Kaptanceeeeğzim kolum 27 sonradan söylemiştim arada kaynadı elllaaamSeni eklemmissim
şimdi bu diyet teknik olarak 2 öğün ya ben acaba ara yapıp içine meyve mi katsam diyorum. yaz dönemi geldi benim meyveler ortada geziniyor dolap dolu yemeden yaz geçerse diye ödüm kopuyor. 3 ay meyve var 9 ay yok bende çünküAy bazı diyetler mod; meyveee.... bir yudum meyveeee... Allah rızası için bi parça meyve... olduğu için kırmızı yeşil ne bulursak şükür
Cuma günü yiycem senin içinşimdilik sebze yok maalesef
13 gün değil mi bence verilen meyvelerle idare et kuzum, sonra smoothe diyeti gibi üzmesin senişimdi bu diyet teknik olarak 2 öğün ya ben acaba ara yapıp içine meyve mi katsam diyorum. yaz dönemi geldi benim meyveler ortada geziniyor dolap dolu yemeden yaz geçerse diye ödüm kopuyor. 3 ay meyve var 9 ay yok bende çünkü
Bence cuma günü seveceksinAa pardon dukanci oldun dimi bu hafta aklimdan cikmis.
Sevmedim seni dukan
Aa pardon dukanci oldun dimi bu hafta aklimdan cikmis.
Sevmedim seni dukan
Evet yaa dukan yapiyorum ya canım ama cuma ya kadar sonra sebze ekleniyor. Bakalım
Hoşgeldin canımSelamlar hanımlar
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var
Kaynadi kesin. DuzenleyimKaptanceeeeğzim kolum 27 sonradan söylemiştim arada kaynadı elllaaam
Suss kiz çaktırmaBence cuma günü seveceksin
49,99 patron çıldırdıDukan kimmis ya,
Kac kiloymus,
En cok bana soracaksiniz
49,99 patron çıldırdı
En büyük alys başka büyük yok
Alys başkan 4. Takım şampiyooon
Dur kiz aglama. Paylasmis miydin? Bulurum hemen
EvettttDur kiz aglama. Paylasmis miydin? Bulurum hemen
Başkan böyle şampiyon olamayız ama sonra boss seni devrik başkan yaparAhahahaha
Cumaya herkese +500 benden
haklısın da keşke dokundurmayaydın yaaaa13 gün değil mi bence verilen meyvelerle idare et kuzum, sonra smoothe diyeti gibi üzmesin seni
Şahanesin bebiiiiişşşYaaa bugün kendime yeni ciciler aldım 1 yıldır ilk kez kaç beden olduğumu nasıl merak ediyordum varya hayatımda ilk kez kot aldım mom Jean 42 beden hemde ben şok tişört aldım m beden hemde varya nasıl mutluyum bugün haberiniz yok. Büyük beden bulmakta zorlanırken bugün küçük beden bulamadım kendime hep büyükler kalmış eski nedenlerim haha