Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yediği 3 kaşık makarna 1 kaşığı kıyma olsun 2 kaşık makarna çok mu yahu üstelik mezun o !!!
Ben özellikle uyguladığı bir program mı var diye sordum
Tıpkı benim karpuz diyeti yaptığım gibi mesela

Normalde karbonhidratı üst üste sedulu yemeyi pek uygun bulmaz onun için merak ettim

Mezun olması birşey değiştirmez ki alışık değil bünyesi aramıza çabuk dönmesin 😅😅😅

Beni biliyorsun bence hayatta yasak diye birşey yok 😉

Sabah
2 has yumurta
2 dilim tb ekmek
Yesil soğan
Zeytin Peynir
Dom. Sal

Ara
1dilim elma

Aksam
Taze fasulye.kiymali
Cacık

Ara 3 ceviz

Su
2.5 litre

Spor

10000 adim 300p (ancak bu kadar yapabildim kendimi çok zorladım kusura bakmayin)

A Arrietty_ @sedulu @neutral asena87 asena87
Asi Matmazel Asi Matmazel

CEYDOS CEYDOS
Afiyet olsun, iyi gorunse de miktarlar onemli 😊

Kusura ben bakmam en azindan, yarismayla pek ilgimiz yok gibi ben dahil 🙈
Takimlar neye gore belirlendi CEYDOS CEYDOS yarisamiyoruz zaten de bir de niye eksigiz 😊

Afiyet olsun, iyi gorunse de miktarlar onemli 😊

Kusura ben bakmam en azindan, yarismayla pek ilgimiz yok gibi ben dahil 🙈
Takimlar neye gore belirlendi CEYDOS CEYDOS yarisamiyoruz zaten de bir de niye eksigiz 😊
80 kg üstü
70-80 arası
60-70 arası
50-60 arası kilolar kendi içlerinde sınıflandırıldı.
takımındaki kişiler aşağıda özellikle onları takibe alırsan birbirinizi takip ederseniz güzel olur. kişi sayısı sonucu etkilemeyecek çünkü yüzde hesabına göre belirlenecek kazanan takım.esas listenin kadınlar kulübünde yarıştığı gibi olacak.biz kendi içimizde yapıyoruz bunu.
AppLesma AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel asena87 asena87

İyi akşamlar kızlar..
Öğleden sonra yürüdüm biraz, sonrasında kanepede kendimden geçmişim resmen.. Kalktığımda hava kararmıştı..
Yarınki tartıdan da korkuyorum, kaç gündür kabızlık var, şişkinliğim zaten vardı, bugün de ne kadar su içtim hepsi vücuduma toplandı, karnım uzun zamandır böyle olmamıştı, fena şişmiş nefes alırken zorlanıyorum.. Bugün halim olmadı dukan yapmadım, olmadı yarın sabah hazırlayayım belki faydası olur.. Kaç kilo artı çıkarım acaba 🤦‍♀️
Bir an önce regl başlasa da kurtulsam, kendimi geçtim evdekilere de acıyorum artık, her türlü sinir strese maruz kaldılar 😄

İyi akşamlar kızlar..
Öğleden sonra yürüdüm biraz, sonrasında kanepede kendimden geçmişim resmen.. Kalktığımda hava kararmıştı..
Yarınki tartıdan da korkuyorum, kaç gündür kabızlık var, şişkinliğim zaten vardı, bugün de ne kadar su içtim hepsi vücuduma toplandı, karnım uzun zamandır böyle olmamıştı, fena şişmiş nefes alırken zorlanıyorum.. Bugün halim olmadı dukan yapmadım, olmadı yarın sabah hazırlayayım belki faydası olur.. Kaç kilo artı çıkarım acaba 🤦‍♀️
Bir an önce regl başlasa da kurtulsam, kendimi geçtim evdekilere de acıyorum artık, her türlü sinir strese maruz kaldılar 😄
Bal çörek otu karışımını yemedin mi ?
Ben mahsus yemedim adet 10 gün sürüyor 14 gün normal kalıyorum bugün 24 . gün geçenki adetin başlangıcından beri eli kulağında kendi sökülüp gelsin istiyorum

İyi akşamlar kızlar..
şartlandırma böyle kendini artı çıkarım diye bir bakmışsın sabah güzel bir eksi gelmiş. az bile olsa cumaya ışık yakmış olur en azından.

Bal çörek otu karışımını yemedin mi ?
Ben mahsus yemedim adet 10 gün sürüyor 14 gün normal kalıyorum bugün 24 . gün geçenki adetin başlangıcından beri eli kulağında kendi sökülüp gelsin istiyorum

Yok ablam ya kendime gelemedim ki yiyeyim..
Ölçü ne kadar?
Geç oldu şimdi, sabah yiyeyim..

X