Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cicegimmmm bende seni ozledim💋 kiz sabah 5.30 cikiyom aksam geliyom😬cuma bitiyor islerim insallah sonra burayi gene spamlerim😂😂
Söyle o zalım işverenlere o kadar yormasınlar seni😇 ait olduğum bi takım var de🤪
E hadi inşallah Cuma’ya bomba gibi gel
Yarışacak kimse yok sen olmayınca guzum 🥰

Söyle o zalım işverenlere o kadar yormasınlar seni😇 ait olduğum bi takım var de🤪
E hadi inşallah Cuma’ya bomba gibi gel
Yarışacak kimse yok sen olmayınca guzum 🥰
Kiz saat 12.00 kadar calisiyorum sadece. Anamin isleri yada randevulari, kizimin dislerine tel takilacak ona gidip geliyorum,
Bosanma icin bi kac sey var, yeni ev ariyorum onun isleri veee turkiyeye gidecem tatil,bilet bakiyom😬😬

Kiz saat 12.00 kadar calisiyorum sadece. Anamin isleri yada randevulari, kizimin dislerine tel takilacak ona gidip geliyorum,
Bosanma icin bi kac sey var, yeni ev ariyorum onun isleri veee turkiyeye gidecem tatil,bilet bakiyom😬😬
Hee iyi bari öyle işlerse tamam😅 kolay gelsin kuzucum dikkat et kendine çok yorulma daha yarışacaz😂😂
Öpüyorum seni yat uyu hadi😍🥰😂

Canım elticigin nasıl . Operasyonu nasıl geçti.

Kefirin tadını sevemedim . Yarin sabah bol su ve 2 kayısı yiyeceğim inşallah fazlasını görürüm. Pazartesinden beri gitmedim.
Çok şükür canım daha iyi uyuyor şimdi 😍😍
Bu arada 3 gündür gün kurusu ve kayısı çekirdeği yiyorum aralarda wc problemimi çözmeye başladı. Dene kuşum sende iyi geleceğine eminim

👏👏👏 menu spor cok gizel canim.su da oyle masallah🧿 bu ara ben adımda cok ileri gidemiyorum cok yagmur yagiyor arti okulum açıldı..Ama 10 bini aşmaya çalışıyorum en az..

Cok sıkıcı bi durum bu erkekler niye böyle ya.. :işsiz: benim esim de 81 kiloya cikmisti..Gunde abartısız 2 ana 15 ara ogun yapar:KK70: Ben yürüyorum diye 3 4 gun yürüdu hemen 79 a inmis sinir oluyorum:KK51:

Canim ters birsey yok degil mi..opu da normalde hastanede yatırılmiyor da..iyi mi Nalyecc..umarım her şey yolundadır..
Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonra😔 sıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz

Yaaa bugün kendime yeni ciciler aldım 1 yıldır ilk kez kaç beden olduğumu nasıl merak ediyordum varya hayatımda ilk kez kot aldım mom Jean 42 beden hemde ben şok tişört aldım m beden hemde varya nasıl mutluyum bugün haberiniz yok. Büyük beden bulmakta zorlanırken bugün küçük beden bulamadım kendime hep büyükler kalmış eski nedenlerim haha 🤪
Şahanesin kuzu 🤩🤩nasıl güzel bir haber bu senin adına çok mutlu oldum o sevincin yerini başka bişey tutamaz daha da sevineceğim mutluluktan çıldıracağın zamanların da olsun 😍 😍 😍

Gecmis olsun
Nohut yemegi miktari ne kadar?
Birde 3 gundur protein bar goruyorum menüde. Hangi bar bu?

Afiyet olsun ayrica gecmis olsun
Diabet mi var sizde? 🤔

Doydun mu bal kiz 😂

Kac yk Kurufasulye 😂
günaydın diyabet değil insülin direnci var ki sanırım fazla kilosu olan pek çok kişide vardır :)
ani şeker düşmesi ani tansiyon düşüklüğü ara ara sıcakta ve aç kalınca oluyor bende hastalık olarak yok yok :KK51:

amaaa napıyoruzz yılmıyoruz yürü yürü çevir çevir devam :KK28:

Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonra😔 sıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz
Ankadim canim ohhs olmus yani pco lularda oluyor ama çabuk toparlar zor kısmı bitmis🙏🙏.sayisi cok olmustur hic sıkmasın canini bundan böyle surec cok guzel olacak ins..🥰🥰 selam soyle

Gunaydinnnn...

Ben dedim dedim bana inanmadiniz :KK70: cayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisim:KK73::KK73:tarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum:KK45: Sabah sabah inanilmaz mutluyum🤩🤩

Gunaydinnnn...

Ben dedim dedim bana inanmadiniz :KK70: cayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisim:KK73::KK73:tarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum:KK45: Sabah sabah inanilmaz mutluyum🤩🤩
Harikasın canım 😍

Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20210603-073359_Chrome.jpg
    Screenshot_20210603-073359_Chrome.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20210603-073412_Chrome.jpg
    Screenshot_20210603-073412_Chrome.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 39
X