Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim de derdim o yaaa kiloyu guzel verip koruyamıyorum ama :sinirli: yapcaz artik birlikte birseyler
Benim sorunun da o yavru, motive olup başlayınca çok iyi gidiyorum maşallah ama koruma sıkıntı 😏
Bu sefer kilomu 53-55 arası sabit tutmaya çalışacağım 🥰
Ne ıstıyosun kız Allah nasıp etsın inşaallah💜
Aaaaamiiiiiiiinnnnnnnn🤲🏻 Profilimdeki gibi tatlış bi melek istiyorum canım, tabii bunun için gereken MALZEMELER;koca :rolleyes:

Artı 600 deyım ben napayım. 🙄
ballım iki gün dukan atak yap bi ya, dilimde tüy bitti😅
Tartıda Farkı görünce özel dua isterim ama abdestli falan😂😂🥰🥰

Hayat bize adil degil bence 😭
Şartlar eşit değil bebiş, ite kaka eşitlemeye çalılıyoruz işte 😔

Size doyum olmaz mutfağı şey götürüyor işlerimi halledip araya pilatesi sıkıştırıp bebelerin yanına gidecem:)
PİLATESCİLER akşam tepenize çökecem yaptınız mı diye 😅😅 ona göre hazırlığınızı yapın😂😂
Hadi görüşürüz akşama inşallah
Öpüyorum sizi çok çok🥰🥰

Aboo kiz naptin sen ben olsam 3 lt su içip aksam yemeği yemem :KK70:
Yemıcem zaten tek öğün. Kahvaltı yaptım dahada yemem.
Aaaaamiiiiiiiinnnnnnnn🤲🏻 Profilimdeki gibi tatlış bi melek istiyorum canım, tabii bunun için gereken MALZEMELER;koca :rolleyes:
En kısa zamanda olsun gereklı malzemen 😂 aday yokmu🤪
ballım iki gün dukan atak yap bi ya, dilimde tüy bitti😅
Tartıda Farkı görünce özel dua isterim ama abdestli falan😂😂🥰🥰
Tamam kız yarın yapacam hadı bakalım

Size doyum olmaz mutfağı şey götürüyor işlerimi halledip araya pilatesi sıkıştırıp bebelerin yanına gidecem:)
PİLATESCİLER akşam tepenize çökecem yaptınız mı diye 😅😅 ona göre hazırlığınızı yapın😂😂
Hadi görüşürüz akşama inşallah
Öpüyorum sizi çok çok🥰🥰
Gıt ama bı ara bana neler yıyecegımı soyle dukan ıcın. Mesela yarın ben ne yıcem anlamıyorum o lısteden sen şunu bunu ye de ben oyle yapayım

Nasil kilo verdiysen o sekilde devam edeceksin, birazcik porsiyonlar artabilir kilo vermemek icin.

O yüzden nasil kilo verdigin onemli. O yüzden bir cok diyetisyene gore neyi seviyorsan onu diyetine koymalisin, cunku bu artik yasam seklimiz olacak.

Ben o yüzden genel olarak odul gununu destekliyorum, vucudun arada bir olarak diyet disi gidaya da alismasi demek bana gore.

Herkes farkli sey söylüyor malum, bunlar benim aklima yatan doktor önerileri. 😉
Cok haklisin, kilo verdikten sonra da korumak için bu modu sürdürüp, haftada belki 3-4 öğünü serbest geçirebiliriz.

X