Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic spor yapamayinca dans ederim o zaman supermis bugunki zumbaydi tabi onu biliyorum cok terledim

Oğlumun doğumundan sonra bende senin gibi olmuştum. Ama şimdi doydum sanırım. Malum 40 yaş değişiyor insan.

Askiiiim sana kek yaptim
kekle anlar. yarın akşam öğününü fırında galeta unlu yapacağım ona kendime sade ızgara böylece azda olsa karbo yükleyeceğim.
Kiz niye bozduruyorsun bırak devam etsin bi süre sonra durulur o da başlar mızmızlanmaya sen o ara sporla birlikte kilo vermeye devam edersin.
çok kilo vermeyecek ki 5 kilo 3 ü gitti zaten. keşke daha fazla olsa da durduğunu görsem. çok hasetlendim.

Haydi Kızlar yürüyüşe
Noram kız seni kıskandım da attım noram
Wuuuu burası da çok güzelmiş.
Ay benim kadar olmasa da yiyen birilerini gorunce sevindim
Yaramasin ins
Yiyorumdur kız senin kadar. Sen beni mezunken gör, dur.
Oğlumun doğumundan sonra bende senin gibi olmuştum. Ama şimdi doydum sanırım. Malum 40 yaş değişiyor insan.
40 yaş genç ya, nasipse 55-60’a kadar çalışmak istiyorum ama benim işimde stres sıfır. Rahat onun da etkisi var.

dün yazdıklarımdan sonra bugün ki menü olmadı bende omad yapayım bari dedim.
Bende onu diyecektim canım sanki menun olmamış gibi diye ama sen zaten farkındasın bugünlük böyle olsun devam edersin sen yarından itibaren

Gayet güzel canım afiyet olsun, belini de çok zorlama sakın ağır spor yapma bi hafta
Yürüyüş hafif tempo koşu iyidir
Gayet güzel canım
Adım az ama crossfit de boru değil hani iyisin iyi
Gayet güzel spor canım
Sarmanın içi pirinç değilse gayet iyi canım menün, adımları da biraz arttırırsan şahane olur
Eki Görüntüle 2862899
listenin aynısını 11:30 14:00 19:00 saatlerini baz alarak uyguladım.
Su : 2500 devam ediyorum.
A Arrietty_ sedulu H3RA_
Eneee İsveç mi yapıyon gııııı hadi hayırlı olsun
15:00
1 kase kısır
1 adet milföylü börek
1 adet profiterol

1 lt su yatmadan içmeye devam
1 sade türk kahvesi

A Arrietty_ sedulu CEYDOS @Ayşe_M
protein amcayla sebze dayı nerde
Şahane canım bugün daha iyisin düne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…