Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy ne zordur o işler normal kuzu heryerim in ağrıması o kadar işin üzerine de sporunda sıkıştırmıştın dün dua at ayağa kalkabilmişsin
Kollarım hariç iyiyim ama kollarım ağrıyor. En zayıf Kasım onlar zaten.
Hohooo benim gunum yeni basliyor sen busuru isini halletmissin bile
kuzum akşama bıraksam yapmazdım, sabah enerjikken halledeyim dedim valla.
Dikkat et yavru ya ağır işler zorluyor gercekten
Bitti mi düzenleme
Ya aslında düzenleme yormadı, koltuğu çıkartmak çok zor oldu. Ayakkabılık duvara monte o yıkılınca çok uğraştırdı dün bizi. Yoksa çocuğun odasını gelip kurdular. Bitti sayılır şükür.

herkese günaydınlar, bereketli bi gün diliyorum

Kuzu fotolarını atar mısın ben bilmiyorum o ne
Bunlar canım sarı düşük kırmızı orta siyah sert seviyede

Eklentiler

• 20210530_104042.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 16
Gunaydın iyi oazarlar
Müjdemi veriiim bugun ilk kez 70li rakam gördüm 79.6
Diyetin 10. Günü
Cumaya 79.5 demiştim onu nası değiştiricez cvp verwn olmadı :)
Tebrik ederim Siz su kiloya degistirmek istiyorum diyip CEYDOS u etiketlemeniz yeterlidir.

Insanlik hali okuyup da obur mesajlara gecince bisey yazmamis olabilir.

Niye bu kadar tepki verdin anlamadim??

Ayrilma bence canim.
Galiba dün gergindi kendisi. Bugun de devam ediyor olabilir?

Herkesin metabolizma hızı farklı, benim bir arkadaşım vardı, dünyaları yerdi, yanımda sürekli tikiniyordu 60 in üstüne hiç çıkmadı, ama ben maşallah ipin ucunu kaçırsam 85'i görürüm. Tabi ben emzirmeden dolayı çoğu arkadaşa göre biraz daha fazla kalori alıyorum, ama sürekli dikkat ediyorum.

Anaaaa nereye kııııız valla bırakmayız, daha karpuz kesecez (kaptanlar duymasın)
Tek bekar arkadaşımsın şu forumda valla bırakmam
Yazı dili her zaman serttir bi de karşındaki kişiyi tanımadığın için yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir
İki tarafın da iyi niyetinden şüphem yok, biraz burda zaman geçirdiğinde anlayacaksın bunu
Kal kal gitme bi yere

Benim üni de bi arkadaşım vardı, beraber yemeğe çıkardık aynı şeyi söylerdik ben yarısını yer doyardım o kendi tabağını yer benim kalqn yarıyı da yerdi
Ve 50 kilo bi şeydi
Çocuk da doğurdu şimdi hala 50 kilo
Gıcık

Benim bir is arkadadim vardi, yasi da ileriydi.
Bizim is yerinde salatasindan tatlisina her sey dahil menu cikardi, kadin hepsini siler supururdu.
Ay dedim ayip olacak ama soracagim, nasil bu kadar zayıfsıniz bu kadar yemek yiyorsunuz

Kadin dedi ben sadece ogunlerde yerim, arada tek bir sey atistirmalik bile yemem. Yillardir düzenim boyle ve vucudum da boyle degismiyor.

Aslinda tehlike su. Hic kilo almamis bir insan zaten azicik dikkat etse de yetiyor. Vucut aliskin oldugu seyi koruyor zaten. Sorun bizim gibi kilo almis ve bu kiloya alismis kisilerin vücudunun normali kilolu hali sanmasi maalesef

Kesinlikle haklısın. Peki ben 53 oldum diyelim kendimi de beğendim iyi bu kiloda kalayım dedim. Vücudumun normal kilomun bu olduğuna ikna olması için ne kadar süre geçmeli?

Ben yandım desene

Kesinlikle haklısın. Peki ben 53 oldum diyelim kendimi de beğendim iyi bu kiloda kalayım dedim. Vücudumun normal kilomun bu olduğuna ikna olması için ne kadar süre geçmeli?

Ben yandım desene

Nasil kilo verdiysen o sekilde devam edeceksin, birazcik porsiyonlar artabilir kilo vermemek icin.

O yüzden nasil kilo verdigin onemli. O yüzden bir cok diyetisyene gore neyi seviyorsan onu diyetine koymalisin, cunku bu artik yasam seklimiz olacak.

Ben o yüzden genel olarak odul gununu destekliyorum, vucudun arada bir olarak diyet disi gidaya da alismasi demek bana gore.

Herkes farkli sey söylüyor malum, bunlar benim aklima yatan doktor önerileri.

Cok da haklısın canım

Sorum o değildi ama yine de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…