Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benım koca da ıtınayla herseyı yıyıp ıstıkrarlı bı sekılde şişman gezıyor
Benimki son zamanlarda baktı ben şekilleniyorum popo falan çalışıyorum hemen kol göğüs calismaya başladı geçen tayt giydim poponun hatları belirginleşmiş diyor ben yaza hazırlanıyorum paçaları tutuştu

Benım herıf te ıyıce zayıfladın canın kalmadı amacın ne dıyo buharlasmaya calısıyorum senden kurtulmak ıcın dedım

Hedefime ulastigimda ilk seni bosayacam de gor nasil zayifliyor
Ahahah kız neler dıyorum yaaa memelerın var benımkı kadar dıyorum yoook. Hala yıyor burak ozcıvıte bakıyorum vay anasını dıyorum adama bak can yakıyor dıyorum hiç özenıpte zayıflayım demıyor
Benim este istisnasiz hergun spora.kosuya gidiyordu. Bu hafta havalardan dolayı evde kaldı. Kaçak kat çıktı bile
En azından yapıyormus bı sure yapmasada olur

Kızlar menüleri alıntılayamadım bugün tlf sağlam kalırsa iyi
Akşam Ekmek gördüm Bi iki menüde ben olsam ekmeği en gev öğlen tüketirdim
sedulu kaptanım eşim maşallahın var ya sana yetişmek ne mümkün. Akşam makarna 3 yk bence fazla amaa sen daha iyi bilirsin tabii
Sırf senin için jj yaptım kız eşcaaaazım bi aferini hak ettim ha

Afiyet olsun degisik bir beslenme olmus ama guzel, bu hafta yaristayiz sporu artiralim hep birlikte
Alintilayinca kahvalti fotografini goremedim ama digerleri guzel, afiyet olsun.
Sporu max yapalim bu hafta birlikte

Kızlar pilates bakınmaya başladım da
Ebru ablamızın 2 haftada 2 beden incel adlı sanatsal çalışması bana cazip geldi . Bacak ağırlıklı bi çalışma...
ilk olarak benle beraber başlamak isteyen olur mu?
İkinci sorum ise şu toplar çok şart mı?
Bilenler bi el atın bacılar

Bacaklar sağdaki Hayal ettiğim , soldaki gerçekte olan
He heee kesın oyledır
Ben yapıyorum 2 gunde bır. Ebrunun bulamıyorum vıdyolarını eskıden cok olurdu.
tugce var onu yapıyoruö ben tüm vucut ıncelme bırlıkte yapalım

yolla videoyu pazartesi başlıyorum seninle birlikte.

Güzel gecmıs gunun sevdim. Keske bende boyle degısık seyler yçhazelayabılsem kendıme
Afiyet olsun degisik bir beslenme olmus ama guzel, bu hafta yaristayiz sporu artiralim hep birlikte

Alintilayinca kahvalti fotografini goremedim ama digerleri guzel, afiyet olsun.
Sporu max yapalim bu hafta birlikte
Sagol canım evet yapalım

He heee kesın oyledır

Ben yapıyorum 2 gunde bır. Ebrunun bulamıyorum vıdyolarını eskıden cok olurdu.
tugce var onu yapıyoruö ben tüm vucut ıncelme bırlıkte yapalım
Alt bacağım çok kalın gerçekten kuzum, 55 kiloyum ay incel artık daha napayım öleyim mi
ben de eskiden Tlf indirmişim kurcalarken gördüm olur yapalım bebiş ama gün sonunda birbirimizi dürtelim He kendime bi güvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…