Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim ♥️
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 😘
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun 🙏

bende arada çinlilerle takılıyorum sıkıntı yoh aynıymışız ama onların bişini üstüne para verseler yemem beee geçen patronumuz çikolarından getirmiş çinden herkes bi merak yedi tatlı ya hani göyaaa... yiyen ıyyy bu ne bee dediler:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz: dedimki böcek bacağı filan gelmiştir belkim ağzınıza hahahah ama yinede saygı duyarım canımm herkeslere ben türk mutfağında zayıflayayım hahahahahaa:KK70::KK70::KK70:
hahahahha ay ben japon mutfağını seviyorum ya çin mutfağı hiç denemedim bişe diyemicem de ajsgfkasjfs çinlilerle nerde takılıyosun meslek neee

Canlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim ♥️
Canım benim içini rahat ettirecek bir filmle karşilaşmani dilerim :dua:Allah işinde gücünde kolaylıklar versin. :KK60:

off dünden beri çok keyfim kaçtı buna gerçekten büyük geçmişler olsun <3

günaydınn kızlarr :KK36::KK36::KK36:ben de gün içinde ara ara bakabiliyorum grubumuza ama akşam elime telefonu hiç alamıyorum nasılsınız nasıl geçiyor gününüz tartıya son bir gün yüzleriniz gülsün hep inşallahh:KK6::KK6::KK6: ben dün spor yapamadım sadece adım oldu çünkü bir önceki günden kalan kardiyolardan hala bacak arkalarım ve karnım szılıyor onlar bana kas olarak dönsün yarabbim aminnnn:dua::dua::dua:
Günaydın canım bol kasların olsun

Günaydın kızlar dün hep yollarda dışarıdaydım gece otele geldim. Menümü yazamadım. Menümde şaştı bayağı

Sabah10:30
Etilifalif kırmızı meyveli bar

Sabah 13:00(serpme kahvaltıdan bu kadarla kurtardım)
Yarım domates yarım salatalık
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
8 zeytin
1 küçük ısırık simit
1 küçük ısırık sigara böreği
3 tk kahvaltılık sos
Bol çay

Ara 15:00
4 küçük mandalina

Akşam 20:00(saate mecbur uyum sağlıyorum. Toplu hareket ediyoruz. Olay burada koptu kötü bir şey yok çeşit çok)
3 tk yoğurtlu cevizli meze
2 tk acılı ezme
2 yk yoğurtlu ot kavurması
Birkaç tane hamsi marin
3 ad Tereyağlı karides
Bol yeşilllikli salata
2 tane barbun
4 çatal lüfer
1 dilim muz 3 incecik dilim armut, 3 dilim mandalina,8 ad kırmızı yaş üzüm

Su 1.5 lt
6000 adım

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️ korumalıl 🥰

Afiyet olsun canım ❤️ sabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış ❤️

Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yarar ❤️ su az olmuş canım

Afiyet olsun pembeli ❤️ su umarım 2lt üzeri 🙏

Anammm yok kine bişii 😮 afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ gün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar 🙈

Ayaklarına sağlık ❤️ gece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa 🥰

Günaydın queen ❤️

Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi ❤️

Günaydın canım ❤️ duana kocaman bir AMİN diyorum
Queenini yerim senin :KK70:canim kaptanım :KK74:

🤭 afiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş ❤️ Allah kabul etsin 🙏

Afiyet olsun mini menüü ❤️ dev adımlar 💪💪💪

Afiyet olsun canım ❤️ biraz protein ekleyelim bugün menüye 😘

Afiyet olsun ❤️ akşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm 🙈 :sinirli:

Afiyet olsun canım ❤️ 20 deki ara öğün fazla olmuş

Afiyet olsun ❤️ sabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz 🤭

Afiyet olsun ❤️öğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi

Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun 🙏
Afiyet olsun güzel menüler ❤️

Ayaklarına sağlık ❤️ O şapşipi yerim ben 😻😻😻 ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var 😻😻😼

Afiyet olsun ❤️onca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın 🧿

Afiyet olsun ❤️ güzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun

Afiyet olsun güzel bir menü ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydıııınnn 🥰🥰🥰

Günaydın canım ❤️

Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper ❤️

Eşinle birlikte nice mutlu yıllara canım 🤲🏼

Afiyet olsun az ve öz olmuş ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın ceeee ❤️🥰
🌺
Leblebi ayran mi denesen 🙈
Ayran ile araya birşeyler kattım
😃

canımm çokk geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm yaa çocuklarımızın yanında hiç bişey bırakmamalıyız cidden kendi kızımdan biliyorum benim kızımda burnuna minik tokalarının üstündeki boncuğu koparıp boncuk sokmuştu ayy hala aklıma geldikçe ürperiyorum ya çıkamasaydı diye hümkür kızım dedikçe geriye kaçmıştı bide neyseki sonra çıkardık

Bugün buradaki işleri bitirip başka bir şehire geçicem gece. Yarın da oradayım. Tartıyı yanımda getirdim 😂😂 Mesajları yarın akşam artık eve geçince okuyabileceğim
Dün tatlı için yemek için edilen ısrardan gına geldi. Tabi iyi niyetlerinden ama diyetteyim valla yerdim yoksa dedim. Tadına bak yok yok demekten dilim düştü😂 Bir tanesi beni gördü şok oldu ne kadar zayıflamışsın diye daha verme falan dedi. Bizim firmadan biri de evet zayıfladı bence bir şey kullandı ilaç falan diyor. Sinir oldum yok dedim o kadar bilinçsiz değilim diyet yapıyorum kaç aydır. 😡

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️ korumalıl 🥰

Afiyet olsun canım ❤️ sabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış ❤️

Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yarar ❤️ su az olmuş canım

Afiyet olsun pembeli ❤️ su umarım 2lt üzeri 🙏

Anammm yok kine bişii 😮 afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ gün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar 🙈

Ayaklarına sağlık ❤️ gece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa 🥰

Günaydın queen ❤️

Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi ❤️

Günaydın canım ❤️ duana kocaman bir AMİN diyorum
Bn gece baya bı acıktım karnıbahar vardı bı tane yedim yemez olaydım sabaha kadar midem ağrıdı itiraf edeyim bari

Günaydın arkadaşlar, dün misafirim olduğunu söylemiştim o yüzden gelemedim. Şimdi uzun bir geçmiş beni bekliyor.

Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsim ablacım :anne: gözünüz aydın ❤️

Allah kabul etsin canım 😘

Afiyet bol eksi olsun şaşırtma menüsü gibi süper 🤗🥰

Eşin ne oldu ablacım çıktı mı moralin neden bozuk? Ağrılarına Rabbim şifa versin dün gece de uyuyamadın sanırım :KK43:

Ah bu anne evleri yemee hepsinin tadını biliyorsun zaten 🤣

Yeemişsin annenin hamur işlerinden tebrik ederim canım 🥰 ama menü nerede hiçbşr şey yok resmen bol eksi getirsin 🙏

Canın sağ olsun canım her şey ypluna girer inş 🙏

Yediğinin mislini yakmışsın zaten canım afiyet eksi olsun harika menü 🥰🤩

Çookk geçmiş olsun canım inşallah yatışa gerek kalmaz 🙏
menün gayet az ve güzel afiyet olsun❤️

Mükemmel menü adım her sey... çok güzel eksi gelecek inş 😘

Yemesen iyiydi ama kalanı çok güzel canım bol eksin olsun 🙏
Çok teşekkrler sitarecim sağol,amin inşallah :KK200:

X