Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın güzel takımın güzel kızları
Bugün nedense garip bir enerjiyle uyandım, gerçi hala biraz uykum var ama enerjim yerinde
Dün koşturmaktan uğrayamadım, öğlene kadar evde, sonra alışverişte, sonrasında da annemde çocuğun peşinden koşuşturmaktan gün nasıl bitti anlamadım..

Bugün su orucu mu yapsam omad mı bilemiyorum.. Tamamen yemeksiz kalmak iyi gelmez belki diye geç saatte kahvaltı yapıp yeme işini bitirsem mi diye düşünüyorum Tartılmamak için zor tutuyorum kendimi, pazartesi artısından sonra cumaya kadar tartılmayacağım dedim

Söyle ki waffle makinasinda pisirdim yapismadigi için ekstra yağa gerek duymadım

Günaaaaayyydddııııınnnnnn kızlaaaaaaarrr
Haydi tembel popolar kalksın yataktan
Mis gibi kahvaltı yapın şöyle açık havada 30 dk hafif tempolu bi yürüyüş yapın. Gününüz enerji dolu geçsin

Alys ve H3RA_ bilinçli diyetdaşlar olduğunuz için tebrik ederim. Fazla yediğinizi bilerek kendinize ceza verdiniz midenizi biraz olsun rahatlattınız yaptığınız aktivitelerle

matilda34 2 gündür menü bildirimin yok. Herhangi bir haberde vermedin. Bugün de bildirim yapmazsan tablolardan çıkarıyorum seni.

Iste Bende sendenim. Astim + her seye alerjim var. Dogumlardan sonra rahattim birkac sene. Cok garip 3 senedir cektiriyor yine
Anaam. Astımda mı var sendede. Allah sıfa versın bıze
Benımde sorunum tuvalet. Hıc rahat cıkamıyorum yada tam
Şahane menü ama karpuz geç kalmış bebiş erken yeseydin keşke
Sporlar güzel
Senenın ılk karpuzu kokusu gelınce dayanamadım 1 dılımcık yedım
Ekmek arası yeniyyyyy ya da lavaşlaannnn
Neden çünküüüüüü
Rakip klansınız
Ahahah burda buyuk bı kahkaha attım. Helal aynen boyle rakıplerı yanlıs yonlendırıyoruz
Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor fesatlık dusuncelerı cık aklımdan

Tabiii ki yanlış yönlendircezzzzz nihahaha

Bu cayir cayir yakıcı cay hangisi acaba onemli olan sonuc eksilmis nasilsa ne onemi var

Ne enerjik bir günaydın o.....
Şimdi bir kahvatı edip yarın öğleye kadar dükkanı kapatıcam.
Akşamda filtre kahve içip tempolu yürüyüşe çıkmayı planlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…