Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aedenli yok yapamıyorum ki zaten belim acıyor. Bol bol yürüyüş yapacağım artık iyileşene kadar.
İnşallah tez vakitte iyileşirsin kuzu tatil işi de olursa kuma gömsünler seni, romatizmal ağrılara iyi geliyormuş seninki de eklem ağrısı ya iyi gelir belki

Sabah alışverise gideceğin için yemek yemedim göbeğim çıkıyor diye öğlende geldim cok açtım aldım elime çatalı n'olucak dedim yedim 3 catal sonra "ben neyapiyorum ya" dedim yemedim.
Sonrasında o kadar isim oldiki hiç bir şey yiyemedim su içmeye anca buldum zaman.
Bu günüm aşırı dengesiz oldu.
Yarın tartı'dan önce son şans.
Çok dikkat etmeliyim.
Teşekkürler
yok pilin yok
Sadece: kıyma maydanoz soğan ve baharatlar var canım.
Adim sayım gerçek değil aslında sadece öğlene kadar olan.
Kıyafetinin cebi yoktu bu yüzden telefonu yanımda tasiyamadım.

15:00
1 kase kısır
1 adet milföylü börek
1 adet profiterol

1 lt su yatmadan içmeye devam
1 sade türk kahvesi

A Arrietty_ sedulu CEYDOS @Ayşe_M
Kiiizzz bu nasıl omad menüsü böyle bunlarla kaç saat tok durmayı planlıyorsun?
Hareketin olmadığı gün 2 top dondurma olmamış.

He iyi adımın varsa güzel, hareketli olmak bunsüreçte ve bundan sonrası için de çok önemli canım

sağol canım. başladık bakalım bugün ne olacak sonuç . bendeki isveç listesi ile güzel gitmişti. bu farklı azıcık birde bunu deneyeyim denek gibi oldum.
İnşaallahu Teala bu sefer başarıya ulaşırsın canım
İki sene önce ben de yapmıştım kaç kilo verdim hatırlamıyorum ama güzel geçmişti süreç, özellikle portakal olan öğünlerde

akşam yemeğinde ölçü yok canım kaç tabak yedin ?
İnşaallahu Teala bu sefer başarıya ulaşırsın canım
İki sene önce ben de yapmıştım kaç kilo verdim hatırlamıyorum ama güzel geçmişti süreç, özellikle portakal olan öğünlerde
benimkinde sadece 1 gün o dasıkma olarak bahsedilmiş portakaldan. gerçi ben pek sevmem kırmızı meyvelerdir hep tercihim.

Nasıl ya, sabah uyanmak için kahve arayanlar yanlış mı yapıyo

Evet ya,
8 9 gibi ilk kahve cayi icmek gerek.

Tabi bu cok genel bir sey, herkesin kalktigi uyudugu saat farkli tabi de, kortizonun tirmandigi saat buymus, bu saatte icmek iyimis diyelim.

Ama ne olursa olsun sabah ilk is su icin diyorlar.

Ben ac karna kahve icerim ama cay icemem ondan da biraz anlam veremedim

Ben sucuyum arkidiş sabah gece akşam gündüz fark etmez, aramızda karşı koyamadığım bi çekim var maşallah
Kortizonlu yükselmesi iyi bişey mi ola ki
Ne kaaaa cahilim He

ben 13 gibi uyanıyorum muaf mıyım durumdan.

15:00
1 kase kısır
1 adet milföylü börek
1 adet profiterol

1 lt su yatmadan içmeye devam
1 sade türk kahvesi

A Arrietty_ sedulu CEYDOS @Ayşe_M

Afiyet olsun.
Olur arada.
Ama aciktiracak menu, kendine iskence etme, senin diyetisyenin verdigi tok tutucu bir seylerden ekle sabahki menune.

Benim icin bir salatalik da mi yemedin

Nescafe ne cik ciklayacim elbette

benimkinde sadece 1 gün o dasıkma olarak bahsedilmiş portakaldan. gerçi ben pek sevmem kırmızı meyvelerdir hep tercihim.
Ay bazı diyetler mod; meyveee.... bir yudum meyveeee... Allah rızası için bi parça meyve... olduğu için kırmızı yeşil ne bulursak şükür

Kizlar A Arrietty_ kaptanim bizim olculerle bi tablo yapmisti. Onu bulamiyom ya

Seni eklemmissim

Afiyet olsun.
Olur arada.
Ama aciktiracak menu, kendine iskence etme, senin diyetisyenin verdigi tok tutucu bir seylerden ekle sabahki menune.

Benim icin bir salatalik da yemedin

Nescafe ne cik ciklayacim elbette
Cuma günü yiycem senin için şimdilik sebze yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…