Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nihayet 3 gundur merak ettiklerimi anladim 🖐
esmeriiim AppLesma Asi Matmazel
Yarin adim gunuydu yanilmiyorsam kizlar,
işte yogun olacagim ve hava yagmurlu olacak ama cabalayalim

Merakla sonucu bekliyorum..

Dolmanın içi nasıl? :)

Makarnaa
Ne zamandır canım çekiyor ama kıyma yiyemediğimden hiç istemiyorum ödül olarak bile yemeği..

Çok az bu.. Tamam ben de bazen az yiyorum ama benim durum belli, zorlanıyorum yemek konusunda, sen kendine işkence ediyorsun sanki..

Afiyet olsun..

Akşamki ekmek olmasa daha iyi olurmuş sanki..

Güzel olmuş..

Asi Matmazel canım gerçekten akşam yemek faslını erken kapatmak çok güzel.
akşam yemeğimin üzerinden 7 saat geçti ve ben acıkmadım
Aynen bende öyle düşünüyorum en geç 6 da bitiriyorum bende çocuklardan fırsat kalmıyor şimdi yiyeyim birazdan yerim diyorum Bi bakıyorum 6 olmuş bırakıyorum herşeyi hemen yiyorum Saatin geçirmeden ertesi gün 11 e kadar missss

Güle güle kullanın canım

Dolmanın içi nasıl?
Pirinc vardi
Bazen bir yerde yemek yediginde secemiyorsun iste, en azindan 1 yeseydim bu dogru
Karbonhidrat aldigim icin cabucak eve gelip ton baligi yeyip protein oranini yukseltme akliyla kaloriyi de yukseltmeye ne demeli
Benim işyeri de cok janjanli.
surekli agir yemekler, agir tatlilar, pastalar.
Fazlaca uzak duruyorum bazen de şeytana uyuyorum.

Kaptanim kendine ayirdigin zaman oluyomu hic. Cok merak ediyorum
3 kaptanlarda oyle masallah CEYDOS uyusunnnnn kuzum
Bugün sitede ki komşular aynı şeyi söyledi. Haftaiçi işe gidiyorum akşam yürüyüşe çıkıyorum, haftasonu temizlik çamaşır yemek derken habire dolanıyorum. Ne zaman dinleniyorsun diyorlar bana
Hanımlar.anneannem vefat etmiş. Cok üzgünüm.
Kaptanim A Arrietty_ kaptanim bugün spordan muaf olmak istiyorum. Hiç halim yok.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
yediği kuruhasanlar beynini kurutmuş. haspam rüyalar alemde yaşıyor.
Hep sorucam unutuyorum, kuruhasan ne cruvasan değil dimi bu
Smoothie öğün mu oluyor ara öğün mu o gün sordum makinesini almayı düşünüyorum ne yapatim diye ama karar veremedim iyi birsey mi alayım mi
Şey gibi olmuş diyete yemekten sonramı başlayayım önce mi
Ay sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Eki Görüntüle 2860758 Eki Görüntüle 2860759
Bu eskilerde Aralık ocak ayı muhtemelen
Bacaklara bak maşallah
bacaklarıda böyle yapsam daha da ellemem kendimi artık
seninde bacaklar hep ince ne güzel
böyle oldumu kiloyu daha kolay gizliyorsun
senin vücut yapın kilonu çok göstermiyor bence
75 kg la 65 görüntün olur sanki

Canım menün yine güzel. Sıfır kaçamakla gidiyorsun hep farkediyorum.
Gayet güzel bir menü bir tabağı düşününce kaç patates olabilir ki o kadar sebzenin arasında.
Çok başarılı bir menü afiyet olsun

o konuda çok şanslıyım. en kilolu halimde bile mini elbiselerimi giyebiliyorum. 80 kilo olduğumu söyledimde kimse inanmıyor zaten bana yok yahu en fazla 70 sin diyorlar bende karın ve popo öne arkaya genişliyor önden bakınca bişey yok yandan bakınca oh maşallah.bu resimde yan değil düz dursam olduğumdan daha zayıf görünürdüm. ama şekil görünüyor öne arakaya gitmiş kilo

84 kg 2015 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…