Artı 600 deyım ben napayım.Ben de peyniri cok seviyorum bugun kahvaltıda biraz abarttım sanırım neyse artik aksam yemeklerim cokkkk hafif ya da yokerir gider...bak detox ta yapmadım bu hafta 1.lik zor -200 deyim sadece napsam netsem
Aboo kiz naptin sen ben olsam 3 lt su içip aksam yemeği yememArtı 600 deyım ben napayım.
Benim de derdim o yaaa kiloyu guzel verip koruyamıyorum amayapcaz artik birlikte birseyler
Ben evde yalnızım kaptanla 1 er tanesini bana ışınlayın herkese 2 er çocuk kardeş payıYaaaa bugün ben de yeğenlerimle zaman geçireceğim ve üç taneler
Kolay gelsin kaptanım Allah akıl sağlığını korumayı nasip etsin
Ben 1 ini alirim ama vermemBen evde yalnızım kaptanla 1 er tanesini bana ışınlayın herkese 2 er çocuk kardeş payı
Ben 1 ini alirim ama vermemhazir bebe uğraşmam iste bir daha
Ooo masallahBu benim 2. Mezuniyetim, 3. Yu gormeyeyim lutfen
Benimkini yollayım mı 1 saate geri yollarsınOoo iyimis.
Kiz varsa bana gonderinben de geri vermem
Benim sorunun da o yavru, motive olup başlayınca çok iyi gidiyorum maşallah ama koruma sıkıntıBenim de derdim o yaaa kiloyu guzel verip koruyamıyorum amayapcaz artik birlikte birseyler
AaaaamiiiiiiiinnnnnnnnNe ıstıyosun kız Allah nasıp etsın inşaallah
ballım iki gün dukan atak yap bi ya, dilimde tüy bittiArtı 600 deyım ben napayım.
Şartlar eşit değil bebiş, ite kaka eşitlemeye çalılıyoruz işteHayat bize adil degil bence
Görürsün niye görmeyesinOoo masallahBen 1.mezuniyeti gorebilirsem
Benimkini yollayım mı 1 saate geri yollarsın
Yemıcem zaten tek öğün. Kahvaltı yaptım dahada yemem.Aboo kiz naptin sen ben olsam 3 lt su içip aksam yemeği yemem
En kısa zamanda olsun gereklı malzemenAaaaamiiiiiiiinnnnnnnnProfilimdeki gibi tatlış bi melek istiyorum canım, tabii bunun için gereken MALZEMELER;koca
Tamam kız yarın yapacam hadı bakalımballım iki gün dukan atak yap bi ya, dilimde tüy bitti
Tartıda Farkı görünce özel dua isterim ama abdestli falan
Gıt ama bı ara bana neler yıyecegımı soyle dukan ıcın. Mesela yarın ben ne yıcem anlamıyorum o lısteden sen şunu bunu ye de ben oyle yapayımSize doyum olmaz mutfağı şey götürüyor işlerimi halledip araya pilatesi sıkıştırıp bebelerin yanına gidecem:)
PİLATESCİLER akşam tepenize çökecem yaptınız mı diyeona göre hazırlığınızı yapın
Hadi görüşürüz akşama inşallah
Öpüyorum sizi çok çok
Cok haklisin, kilo verdikten sonra da korumak için bu modu sürdürüp, haftada belki 3-4 öğünü serbest geçirebiliriz.Nasil kilo verdiysen o sekilde devam edeceksin, birazcik porsiyonlar artabilir kilo vermemek icin.
O yüzden nasil kilo verdigin onemli. O yüzden bir cok diyetisyene gore neyi seviyorsan onu diyetine koymalisin, cunku bu artik yasam seklimiz olacak.
Ben o yüzden genel olarak odul gununu destekliyorum, vucudun arada bir olarak diyet disi gidaya da alismasi demek bana gore.
Herkes farkli sey söylüyor malum, bunlar benim aklima yatan doktor önerileri.
Siz menü paylaşımı neden yapmıyorsunuz?Peki senin hatrın için kalıorum