Sen tembelsen ben neyimOluyor tabi
Ama goze batiyor Oda
Dun 2 saat dizi izleyim dedim. Oglum tembel Anne demis babasina
Sen hangi klandasın kız..saklanma yiğitçe dövüşelim
Ooops.. kaydi
Bugun enerjim cok az nedense zatenBurdayım yavrum detoks yaparken düşüp bayılcan biyerlerde diye korkuyorum
listeyi only görmesin
Cixx benim bu haftaki planim belliBurdayım yavrum detoks yaparken düşüp bayılcan biyerlerde diye korkuyorum
listeyi only görmesin
Aslinda buda güzel bi detoks ama sen yeni detoks yaptın ya canım ise yarar mı acep bi dene istersen zaten aç kalinmiyor mus bunda sürekli yediğin içinEe napam ben diger gruplarla yarış..adim da yarış e vampir peri aslan kaplanlarla yarış kamci ye elektrik şoku alnasil yiyeyim soyleyin öldürecek kaptanlar bizi
YemeEe napam ben diger gruplarla yarış..adim da yarış e vampir peri aslan kaplanlarla yarış kamci ye elektrik şoku alnasil yiyeyim soyleyin öldürecek kaptanlar bizi
3 gun gecmis oluyor belki ise yarar.. valla ben bundan az yiyorum hem daha cok yiyeceğim detox adi altındaAslinda buda güzel bi detoks ama sen yeni detoks yaptın ya canım ise yarar mı acep bi dene istersen zaten aç kalinmiyor mus bunda sürekli yediğin için
Ananas hariç gerisini hiiiic sevmem ayran iceyim en iyisi benYemebu hafta pirasa lahana ananas ye. Yanina spor. Bol yuruyus. Yag yakarsin
Öldüremezler korkma kurt karılar var burada bi ulurum toprak inler heEe napam ben diger gruplarla yarış..adim da yarış e vampir peri aslan kaplanlarla yarış kamci ye elektrik şoku alnasil yiyeyim soyleyin öldürecek kaptanlar bizi
Olmadi hepsini toptan yerizÖldüremezler korkma kurt karılar var burada bi ulurum toprak inler he
Ay ben çok severim. Kahveyi.FİLTRE KAHVE ZAYIFLATIR MI? Filtre kahve, içerisine şeker veya süt eklenmediği sürçe zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu engellemektedir. Ayrıca spor, yürüyüşten yarım saat önce içilen kahve, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.8 mei 2021
Biri beni durdursun
değiştirmişim hanımlar dün panic yokGunaydın iyi oazarlar
Müjdemi veriiim bugun ilk kez 70li rakam gördüm 79.6
Diyetin 10. Günü
Cumaya 79.5 demiştim onu nası değiştiricez cvp verwn olmadı :)
Aysunayy nasilsin canım nasıl gidiyor yarin tartı günü hazirmisinBasiniz sagolsun mekanı cennet olsun canim