Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepsi açlıktan. Takip ettiğim bir liste yok şuan için. Gece yemelerim parti kıvamında ve çok fazlaydı mideyi alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş.
Aslinda aksam yemegin cok guzel. Yanina salata olsa bol yesillik ile belki acikmazdin.
Türk kahvesi yanina 1 kare bitter(15gr okadar ediyordu sanki) guzel secim. Sonra günü orda kapata bilseydin.
Neyseki karbonhidrat degil secimin

Cok kotu bısey ya. Bende cekıyorum.1500 kere hapşırıyorum. Sümüklü gıbı gezıyorum sureklı. Birde astım var. Hırıltı tıkanıklık off. Allah yardımcımız olsun.
ilaç iç ama genede. Azda olsa rahatlarsın

Gozum yoruldu bakarken ama miktarlar guzel. Sagliksiz birsey yok
Yumurtaya yag kullanmama sebebin nedir?
Yagsiz yiyemem ben
Cheesecake sabahdan olmasi iyi olmus kendi cezasini veren üyeleri seviyorz degil mi sedulu
IF olmus
Sarma sadece kiymali mi. O kismi anlamadim

Öeh, kiz niye ilik suya attin. Ben direk kasik ile iciyorum. Tiksinirim diye hemen suyum hazirda bekliyor.
Menu guzel
Selam canlar
sabah- 2 kasarli 2 kraker
10.00: 1 corba
13.00 tavuk wrap
18.00: 1 dilim karpuz ve kk beyaz peynir
aralarda kahve ve yesil cay
Su 1,5 litre ama dvm ediyorum
A Arrietty_ sedulu H3RA_ @Ceydos @Asi Matmazel
Menu
Suya devam etmen iyi.
Uyumadan bildir Güncel su miktarini :)

Iste Bende sendenim. Astim + her seye alerjim var. Dogumlardan sonra rahattim birkac sene. Cok garip 3 senedir cektiriyor yine

Iyi aksamlar canim
Bende simdi babalarina postaladim, aksam yemegi hazir olana kadar oynasinlar.

Bugun kardesimi almaya gittim, baska sehirde oturuyor. Araba surmek de yorucu arkadas ya. Sonra yegen sev, oyna derken yoruldum
Benim kardeşim de başka şehirde çok uzak baba. yeğenlerim 1 yıldır görmüyorum. Cok özledim.

Ailesine yakın olmak çok güzel ben bu.sehirde.yanlizim.

Benim kardeşim de başka şehirde çok uzak baba. yeğenlerim 1 yıldır görmüyorum. Cok özledim.

Ailesine yakın olmak çok güzel ben bu.sehirde.yanlizim.
Evet ya kotu bisey.
45dk suruyor trafik yoksa otoban a cikinca. 1 ay annemde kalacak. Tek yegen zaten. Ikinci de yolda ama erkek kardesim de sehrin obur ucundam bir 45 dk da ona var.

Kaptanim dağıldım resmen menumde berbat . Kendimi kötü hissediyorum . Yedikten sonra.pisman oldum
1-2 adet cips ise dagilma ya hemen
Sadece su az. 500ml daha icmis olsaydin
Cocuklarmi yordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…