Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

FİLTRE KAHVE ZAYIFLATIR MI? Filtre kahve, içerisine şeker veya süt eklenmediği sürçe zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu engellemektedir. Ayrıca spor, yürüyüşten yarım saat önce içilen kahve, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.8 mei 2021

Biri beni durdursun😂😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 20
FİLTRE KAHVE ZAYIFLATIR MI? Filtre kahve, içerisine şeker veya süt eklenmediği sürçe zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu engellemektedir. Ayrıca spor, yürüyüşten yarım saat önce içilen kahve, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.8 mei 2021

Biri beni durdursun😂😂
Yaa süper bende mi alsam ama çok da sevmiyorum filtre kahve yi Türk kahvesi benim için daha iyi

Biri beni durdursun😂😂
Bende böle araştırırken birden kendimi kahve makinesi alırken buldum 😂😂
Yağ yakımını hızlandırıyorsa tabii ki içerim:p Ama sen boşver kuzum bu hafta free takıl diyette bi yere kadar:KK70:

Bende böle araştırırken birden kendimi kahve makinesi alırken buldum 😂😂
Yağ yakımını hızlandırıyorsa tabii ki içerim:p Ama sen boşver kuzum bu hafta free takıl diyette bi yere kadar:KK70:
Zaten sen aklima soktun😂😂
… free takilirim😂😂
Hatta bi sorum olacak kaptanlara. Yarinki tarti resmini ozelden atsammi kaptanlarin birine ( CEYDOS CEYDOS haric). Sonra CEYDOS CEYDOS hirs falan yapar😂😂😂😂

X