Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kaptanlar yapıyor canım ama kaptan olmasanda yapabiliyorsun vaktin varsa. Bazen özellikle görmesini istediğin kişiyi etiketliyorsun mesela yorumlasın dşye falan filan.. ❤️
Aaaa işte bu süper canım, çok teşekkür ederim. Yapmak sorun değil de vallahi anlamıyorum.

14.11.24
11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir domates,biraz fırın patates, 1 çk kuşburnu, ,2 dilim ekmek

13.30
2 ceviz, az kabak çekirdeği

16.00 sade kahve
1 mandalina

19.00
1 kepçe mercimek çorbası, 3 YK makarna, 2 köfte yoğurt salata

Şu:2t. Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Guzel olmus afiyet olsun 💙
Kızlar hayırlı geceler
Sabah : 2 buçuk dilim cialı ekmek + 2 dilim peynir 4 zeytin 1 yk tahin pekmez
Öğle : 1 Türk kahvesi, 3 kuru kayısı
İkindi: 1 bardak kefir 1 mandalina
Akşam 18.30: 2 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık kavurma + bol yeşillikli salata+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 10 gibi 1 fincan rezene yarım kuru incir
Bol ev işi emzirme, 3 bin adım
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG

14 kasım

18:00

2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması

1,5 lt. Su
3 kupa kahve

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
😍👌
Günaydın kızlar dün hep yollarda dışarıdaydım gece otele geldim. Menümü yazamadım. Menümde şaştı bayağı

Sabah10:30
Etilifalif kırmızı meyveli bar

Sabah 13:00(serpme kahvaltıdan bu kadarla kurtardım)
Yarım domates yarım salatalık
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
8 zeytin
1 küçük ısırık simit
1 küçük ısırık sigara böreği
3 tk kahvaltılık sos
Bol çay

Ara 15:00
4 küçük mandalina

Akşam 20:00(saate mecbur uyum sağlıyorum. Toplu hareket ediyoruz. Olay burada koptu kötü bir şey yok çeşit çok)
3 tk yoğurtlu cevizli meze
2 tk acılı ezme
2 yk yoğurtlu ot kavurması
Birkaç tane hamsi marin
3 ad Tereyağlı karides
Bol yeşilllikli salata
2 tane barbun
4 çatal lüfer
1 dilim muz 3 incecik dilim armut, 3 dilim mandalina,8 ad kırmızı yaş üzüm

Su 1.5 lt
6000 adım

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@Boncuk2307
Açık büfeden saglikli tercihler yapanilmissin. Miktarlar da kontrollü. Tuzu tadi yerinde olduğu icin ödem olabilir. Bol su yesil cay ile yarina hazırlık yapalim🥰
Selamlar
Dünkü menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta

Ara yok

Öğle 12.30
1 kase yoğurtlu çorba
Kıymalı patates
Yeşil salata

Ara 16 civarı
1 minik ayran
2-3 ceviz
1 armut
çıldırdım ya

Akşam 19.30
1 hamburger köftesi
Ekmeğinin de yarısı

Su2.5 lt
Adım 5100
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Niye çıldırdın kuzu

Canlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim ♥️
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 😘
Gecmis olsun

Mutlu sağlıklı günler kızlar. :KK54:Hepinize musmutlu ve sağlıklı diliyorum.

Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş ☺️
Tesekkürler boncuk kaptanım. İştahım pek yoktu.
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yarar ❤️ su az olmuş canım
İnşallah ile yarar kaptanım. Ayda bir kilo versem yeter acelem yok. Giden yağdan gitsin yeterki.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️ korumalıl 🥰

Afiyet olsun canım ❤️ sabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış ❤️

Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yarar ❤️ su az olmuş canım

Afiyet olsun pembeli ❤️ su umarım 2lt üzeri 🙏

Anammm yok kine bişii 😮 afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ gün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar 🙈

Ayaklarına sağlık ❤️ gece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa 🥰

Günaydın queen ❤️

Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi ❤️

Günaydın canım ❤️ duana kocaman bir AMİN diyorum
Ya tatlı olmasaydı iyi olurdu da. Ona da çok ısrar edince artık yok diyemedim.
Canım bir kare dediğin ne kadar tam olarak afiyet elsi olsun yarına inşallah güzel bir eksi görürüz 🙏

Akşam biraz fazla geldi canım hem çorba hem pilav üzerine baklava. Bugün telafi ederiz inş afiyet eksi olsun canımcım 🙏❤️

Harikasın be yanson gitsin yağlar 🥳🥰

Süreçi kendimiz uzatmayalım da canım kaçamaklarla canım çektilerle. Diğer türlü bir hafta yavaş olır bir hafta hızlı olur 🥰

Amin canım canım aminnn :KK60::KK200:
Akşam aslında çok değildi canım. Çorba küçük kase ile aldım. Pilav yemek kaşığı ile idi. Et de aynı şekilde ve sıfır ekmek.ama tatlı fazla oldu. Hatta yürüyüşe çıkalım dedik. Eşler saat geç oldu deyince vazgeçtiler.
sibel_84 sibel_84 başınız sağ olsun canım benim
Çok şey kaçırıyorum arkadaşlar sayfalar birikiyor okuyamiyorum kusuruma bakmayın hastalara şifa dertlilere ferahlik diliyorum
Amin canım 🤲🤲

X