Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kesinlikle haklısın. Peki ben 53 oldum diyelim kendimi de beğendim iyi bu kiloda kalayım dedim. Vücudumun normal kilomun bu olduğuna ikna olması için ne kadar süre geçmeli?
Ah ah bunu ben de merak ediyorum.
Gunaydinnnn citir kizlar

noram Masallah ben gune yeni başladım sen bitirmissin
Bitirdim canım, gün beni bitirmeden sporumu yapıp ben onu bitirdim.

Kizlarrr harika bise yaptım yulaf mantısı varya aynı makarna yada mantı tadinda lütfen deneyin sanırım her gün olsa yerim tarif 3 kaşık yulaf 1 bardak su ve az tuz ile pisiriyoruz üstüne sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos isterseniz kıyma da koyabilirsiniz sosa harika oldu

Eklentiler

• 20210530_131201.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 18
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor

Kızlar selam nasılsınız,
Kolumu kaldırmak istemediğim bir gün ama çamaşır ve birikmiş ütüm var. Yarın yine iş var

E English_teacherrr bugün yine bölgesel ve araya kardiyo sıkıştırmalı bir planım var. Adımıda 10 bine tamamlarım. Yarın ki tartı için günü hafif gerçirmeyi planlıyorum...

Kiz yulaf nedir bi resmini atsana turkcem yetmiyor

Kolay gelsin kaptanim

buna bayıldım çünkü en sevdiğim lezzetdir makarna ve mantı.
Alternatifini bulmak iyi oldu.

Kolay gelsin canım ben sabahtan tamamladım sporları şimdilik adım yapiyorum akşama kadar sabah yürüyüş arti bölgesel çalıştım şimdi de ogle yemeğimi yedim erken kapatmayı düşünüyorum günü akşama sadece salata yerim diye düşünüyorum bakalım

aedenli bende liste istiyorum bu hafta niyetim var atak yapmaya
Yaa bende istiyorum ve biliyorum güzel kilo vereceğimi ama hiç sebze filan da yok ya hergub erteliyorum sabah diyorum sadece protein yiycem başlıyorum bugün yok olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…