Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insanlik hali okuyup da obur mesajlara gecince bisey yazmamis olabilir.

Niye bu kadar tepki verdin anlamadim??

O söylediğine eyvallah arkadaşın mesajlarına arkadaşı etiketleyip yazdım
Alys Alys de aynı şekilde
En son yazdığım mesaja şaşkınlık ifadesi bırakmış diğerlerini hadi okumadı varsayayım
Soru sormuş cevap vermişim
Sonrasinda "aman neyse " diye tepki göstermiş
Adet öncesi gerginligimi kimseye yansıtmayacak kadar profesyonelim kaptancım

Ayrilma bence canim.
Galiba dün gergindi kendisi. Bugun de devam ediyor olabilir?
Bazen motivasyonumun aşağı çekilmeye çalışıldığının farkındayım
Ama bunlar gayet insani şeyler deyip üzerinde durmuyorum bile

Aksine çok iyiyim 😊

Anaaaa nereye kııııız valla bırakmayız, daha karpuz kesecez (kaptanlar duymasın😅😅)
Tek bekar arkadaşımsın şu forumda valla bırakmam😅🥰
Yazı dili her zaman serttir bi de karşındaki kişiyi tanımadığın için yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir
İki tarafın da iyi niyetinden şüphem yok, biraz burda zaman geçirdiğinde anlayacaksın bunu🥰
Kal kal gitme bi yere 🥰

Peki senin hatrın için kalıorum

Herkesin metabolizma hızı farklı, benim bir arkadaşım vardı, dünyaları yerdi, yanımda sürekli tikiniyordu🤭 60 in üstüne hiç çıkmadı, ama ben maşallah ipin ucunu kaçırsam 85'i görürüm. Tabi ben emzirmeden dolayı çoğu arkadaşa göre biraz daha fazla kalori alıyorum, ama sürekli dikkat ediyorum.

Aynen öyle herkesin metabolizması ve işleyişi farklı

Benim üni de bi arkadaşım vardı, beraber yemeğe çıkardık aynı şeyi söylerdik ben yarısını yer doyardım o kendi tabağını yer benim kalqn yarıyı da yerdi
Ve 50 kilo bi şeydi
Çocuk da doğurdu şimdi hala 50 kilo😅😅
Gıcık😂
Ben de o metabolizmadan istiyorum

Benim bir is arkadadim vardi, yasi da ileriydi.
Bizim is yerinde salatasindan tatlisina her sey dahil menu cikardi, kadin hepsini siler supururdu.
Ay dedim ayip olacak ama soracagim, nasil bu kadar zayıfsıniz bu kadar yemek yiyorsunuz 😀

Kadin dedi ben sadece ogunlerde yerim, arada tek bir sey atistirmalik bile yemem. Yillardir düzenim boyle ve vucudum da boyle degismiyor.

Aslinda tehlike su. Hic kilo almamis bir insan zaten azicik dikkat etse de yetiyor. Vucut aliskin oldugu seyi koruyor zaten. Sorun bizim gibi kilo almis ve bu kiloya alismis kisilerin vücudunun normali kilolu hali sanmasi maalesef 🙄
Ve senin arkadaşınınkinden de istiyorum

Anaaaa nereye kııııız valla bırakmayız, daha karpuz kesecez (kaptanlar duymasın😅😅)
Tek bekar arkadaşımsın şu forumda valla bırakmam😅🥰
Yazı dili her zaman serttir bi de karşındaki kişiyi tanımadığın için yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir
İki tarafın da iyi niyetinden şüphem yok, biraz burda zaman geçirdiğinde anlayacaksın bunu🥰
Kal kal gitme bi yere 🥰

Bu sabah free bi kahvaltı ödülüm vardı..baya bişi hazırladım oturdum biraz yedim ama mide almadı iyi mi 🤣 o kadar da hayalini kurmustum..10 günde mi küçüldü mide ya

Bugün kendimde birşeyi denedim nasip olursa 1 hafta daha deneyip ve nasipse paylaşırım sonucu

Ama bugün uyandım lavaboya gittim tartıldım deneyimi yaptım sonucu bekledim
2 saat sonrasında ben yine lavaboya çıktım tartıdaki rakamdan -300 gr idi

Kahvalti fotografini yeni gordum😀 peynirler kac gr vardir cok mu goruyorum 😀 hayir ben de cok seviyorum kalorili olmasa sınırsiz yerim.
2 kıbrıt kutusu kadar. Peynıre dayanamıyorum😂
Login • Instagram
Benim gözüm şenlendi sizinki de şenlensin hahha kocalar duymasın 🤭🤭
Amanınnn demek ısterdım de tarzım degıller kenan imirzalıoğlu, murat yıldırım tarzı severım ben🤪
Herkesin metabolizma hızı farklı, benim bir arkadaşım vardı, dünyaları yerdi, yanımda sürekli tikiniyordu🤭 60 in üstüne hiç çıkmadı, ama ben maşallah ipin ucunu kaçırsam 85'i görürüm. Tabi ben emzirmeden dolayı çoğu arkadaşa göre biraz daha fazla kalori alıyorum, ama sürekli dikkat ediyorum.
Aynen oyle evet metabolızması hızlı calısanlardan nefret edıyorum🤣🤣

Bugün kendimde birşeyi denedim nasip olursa 1 hafta daha deneyip ve nasipse paylaşırım sonucu

Ama bugün uyandım lavaboya gittim tartıldım deneyimi yaptım sonucu bekledim
2 saat sonrasında ben yine lavaboya çıktım tartıdaki rakamdan -300 gr idi
Merakla bekliyorum ablaaaa😳🥰
Biz gayretle isteyelim vermek Rabbimin şanındandır 😍😍😍
Metabolizmadan önce gayretle istediğim başka şeyler var, Rabbim sen konuyu biliyorsun; ÇOK AMİNNNNNN🤲🏻🥰

Bana müsade
Yegenime bakacagim bugun. 3 cocuk ile delirmem herhal.
Gerci biri daha bebek 🙄

Yarin fotografli bildirim yapilacak. Ona göre abartmayin yemegi 😂
Dinlenme günüde yapabilirsiniz spor konusunda.
Hayirli pazarlar.
Anca aksam gelirim
Yaaaa bugün ben de yeğenlerimle zaman geçireceğim ve üç taneler 😅😅😅
Kolay gelsin kaptanım Allah akıl sağlığını korumayı nasip etsin😅😅

X