- 21 Aralık 2016
- 8.872
- 40.728
Masallah benim de bi zamanlar 85den 58 e düstügüm oldu ama o zaman tek cocuklu ve evde idim. Ben de dediginiz gibi yapmistim. Sabahlari ac karnina 1.5 saat spor yapmistim ilk 2 ay bi anda gitmisti ve acayip vermis gibi gözüküyordum. Komsularim bana ilac mi kullaniyorsun zayiflamak icin demisti. Ama sabah günes dogar dogmaz yaptigim sporlardan haberleri yoktu, hele ki akan terden.Ben başlayalı 4 ay oldu canım ama hemen hemen 1 aydır ufak çaplı bir duraksama yaşıyorum.
İlk aylarda her sabah düzenli 10 bin adım yürüdümaç karnına. Menülerime su miktarına dikkat etim ara ara kaçamak olmadı mı tabiki oldu ama bırakmadım telafi ettim. Şimdi 3 haftadır da spor salonuna yazıldım düzenli spor yapıyprum.
Sen de yeterki isteğinde ısrarcı ol
Geçen bir yerde okudım diyor ki hayal ederek başlayın. Zayıfladığındaki görüntünü giyeceğin kıyafetleri insanlarım tepkilerini...
Sonra plan yapın diyor menülerinzin içeçeğin suyun yapacağın yürüyüşün sporun planını yapın ve
Som adım uygulayon diyor.
Ben bu yazıyı okumamıştım başladığımda ama gerçekten hayal ettim biliyor musın hatta birlaç kere kilo bildirirlen hayal ettiğim kiloyu yazdığım oldu 82 diyecekken 72 dediğim
Siz yazinca simdi hatirladim.
Simdi 2 cocuklu calisan anneyim. Sürec uzuyor bu da benim sabrimi zorluyor.
Tekrar tebrik ediyorum daim olsun.