Insanlik hali okuyup da obur mesajlara gecince bisey yazmamis olabilir.
Niye bu kadar tepki verdin anlamadim??
Bazen motivasyonumun aşağı çekilmeye çalışıldığının farkındayımAyrilma bence canim.
Galiba dün gergindi kendisi. Bugun de devam ediyor olabilir?
Anaaaa nereye kııııız valla bırakmayız, daha karpuz kesecez (kaptanlar duymasın)
Tek bekar arkadaşımsın şu forumda valla bırakmam
Yazı dili her zaman serttir bi de karşındaki kişiyi tanımadığın için yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir
İki tarafın da iyi niyetinden şüphem yok, biraz burda zaman geçirdiğinde anlayacaksın bunu
Kal kal gitme bi yere
Herkesin metabolizma hızı farklı, benim bir arkadaşım vardı, dünyaları yerdi, yanımda sürekli tikiniyordu60 in üstüne hiç çıkmadı, ama ben maşallah ipin ucunu kaçırsam 85'i görürüm. Tabi ben emzirmeden dolayı çoğu arkadaşa göre biraz daha fazla kalori alıyorum, ama sürekli dikkat ediyorum.
Ben de o metabolizmadan istiyorumBenim üni de bi arkadaşım vardı, beraber yemeğe çıkardık aynı şeyi söylerdik ben yarısını yer doyardım o kendi tabağını yer benim kalqn yarıyı da yerdi
Ve 50 kilo bi şeydi
Çocuk da doğurdu şimdi hala 50 kilo
Gıcık
Ve senin arkadaşınınkinden de istiyorumBenim bir is arkadadim vardi, yasi da ileriydi.
Bizim is yerinde salatasindan tatlisina her sey dahil menu cikardi, kadin hepsini siler supururdu.
Ay dedim ayip olacak ama soracagim, nasil bu kadar zayıfsıniz bu kadar yemek yiyorsunuz
Kadin dedi ben sadece ogunlerde yerim, arada tek bir sey atistirmalik bile yemem. Yillardir düzenim boyle ve vucudum da boyle degismiyor.
Aslinda tehlike su. Hic kilo almamis bir insan zaten azicik dikkat etse de yetiyor. Vucut aliskin oldugu seyi koruyor zaten. Sorun bizim gibi kilo almis ve bu kiloya alismis kisilerin vücudunun normali kilolu hali sanmasi maalesef
Anaaaa nereye kııııız valla bırakmayız, daha karpuz kesecez (kaptanlar duymasın)
Tek bekar arkadaşımsın şu forumda valla bırakmam
Yazı dili her zaman serttir bi de karşındaki kişiyi tanımadığın için yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir
İki tarafın da iyi niyetinden şüphem yok, biraz burda zaman geçirdiğinde anlayacaksın bunu
Kal kal gitme bi yere
Daha koca bulacazPeki senin hatrın için kalıorum
Hepimiz istiyoruz da vermeyince Mabud neylesin MahmutAynen öyle herkesin metabolizması ve işleyişi farklı
Ben de o metabolizmadan istiyorum
Ve senin arkadaşınınkinden de istiyorum
Insanlik hali okuyup da obur mesajlara gecince bisey yazmamis olabilir.
Niye bu kadar tepki verdin anlamadim??
Biz gayretle isteyelim vermek Rabbimin şanındandırHepimiz istiyoruz da vermeyince Mabud neylesin Mahmut
Ne güzel işte daha ne istiyon kızBu sabah free bi kahvaltı ödülüm vardı..baya bişi hazırladım oturdum biraz yedim ama mide almadı iyi mio kadar da hayalini kurmustum..10 günde mi küçüldü mide ya
Benim de derdim o yaaa kiloyu guzel verip koruyamıyorum ama
2 kıbrıt kutusu kadar. Peynıre dayanamıyorumKahvalti fotografini yeni gordumpeynirler kac gr vardir cok mu goruyorum hayir ben de cok seviyorum kalorili olmasa sınırsiz yerim.
Amanınnn demek ısterdım de tarzım degıller kenan imirzalıoğlu, murat yıldırım tarzı severım ben
Aynen oyle evet metabolızması hızlı calısanlardan nefret edıyorumHerkesin metabolizma hızı farklı, benim bir arkadaşım vardı, dünyaları yerdi, yanımda sürekli tikiniyordu60 in üstüne hiç çıkmadı, ama ben maşallah ipin ucunu kaçırsam 85'i görürüm. Tabi ben emzirmeden dolayı çoğu arkadaşa göre biraz daha fazla kalori alıyorum, ama sürekli dikkat ediyorum.
Merakla bekliyorum ablaaaaBugün kendimde birşeyi denedim nasip olursa 1 hafta daha deneyip ve nasipse paylaşırım sonucu
Ama bugün uyandım lavaboya gittim tartıldım deneyimi yaptım sonucu bekledim
2 saat sonrasında ben yine lavaboya çıktım tartıdaki rakamdan -300 gr idi
Metabolizmadan önce gayretle istediğim başka şeyler var, Rabbim sen konuyu biliyorsun; ÇOK AMİNNNNNNBiz gayretle isteyelim vermek Rabbimin şanındandır
Yaaaa bugün ben de yeğenlerimle zaman geçireceğim ve üç tanelerBana müsade
Yegenime bakacagim bugun. 3 cocuk ile delirmem herhal.
Gerci biri daha bebek
Yarin fotografli bildirim yapilacak. Ona göre abartmayin yemegi
Dinlenme günüde yapabilirsiniz spor konusunda.
Hayirli pazarlar.
Anca aksam gelirim
Ne ıstıyosun kız Allah nasıp etsın inşaallahMetabolizmadan önce gayretle istediğim başka şeyler var, Rabbim sen konuyu biliyorsun; ÇOK AMİNNNNNN