bio oil vücuduma değil ama yüzüme kullanıyorum arada ben memnunum.Biooil Di galiba onu da çok methlemişlerdi ondan alıp başlayayım bende özellikle lkarnım okadar çatlamaya müsait ki
Mutlaka kullan o zaman. Ben cok dUzenlı kullanmadım hamıleyken cok catladı sımdı ceremesını cekıyorumBiooil Di galiba onu da çok methlemişlerdi ondan alıp başlayayım bende özellikle lkarnım okadar çatlamaya müsait ki
Canım basın sagolsun kacırmısım benBaşsağlığı dileyen arkadaşlarım çok teşekkür ederim
Yerken selfie cek yoksa inanmamYarın dısarda olcam zaten yıyeyım gtsın
Ben özellikle uyguladığı bir program mı var diye sordumyediği 3 kaşık makarna 1 kaşığı kıyma olsun 2 kaşık makarna çok mu yahu üstelik mezun o !!!
Ne yapcan ekran karşısında kasap önündeki ciğerci kediye mi döneceksin kızYerken selfie cek yoksa inanmam
Yok kiz. Ac geziyo surekli. Oyuzden yerken gormek istiyorumNe yapcan ekran karşısında kasap önündeki ciğerci kediye mi döneceksin kız
Beni de karpuzun yanında mantı yerken görmek ister misin yarın?Yok kiz. Ac geziyo surekli. Oyuzden yerken gormek istiyorum
Hayirrr. Canim ceker sonraBeni de karpuzun yanında mantı yerken görmek ister misin yarın?
Afiyet olsun, iyi gorunse de miktarlar onemli
80 kg üstüAfiyet olsun, iyi gorunse de miktarlar onemli
Kusura ben bakmam en azindan, yarismayla pek ilgimiz yok gibi ben dahil
Takimlar neye gore belirlendiCEYDOS yarisamiyoruz zaten de bir de niye eksigiz
Güzel çünkü ben de yarın bir tabak mantıyı soframda görmek istemiyorumHayirrr. Canim ceker sonra
Bal çörek otu karışımını yemedin mi ?İyi akşamlar kızlar..
Öğleden sonra yürüdüm biraz, sonrasında kanepede kendimden geçmişim resmen.. Kalktığımda hava kararmıştı..
Yarınki tartıdan da korkuyorum, kaç gündür kabızlık var, şişkinliğim zaten vardı, bugün de ne kadar su içtim hepsi vücuduma toplandı, karnım uzun zamandır böyle olmamıştı, fena şişmiş nefes alırken zorlanıyorum.. Bugün halim olmadı dukan yapmadım, olmadı yarın sabah hazırlayayım belki faydası olur.. Kaç kilo artı çıkarım acaba
Bir an önce regl başlasa da kurtulsam, kendimi geçtim evdekilere de acıyorum artık, her türlü sinir strese maruz kaldılar
şartlandırma böyle kendini artı çıkarım diye bir bakmışsın sabah güzel bir eksi gelmiş. az bile olsa cumaya ışık yakmış olur en azından.İyi akşamlar kızlar..
Öğleden sonra yürüdüm biraz, sonrasında kanepede kendimden geçmişim resmen.. Kalktığımda hava kararmıştı..
Yarınki tartıdan da korkuyorum, kaç gündür kabızlık var, şişkinliğim zaten vardı, bugün de ne kadar su içtim hepsi vücuduma toplandı, karnım uzun zamandır böyle olmamıştı, fena şişmiş nefes alırken zorlanıyorum.. Bugün halim olmadı dukan yapmadım, olmadı yarın sabah hazırlayayım belki faydası olur.. Kaç kilo artı çıkarım acaba
Bir an önce regl başlasa da kurtulsam, kendimi geçtim evdekilere de acıyorum artık, her türlü sinir strese maruz kaldılar
ahhaah tamam cekeyım öğle öğünü olarakYerken selfie cek yoksa inanmam
Haklısın aslında ama kendimi ağırlaşmış da hissediyorum, umarım dediğin gibi olur..şartlandırma böyle kendini artı çıkarım diye bir bakmışsın sabah güzel bir eksi gelmiş. az bile olsa cumaya ışık yakmış olur en azından.
Bal çörek otu karışımını yemedin mi ?
Ben mahsus yemedim adet 10 gün sürüyor 14 gün normal kalıyorum bugün 24 . gün geçenki adetin başlangıcından beri eli kulağında kendi sökülüp gelsin istiyorum