Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cicegimmmm bende seni ozledim kiz sabah 5.30 cikiyom aksam geliyomcuma bitiyor islerim insallah sonra burayi gene spamlerim
Söyle o zalım işverenlere o kadar yormasınlar seni ait olduğum bi takım var de
E hadi inşallah Cuma’ya bomba gibi gel
Yarışacak kimse yok sen olmayınca guzum

Söyle o zalım işverenlere o kadar yormasınlar seni ait olduğum bi takım var de
E hadi inşallah Cuma’ya bomba gibi gel
Yarışacak kimse yok sen olmayınca guzum
Kiz saat 12.00 kadar calisiyorum sadece. Anamin isleri yada randevulari, kizimin dislerine tel takilacak ona gidip geliyorum,
Bosanma icin bi kac sey var, yeni ev ariyorum onun isleri veee turkiyeye gidecem tatil,bilet bakiyom

Kiz saat 12.00 kadar calisiyorum sadece. Anamin isleri yada randevulari, kizimin dislerine tel takilacak ona gidip geliyorum,
Bosanma icin bi kac sey var, yeni ev ariyorum onun isleri veee turkiyeye gidecem tatil,bilet bakiyom
Hee iyi bari öyle işlerse tamam kolay gelsin kuzucum dikkat et kendine çok yorulma daha yarışacaz
Öpüyorum seni yat uyu hadi

Canım elticigin nasıl . Operasyonu nasıl geçti.

Kefirin tadını sevemedim . Yarin sabah bol su ve 2 kayısı yiyeceğim inşallah fazlasını görürüm. Pazartesinden beri gitmedim.
Çok şükür canım daha iyi uyuyor şimdi
Bu arada 3 gündür gün kurusu ve kayısı çekirdeği yiyorum aralarda wc problemimi çözmeye başladı. Dene kuşum sende iyi geleceğine eminim

Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonra sıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz

Şahanesin kuzu nasıl güzel bir haber bu senin adına çok mutlu oldum o sevincin yerini başka bişey tutamaz daha da sevineceğim mutluluktan çıldıracağın zamanların da olsun

Gecmis olsun
Nohut yemegi miktari ne kadar?
Birde 3 gundur protein bar goruyorum menüde. Hangi bar bu?

Afiyet olsun ayrica gecmis olsun
Diabet mi var sizde?

Doydun mu bal kiz

Kac yk Kurufasulye
günaydın diyabet değil insülin direnci var ki sanırım fazla kilosu olan pek çok kişide vardır :)
ani şeker düşmesi ani tansiyon düşüklüğü ara ara sıcakta ve aç kalınca oluyor bende hastalık olarak yok yok

amaaa napıyoruzz yılmıyoruz yürü yürü çevir çevir devam

Ankadim canim ohhs olmus yani pco lularda oluyor ama çabuk toparlar zor kısmı bitmis.sayisi cok olmustur hic sıkmasın canini bundan böyle surec cok guzel olacak ins.. selam soyle

Gunaydinnnn...

Ben dedim dedim bana inanmadiniz cayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisimtarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum Sabah sabah inanilmaz mutluyum

Harikasın canım

Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası

Eklentiler

• Screenshot_20210603-073359_Chrome.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210603-073412_Chrome.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…