Tuvaletın yerıni karıstırmaIyi geceler kızlar
500 ml suyumu da içtim rüyamda tuvalet ararım artık
Selam canım siyahla bacak çalıştım evet sarı ile kol çalışmıştım hafif geldi kırmızı ile yaptım bende çok zorlamadan da normal yapılan ile arasında fark.oldugunu gördüm baya yandı bacaklarım ve kollarım bende yeni aldım bakalım işe yarayacakmisen hangi hareketleri yapıyorsun bant ile varmi bi video yada hareket önerin kol.ve bacaklar icin
Ben de ilk başladığımda aralıklı oruç yapiyodum cok faydasını gördüm şu 2 3 gündür erken kapatıyorum günü yeniden başladım umarım sende de çok işe yarar canim
Bence az yiyorsun genelde de. Bir de hareketin az onlar seni duraksama dönemine alıyor.Hergun boyle degılımki seduş. Yanı yıyorum aslında ben ya. Çoğunuzdan fazla yıyorum hatta bence. Bugun bısey yemedım evet ama cıdden pasar gunlerı gek oğüne alıskınım ben: kahvaltıyı gec ve bıraz saglam yaptıgımdan arada bır meyve falan yetıyor. Tabıkı hafta ıcı bu sekılde beslnmeyecegım.
göbegı sarkmadan kurtarman harıka olmus. Ben ıkıncı dogumdan sonra ozellklle cok sarktı sanki ya. İlk doğumdan olan catlaklada bırlesınce sarkık derı gıbı ay sınır bozuyor
Allah korusun kız. Normalde boylemı yıyorumki
Ay evet ya valla pılatesin puanı ters kodlanmıs bende.
ozaman krem önerisi gelsinBence az yiyorsun genelde de. Bir de hareketin az onlar seni duraksama dönemine alıyor.
Ben ikinci çocuk düşünmüyorum ya bi tane yetti bu vücuda
Alt göbek egzersizlerine ara vermeden yaparsan toparlar bence. Bir de kremler tabi güzel etki yapıyor. Her gün duş sonrası nemlendir cildini sıkılaştırıcı etkili bir kremle
Varmı krem onerın hem goğüs hem karın ıcınBence az yiyorsun genelde de. Bir de hareketin az onlar seni duraksama dönemine alıyor.
Ben ikinci çocuk düşünmüyorum ya bi tane yetti bu vücuda
Alt göbek egzersizlerine ara vermeden yaparsan toparlar bence. Bir de kremler tabi güzel etki yapıyor. Her gün duş sonrası nemlendir cildini sıkılaştırıcı etkili bir kremle
Kaptan 2 gündür akşam yemeğinde makarna olmasının özel bir nedeni var mı?
Şekerim çok tehlikeli sularda yüzüyorsun diye düşünüyorumSabah domates salatalık, 50 gr peynır, 7 zeytın , ceyrek sımıt
Ara turk kahvesı
Ara :1 avuc cerez
Aksam 1 bardak ayran
su 2 lt
Adım 100 puan
30 dk pılates 120 puan
bıleklıği takamadım şarjı bıtmıs. Şarja taktım uyudum bugun tuhaf bırgun
@asena87
ayyyy ne yazacağımı bilemedim . ben yok doktor bilmek o ne ??? en son 15 yıl önce miydi neydi doktor kanımı aldı. ben gitmem öyle kan aldırmaya falan zor iş. kapıdan giremem düşüp bayılır kalırım. düşüncesi bile içimi kaldırdı.Dogru söylemiştin ceydos. Peki buna doktorlar bir çözüm bulamadılar mi yani kan değerinde aksaklık var mi ?
HaklısınTuvaletın yerıni karıstırma
Valla ekmak arası siparış verıp yıyesım geldı haKaptan 2 gündür akşam yemeğinde makarna olmasının özel bir nedeni var mı?
Şekerim çok tehlikeli sularda yüzüyorsun diye düşünüyorum
Kilo vermek takıntı haline gelmesin dikkat et
Zaten manken gibi olmuşsun korusan yeterli
Anakrosiyeye doğru gidersin haberin bile olmaz Allah korusun
Evet yiyebilirsin ama gündüz vakti saat 12 13 gibi meselaValla ekmak arası siparış verıp yıyesım geldı ha
bence arada yapmalısın. hadi yarın bir sipariş ver.Valla ekmak arası siparış verıp yıyesım geldı ha
Sebze kalmaması sebebiyle pratik olmasıKaptan 2 gündür akşam yemeğinde makarna olmasının özel bir nedeni var mı?
Az yemek tek öğün beslenmek bunlar çözüm değilben daha başlamadım sayılır ilk bugün açtım eşim ağırlık çalışırken heves ettim puana bile dahil etmedim yaptıklarımı düşün :)
buğçe kondakçı diye bir çıtır kız var instagramda bide youtube dan hayranıyım yaa öyle şeyler yaptırıyor ki onun bölgesellerden yapıyorum şuan karın için direnç bandı da kullanıyor bazı videolarında gördüm yine onunkilerden yapmayı düşünüyorum bantlarla da
inşallah aralıklı oruç bende de yarar çünkü tek öğün beslenmedense bu çok daha sağlıklı en önemlisi sürdürülebilir geldi bana hem akşam geç saate de katı bişey almamış oluyorum heryerden artı yani buraya gelmesem aklıma bile gelmezdi sizler önermeseydiniz iyiki geldim diyorum
Yarın dısarda olcam zaten yıyeyım gtsınbence arada yapmalısın. hadi yarın bir sipariş ver.
Canım sabah kaçta kalkıp yürüyüş yapıyorsun dışarıda mı yapıyorsun?Günaydın kızlar iyi pazarlar ❤ yürüyüşümü yaptım üstüne de bölgesel çalıştım direnc bantlariyla süper oldu bide kahvaltımı yaptım oooh daha ne
Biooil Di galiba onu da çok methlemişlerdi ondan alıp başlayayım bende özellikle lkarnım okadar çatlamaya müsait ki
Sebze kalmaması sebebiyle pratik olmasıçocukla oyalanırken yemek hazırlamaya vakit bulamıyorum bu sıra. Yarın gidem de bi kabak alayım artık bende sıkıldım karbondan
yediği 3 kaşık makarna 1 kaşığı kıyma olsun 2 kaşık makarna çok mu yahu üstelik mezun o !!!Kaptan 2 gündür akşam yemeğinde makarna olmasının özel bir nedeni var mı?