- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.747
- 44
Ne güzel işte daha ne istiyon kız
Valla hayalini kurduydum 1 haftadır kalorili kahvaltı edicem die :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel işte daha ne istiyon kız
Ah ah bunu ben de merak ediyorum.Kesinlikle haklısın. Peki ben 53 oldum diyelim kendimi de beğendim iyi bu kiloda kalayım dedim. Vücudumun normal kilomun bu olduğuna ikna olması için ne kadar süre geçmeli?
Bitirdim canım, gün beni bitirmeden sporumu yapıp ben onu bitirdim.
Bende isterem ayni bundanLogin • Instagram
Benim gözüm şenlendi sizinki de şenlensin hahha kocalar duymasın
Aynen kuzuOyy isin cokmus kuzum
Ayy nerdeymiş bu doktorlar hastaları olayım. Sanırım ben çok fena hasta oldum hemen bu doktorları getirin banaLogin • Instagram
Benim gözüm şenlendi sizinki de şenlensin hahha kocalar duymasın
Arjantin deler mis maalesef ahahaAynen kuzu
Ayy nerdeymiş bu doktorlar hastaları olayım. Sanırım ben çok fena hasta oldum hemen bu doktorları getirin bana
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorKizlarrr harika bise yaptım yulaf mantısı varya aynı makarna yada mantı tadinda lütfen deneyin sanırım her gün olsa yerim tarif 3 kaşık yulaf 1 bardak su ve az tuz ile pisiriyoruz üstüne sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos isterseniz kıyma da koyabilirsiniz sosa harika oldu
Kiz yulaf nedir bi resmini atsana turkcem yetmiyorKizlarrr harika bise yaptım yulaf mantısı varya aynı makarna yada mantı tadinda lütfen deneyin sanırım her gün olsa yerim tarif 3 kaşık yulaf 1 bardak su ve az tuz ile pisiriyoruz üstüne sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos isterseniz kıyma da koyabilirsiniz sosa harika oldu
Kolay gelsin kaptanimKızlar selam nasılsınız,
Kolumu kaldırmak istemediğim bir gün ama çamaşır ve birikmiş ütüm var. Yarın yine iş var
E English_teacherrr bugün yine bölgesel ve araya kardiyo sıkıştırmalı bir planım var. Adımıda 10 bine tamamlarım. Yarın ki tartı için günü hafif gerçirmeyi planlıyorum...
buna bayıldım çünkü en sevdiğim lezzetdir makarna ve mantı.Kizlarrr harika bise yaptım yulaf mantısı varya aynı makarna yada mantı tadinda lütfen deneyin sanırım her gün olsa yerim tarif 3 kaşık yulaf 1 bardak su ve az tuz ile pisiriyoruz üstüne sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos isterseniz kıyma da koyabilirsiniz sosa harika oldu
Kolay gelsin canım ben sabahtan tamamladım sporları şimdilik adım yapiyorum akşama kadar sabah yürüyüş arti bölgesel çalıştım şimdi de ogle yemeğimi yedim erken kapatmayı düşünüyorum günü akşama sadece salata yerim diye düşünüyorum bakalımKızlar selam nasılsınız,
Kolumu kaldırmak istemediğim bir gün ama çamaşır ve birikmiş ütüm var. Yarın yine iş var
E English_teacherrr bugün yine bölgesel ve araya kardiyo sıkıştırmalı bir planım var. Adımıda 10 bine tamamlarım. Yarın ki tartı için günü hafif gerçirmeyi planlıyorum...
Acil koca 9 ay 10 gün sonra da minik kuşumuzMerakla bekliyorum ablaaaa
Metabolizmadan önce gayretle istediğim başka şeyler var, Rabbim sen konuyu biliyorsun; ÇOK AMİNNNNNN
Valla sen geldin aklıma dene mutlaka cidden güzel oldu canımbuna bayıldım çünkü en sevdiğim lezzetdir makarna ve mantı.
Alternatifini bulmak iyi oldu.
Yulaf lapasi filan da yapılıyor tatlı istediğinde canin eğer varsa orda temin et canım herseye yarıyorKiz yulaf nedir bi resmini atsana turkcem yetmiyor
aedenli bende liste istiyorum bu hafta niyetim var atak yapmayaGıt ama bı ara bana neler yıyecegımı soyle dukan ıcın. Mesela yarın ben ne yıcem anlamıyorum o lısteden sen şunu bunu ye de ben oyle yapayım
He simdi anladim ne oldugunu tmm canim sagolYulaf lapasi filan da yapılıyor tatlı istediğinde canin eğer varsa orda temin et canım herseye yarıyor
Yaa bende istiyorum ve biliyorum güzel kilo vereceğimi ama hiç sebze filan da yok ya hergub erteliyorum sabah diyorum sadece protein yiycem başlıyorum bugün yok olmuyoraedenli bende liste istiyorum bu hafta niyetim var atak yapmaya
Hastalığıma çarelerse dünyanın öbür ucu misali banane banane ben bu doktorları istiyorumArjantin deler mis maalesef ahaha
Rica ederim tatlım sende yap bak beğeneceksinHe simdi anladim ne oldugunu tmm canim sagol