Kollarım hariç iyiyim ama kollarım ağrıyor. En zayıf Kasım onlar zaten.Ayy ne zordur o işler normal kuzu heryerim in ağrıması o kadar işin üzerine de sporunda sıkıştırmıştın dün dua at ayağa kalkabilmişsin
kuzum akşama bıraksam yapmazdım, sabah enerjikken halledeyim dedim valla.Hohooo benim gunum yeni basliyor sen busuru isini halletmissin bile
Ya aslında düzenleme yormadı, koltuğu çıkartmak çok zor oldu. Ayakkabılık duvara monte o yıkılınca çok uğraştırdı dün bizi. Yoksa çocuğun odasını gelip kurdular. Bitti sayılır şükür.Dikkat et yavru ya ağır işler zorluyor gercekten
Bitti mi düzenleme
Bunlar canım sarı düşük kırmızı orta siyah sert seviyedeherkese günaydınlar, bereketli bi gün diliyorum
Kuzu fotolarını atar mısın ben bilmiyorum o ne
Evet canım normalde öyle değildi de artık foto lu atıyoruz aynı cuma gibi mantıkMerhaba kızlar.
Ben bir şey soracağım; pazartesi bildirimini de fotograflimi
yapicaz
Tamam çok teşekkür ederim cevaplarını için.Evet canım normalde öyle değildi de artık foto lu atıyoruz aynı cuma gibi mantık
Tebrik ederimGunaydın iyi oazarlar
Müjdemi veriiim bugun ilk kez 70li rakam gördüm 79.6
Diyetin 10. Günü
Cumaya 79.5 demiştim onu nası değiştiricez cvp verwn olmadı :)
Insanlik hali okuyup da obur mesajlara gecince bisey yazmamis olabilir.Kaçamak olup olmadığını listelerime bakıp senin karar vermeni daha uygun bulurum
Kaçamak dediğin şey nedir ve üstelik neye göre kime göre kaçamak
Ben baklava yiyerek tıkır tıkır kilo veririm kimi makarna mantı yiyerek
Çoğu kişiye göre benim listelerimden bir cacık olmaz
Ama ben sonuç odaklayım ve bu konuda iddialıyım
Herşeyden ölçülü ve zamanlı yerim bu kadar basit kasıntıya gerek yok hayatımda
Arkadaş cevap verdi hiç tepki göstermedin
Ne emoji biraktin ne bir teşekkür ettin
trip atılacak bir durum yoktu aslında
Beni başkalarının eleştirmesiyle de değerlendirmene kapı aralamıştim oysa ki
Zaten en sonunda ne yapıp ettiğimi yazacaktım
Dışardan bir göz nasıl görmüş beni onu bir gör istedim
Çok acimasiz elestiriler de olabilirdi benim için asla sorun değil ben insanların beni kırıp dökme çabalarına alışığım
44 senelik hayatımın en az 25 30 yılı bu tip diyaloglarla geçti ve hala da geçiyor
Olaya meyve veren ağaç taşlanir gözüyle bakıyorum
Halbuki farklılıklara saygı hayatta en güzeli
Soruna vereceğim asıl cevabı tüm samimiyetimle verdim
TıpkıAlys e olduğu gibi hiçbir karşılık vermemişsin yani demem o ki okuyup okumadığını belirtecek en ufak bir belirti yok
Bu mesaja şaşkınlık emojini bırakmışsın şaşıracak bir durum olmadığını yukarıdaki mesajları okursan görürsün
Benim savunduğum beslenme düzeni beni bağlar kimseyi bağlamaz
Ama bazı kişiler tarafından çok tepki ile karşılanıyor
Ben diyetisyen değilim doktor değilim
Yıllardır okuduğum edindiğim ve bence mantıklı gelen bilgileri hayatıma uyarlamaya çalıştım ben şu ana kadar sonuç aldım alıyorum da bu sadece beni ilgilendiren bana özgü bir durum
Herkes kendini vücudunun yiyeceklere içeceklere karşı tepkisini ölçsün derim çünkü ben bunu yapıyorum
Neyse sana kolay gelsin umarım bu kadar yazılan çizilen sana bir bakış açısı sunmuştur
Ayrilma bence canim.Sen kacamak var mıydı sorumu sanırım eleştiri gibi algılamışsın bu kadar polemige gerek yoktu aslında sadece basit arada odul vs var mıydı die sordum hepsi..cok buyutmesen..cidden pişman oldum sormasaydım keske..
Neyse ben ayrılıyorum gerilmeyin siz ben kaçar
Herkesin metabolizma hızı farklı, benim bir arkadaşım vardı, dünyaları yerdi, yanımda sürekli tikiniyorduGünaydınnn. 8 saat uyumusum ama salonda kanepede sızmışım. Heryerım tutulmuş
@ozrengin abla. Daha once lısede ve 1.doğumdan sonra aynı senın gıbı kılo vermıstım. Herseyı yerdım ama hergun degıl ve az. Tatlı baklava kumpır hıcbı sevdıgımden gerı kalmazdım 58 e dusup 60 ın ustunede cıkmazdım. Ama Bu sefer denedım olmadı ınat ettı kılo keske olaydı en rahat kılo verme yontemı bayılıyorum
Aaaa bu hafta ş.ka geliyordu bundanBunlar canım sarı düşük kırmızı orta siyah sert seviyede
Ordan aldım.bebdeAaaa bu hafta ş.ka geliyordu bundan
İşlerimi halledip bi koşu bakıp geleyim
Teşekkür ederim ballım
Anaaaa nereye kııııız valla bırakmayız, daha karpuz kesecez (kaptanlar duymasınSen kacamak var mıydı sorumu sanırım eleştiri gibi algılamışsın bu kadar polemige gerek yoktu aslında sadece basit arada odul vs var mıydı die sordum hepsi..cok buyutmesen..cidden pişman oldum sormasaydım keske..
Neyse ben ayrılıyorum gerilmeyin siz ben kaçar
Benim üni de bi arkadaşım vardı, beraber yemeğe çıkardık aynı şeyi söylerdik ben yarısını yer doyardım o kendi tabağını yer benim kalqn yarıyı da yerdiHerkesin metabolizma hızı farklı, benim bir arkadaşım vardı, dünyaları yerdi, yanımda sürekli tikiniyordu60 in üstüne hiç çıkmadı, ama ben maşallah ipin ucunu kaçırsam 85'i görürüm. Tabi ben emzirmeden dolayı çoğu arkadaşa göre biraz daha fazla kalori alıyorum, ama sürekli dikkat ediyorum.
Benim üni de bi arkadaşım vardı, beraber yemeğe çıkardık aynı şeyi söylerdik ben yarısını yer doyardım o kendi tabağını yer benim kalqn yarıyı da yerdi
Ve 50 kilo bi şeydi
Çocuk da doğurdu şimdi hala 50 kilo
Gıcık
Kesinlikle haklısın. Peki ben 53 oldum diyelim kendimi de beğendim iyi bu kiloda kalayım dedim. Vücudumun normal kilomun bu olduğuna ikna olması için ne kadar süre geçmeli?Benim bir is arkadadim vardi, yasi da ileriydi.
Bizim is yerinde salatasindan tatlisina her sey dahil menu cikardi, kadin hepsini siler supururdu.
Ay dedim ayip olacak ama soracagim, nasil bu kadar zayıfsıniz bu kadar yemek yiyorsunuz
Kadin dedi ben sadece ogunlerde yerim, arada tek bir sey atistirmalik bile yemem. Yillardir düzenim boyle ve vucudum da boyle degismiyor.
Aslinda tehlike su. Hic kilo almamis bir insan zaten azicik dikkat etse de yetiyor. Vucut aliskin oldugu seyi koruyor zaten. Sorun bizim gibi kilo almis ve bu kiloya alismis kisilerin vücudunun normali kilolu hali sanmasi maalesef
Ben yandım deseneBenim bir is arkadadim vardi, yasi da ileriydi.
Bizim is yerinde salatasindan tatlisina her sey dahil menu cikardi, kadin hepsini siler supururdu.
Ay dedim ayip olacak ama soracagim, nasil bu kadar zayıfsıniz bu kadar yemek yiyorsunuz
Kadin dedi ben sadece ogunlerde yerim, arada tek bir sey atistirmalik bile yemem. Yillardir düzenim boyle ve vucudum da boyle degismiyor.
Aslinda tehlike su. Hic kilo almamis bir insan zaten azicik dikkat etse de yetiyor. Vucut aliskin oldugu seyi koruyor zaten. Sorun bizim gibi kilo almis ve bu kiloya alismis kisilerin vücudunun normali kilolu hali sanmasi maalesef
Kesinlikle haklısın. Peki ben 53 oldum diyelim kendimi de beğendim iyi bu kiloda kalayım dedim. Vücudumun normal kilomun bu olduğuna ikna olması için ne kadar süre geçmeli?
Ben yandım desene
Cok da haklısın canımNasil kilo verdiysen o sekilde devam edeceksin, birazcik porsiyonlar artabilir kilo vermemek icin.
O yüzden nasil kilo verdigin onemli. O yüzden bir cok diyetisyene gore neyi seviyorsan onu diyetine koymalisin, cunku bu artik yasam seklimiz olacak.
Ben o yüzden genel olarak odul gununu destekliyorum, vucudun arada bir olarak diyet disi gidaya da alismasi demek bana gore.
Herkes farkli sey söylüyor malum, bunlar benim aklima yatan doktor önerileri.
Nasil kilo verdiysen o sekilde devam edeceksin, birazcik porsiyonlar artabilir kilo vermemek icin.
O yüzden nasil kilo verdigin onemli. O yüzden bir cok diyetisyene gore neyi seviyorsan onu diyetine koymalisin, cunku bu artik yasam seklimiz olacak.
Ben o yüzden genel olarak odul gununu destekliyorum, vucudun arada bir olarak diyet disi gidaya da alismasi demek bana gore.
Herkes farkli sey söylüyor malum, bunlar benim aklima yatan doktor önerileri.