Estf kuzum ya. Sen isine,gucune keyfine bak. N Nalyeccc iyimi? Selam soyle@OnlymemeselfAppLesma @asena87
Kızlar bu hafta için sizden çok özür dilerim spor adına bişey yapamadım bu haftaannemdeydim 3 gündür bugün eve döndüm N Nalyeccc bugün hastanede bu gecede onun yanındayım yarın kaçta çıkacağımız belli olmaz bizi mazur görün lütfen. Eşim hakkını helal et bu hafta çok yalnız bıraktım seni
Ne demek bebişim inşallah işe yararCorbalik buğday, nohut,fasulye pişiriyor. Gece yatmadan önce ıslatıp yatarım teşekkür canikom
Amin canım Allah razı olsunAy canım benim çok teşekkür ederim.
Daha iyileri senin olsun inşallah.
Yaaa hemşoooommm ben seni çok özledim ama yaaaa ne zaman rahatlayacaksın
Cicegimmmm bende seni ozledimYaaa hemşoooommm ben seni çok özledim ama yaaaa ne zaman rahatlayacaksın
Söyle o zalım işverenlere o kadar yormasınlar seniCicegimmmm bende seni ozledimkiz sabah 5.30 cikiyom aksam geliyom cuma bitiyor islerim insallah sonra burayi gene spamlerim
Kiz saat 12.00 kadar calisiyorum sadece. Anamin isleri yada randevulari, kizimin dislerine tel takilacak ona gidip geliyorum,Söyle o zalım işverenlere o kadar yormasınlar seniait olduğum bi takım var de
E hadi inşallah Cuma’ya bomba gibi gel
Yarışacak kimse yok sen olmayınca guzum
Hee iyi bari öyle işlerse tamamKiz saat 12.00 kadar calisiyorum sadece. Anamin isleri yada randevulari, kizimin dislerine tel takilacak ona gidip geliyorum,
Bosanma icin bi kac sey var, yeni ev ariyorum onun isleri veee turkiyeye gidecem tatil,bilet bakiyom
Sendee sendeeeHee iyi bari öyle işlerse tamamkolay gelsin kuzucum dikkat et kendine çok yorulma daha yarışacaz
Öpüyorum seni yat uyu hadi
Çok şükür canım daha iyi uyuyor şimdiCanım elticigin nasıl . Operasyonu nasıl geçti.
Kefirin tadını sevemedim . Yarin sabah bol su ve 2 kayısı yiyeceğim inşallah fazlasını görürüm. Pazartesinden beri gitmedim.
Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonramenu spor cok gizel canim.su da oyle masallah bu ara ben adımda cok ileri gidemiyorum cok yagmur yagiyor arti okulum açıldı..Ama 10 bini aşmaya çalışıyorum en az..
Cok sıkıcı bi durum bu erkekler niye böyle ya..benim esim de 81 kiloya cikmisti..Gunde abartısız 2 ana 15 ara ogun yapar Ben yürüyorum diye 3 4 gun yürüdu hemen 79 a inmis sinir oluyorum
Canim ters birsey yok degil mi..opu da normalde hastanede yatırılmiyor da..iyi mi Nalyecc..umarım her şey yolundadır..
Aleykümselam kuşum daha iyi çok şükür uyuyor şimdi uyanınca söylerim
Şahanesin kuzuYaaa bugün kendime yeni ciciler aldım 1 yıldır ilk kez kaç beden olduğumu nasıl merak ediyordum varya hayatımda ilk kez kot aldım mom Jean 42 beden hemde ben şok tişört aldım m beden hemde varya nasıl mutluyum bugün haberiniz yok. Büyük beden bulmakta zorlanırken bugün küçük beden bulamadım kendime hep büyükler kalmış eski nedenlerim haha
günaydın diyabet değil insülin direnci var ki sanırım fazla kilosu olan pek çok kişide vardır :)Gecmis olsun
Nohut yemegi miktari ne kadar?
Birde 3 gundur protein bar goruyorum menüde. Hangi bar bu?
Afiyet olsun ayrica gecmis olsun
Diabet mi var sizde?
Doydun mu bal kiz
Kac yk Kurufasulye
Ankadim canim ohhs olmus yani pco lularda oluyor ama çabuk toparlar zor kısmı bitmisCanım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonrasıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz
Harikasın canımGunaydinnnn...
Ben dedim dedim bana inanmadinizcayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisim tarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum Sabah sabah inanilmaz mutluyum