Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kız yarına pişirsin asla dayanamayağım şeyTünaydın Hanımlar bu mübarek cuma yine sınanıyorum canım annem üşenmemiş içli köfte malzemelerini hazırlamış akşamki yemek malum
Canım çekmiyor çorba içerim tek #direnFaunaa
Canım istemiyor canım torunlara yapmiş malum bide üstüne erken regl oldum yarın tartı var felaket tellalı gibi oldumOyyy kız yarına pişirsin asla dayanamayağım şey
Ayy inanmıyorum yaa çok şükür atlatmışsınız kuzum yaAfiyet olsun çiçeğim güzel menü
Öyledir kaptanım da annemle babam ablam ve 2 küçük yeğenimle gelecek cumartesi akşam yapamam daha diye son kez yaptım. Bugün de pazara gideceğim markete bebek arabası ve yokuş. Temizlik yapacağım işim çok yani içimde kalmasın diye yaptım
Çeşit çok olsa da azar azar yemişsin bugün daha hafif beslenerek dengelersin, sen yaparsın
Bu çocuklar insanın aklını alıyor, benimki de para yutmuştu, ben lavabodayken, geldi Bi de diyor ben para yuttum üç gün hastanelere taşındık biz de. Allah'tan bir operasyona gerek kalmadan çıktı.
Çok güzel menü aslında neden çıldırdım dedin kıız
kız tarifini yaparken beni alıntılamışsın bende anlayamadım şimdi anladım haahhaahKız Sitare55 kare çikolata ne kadar dedi tatif ettim
Benim ki de mantı yapmış. Kaç kacabilirsen.Tünaydın Hanımlar bu mübarek cuma yine sınanıyorum canım annem üşenmemiş içli köfte malzemelerini hazırlamış akşamki yemek malum
Canım çekmiyor çorba içerim tek #direnFaunaa
Sagol canım iyiyim ben annem işte yarı felçli kişin bende yazın kardeşimde kalıyor allahtan volkur la wc ye gidebiliyor idare ediyoruz şükür halimizeamin canım aminn inşallahhh bu arada sen nasılsın annen nasıl
Sağol canım benimAfiyet olsun çiçeğim güzel menü
Ay öyle mi yapmışım bn iyice aklımı kaybediyorum demek tüm dengem alt üst oldu bir saattir üç yaşındaki oğlum ağlıyor neden duvara tirmanamiyorum diye sonra o bitti neden kalorifer e yumruk atınca elim acıyor diye ağladı yüklük aynası var onu kırmak istiyormuş üç yaşına bol sendromlu girdik Allah erkek annelerine ek sabır versin inşallahAyy inanmıyorum yaa çok şükür atlatmışsınız kuzum ya
kız tarifini yaparken beni alıntılamışsın bende anlayamadım şimdi anladım haahhaah
Bana x 3 o zaman ahahaAy öyle mi yapmışım bn iyice aklımı kaybediyorum demek tüm dengem alt üst oldu bir saattir üç yaşındaki oğlum ağlıyor neden duvara tirmanamiyorum diye sonra o bitti neden kalorifer e yumruk atınca elim acıyor diye ağladı yüklük aynası var onu kırmak istiyormuş üç yaşına bol sendromlu girdik Allah erkek annelerine ek sabır versin inşallah
Üç erkek mi var senin kızBana x 3 o zaman ahaha
Sorma sorma bi oğlum vardı şimdi de ikizlerim oldu ikisi de erkekÜç erkek mi var senin kız
Ondan bana da 10.5 yaş 5.5 yaş ve 10 aylık ogluslar birinin ergenlik tripleri başlıyor diğeri desen yeni kardeş kıskançlığı ayrı havada öbürü kucak kuşu bi tek hunim eksikBana x 3 o zaman ahaha
Allah hepimizin yardımcısı kardeşimSorma sorma bi oğlum vardı şimdi de ikizlerim oldu ikisi de erkek