- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
2 ya da 3 gün oluyor zaten bence yapılabilirYaa bende istiyorum ve biliyorum güzel kilo vereceğimi ama hiç sebze filan da yok ya hergub erteliyorum sabah diyorum sadece protein yiycem başlıyorum bugün yok olmuyor
Doktor derdime bul bir çare hahhaHastalığıma çarelerse dünyanın öbür ucu misalibanane banane ben bu doktorları istiyorum
Yarın başlayalım mı beraber o zaman2 ya da 3 gün oluyor zaten bence yapılabilir
Önce bir listeye bakalım ayar çekelim yapalım ama bu hafta benim için zor karmaşık bir hafta olacak uyamayabilirim canım yaYarın başlayalım mı beraber o zaman
Yaa süper bende mi alsam ama çok da sevmiyorum filtre kahve yi Türk kahvesi benim için daha iyiFİLTRE KAHVE ZAYIFLATIR MI? Filtre kahve, içerisine şeker veya süt eklenmediği sürçe zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu engellemektedir. Ayrıca spor, yürüyüşten yarım saat önce içilen kahve, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.8 mei 2021
Biri beni durdursun
Tamam o zaman sonra başlarızÖnce bir listeye bakalım ayar çekelim yapalım ama bu hafta benim için zor karmaşık bir hafta olacak uyamayabilirim canım ya
Filtre kahve ve turk kahve ayni etkiymis zaten kuzum. No stressYaa süper bende mi alsam ama çok da sevmiyorum filtre kahve yi Türk kahvesi benim için daha iyi
Ceydos hala uyuyordur :))
Hadi iyisin az dinlenCeydos hala uyuyordur :))
Temizligimi bitirdim. Bebe hala gelemedi
Kaptanim kendine ayirdigin zaman oluyomu hic. Cok merak ediyorumCeydos hala uyuyordur :))
Temizligimi bitirdim. Bebe hala gelemedi
Bende böle araştırırken birden kendimi kahve makinesi alırken buldumFİLTRE KAHVE ZAYIFLATIR MI? Filtre kahve, içerisine şeker veya süt eklenmediği sürçe zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu engellemektedir. Ayrıca spor, yürüyüşten yarım saat önce içilen kahve, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.8 mei 2021
Biri beni durdursun
Zaten sen aklima soktunBende böle araştırırken birden kendimi kahve makinesi alırken buldum
Yağ yakımını hızlandırıyorsa tabii ki içerimAma sen boşver kuzum bu hafta free takıl diyette bi yere kadar
Oluyor tabiKaptanim kendine ayirdigin zaman oluyomu hic. Cok merak ediyorum
3 kaptanlarda oyle masallahCEYDOS uyusunnnnn kuzum
Burdayım yavrum detoks yaparken düşüp bayılcan biyerlerde diye korkuyorumEki Görüntüle 2860595
Yarin bu detox a baslayacagim hem benim gunluk yediğim şeylerden daha çok yiyorsunhey bu kurtlar nerede