Benimki son zamanlarda baktı ben şekilleniyorum popo falan çalışıyorum hemen kol göğüs calismaya başladıBenım koca da ıtınayla herseyı yıyıp ıstıkrarlı bı sekılde şişman gezıyor
Muhahahaha harikasinBenimki son zamanlarda baktı ben şekilleniyorum popo falan çalışıyorum hemen kol göğüs calismaya başladıgeçen tayt giydim poponun hatları belirginleşmiş diyor ben yaza hazırlanıyorum paçaları tutuştu
Ben listeni çok beğendim onun için sordumEvet abla hatta cevizi az yiyorum, yiyemiyorum çünkü. Akşama da bir dilim ekmek koymuş onu da yiyemedim.
Benım herıf te ıyıce zayıfladın canın kalmadı amacın ne dıyoBenimki son zamanlarda baktı ben şekilleniyorum popo falan çalışıyorum hemen kol göğüs calismaya başladıgeçen tayt giydim poponun hatları belirginleşmiş diyor ben yaza hazırlanıyorum paçaları tutuştu
Hedefime ulastigimda ilk seni bosayacam de gor nasil zayifliyorBenım herıf te ıyıce zayıfladın canın kalmadı amacın ne dıyobuharlasmaya calısıyorum senden kurtulmak ıcın dedım
Benim este istisnasiz hergun spora.kosuya gidiyordu. Bu hafta havalardan dolayı evde kaldı. Kaçak kat çıktı bileBenım herıf te ıyıce zayıfladın canın kalmadı amacın ne dıyobuharlasmaya calısıyorum senden kurtulmak ıcın dedım
Amin ablacım çok sağolBen listeni çok beğendim onun için sordum
Şifaya vesile olsun inşaallah canım
Ahahah kız neler dıyorum yaaa memelerın var benımkı kadar dıyorum yoook. Hala yıyorHedefime ulastigimda ilk seni bosayacam de gor nasil zayifliyor
En azından yapıyormus bı sure yapmasada olurBenim este istisnasiz hergun spora.kosuya gidiyordu. Bu hafta havalardan dolayı evde kaldı. Kaçak kat çıktı bile
Bacaklar sağdaki Hayal ettiğim , soldaki gerçekte olan
Afiyet olsun degisik bir beslenme olmus ama guzel, bu hafta yaristayiz sporu artiralim hep birlikte
Alintilayinca kahvalti fotografini goremedim ama digerleri guzel, afiyet olsun.
He heee kesın oyledırBacaklar sağdaki Hayal ettiğim , soldaki gerçekte olan
Ben yapıyorum 2 gunde bır. Ebrunun bulamıyorum vıdyolarını eskıden cok olurdu.Kızlar pilates bakınmaya başladım da
Ebru ablamızın 2 haftada 2 beden incel adlı sanatsal çalışması bana cazip geldi. Bacak ağırlıklı bi çalışma...
ilk olarak benle beraber başlamak isteyen olur mu?
İkinci sorum ise şu toplar çok şart mı?
Bilenler bi el atın bacılar
yolla videoyu pazartesi başlıyorum seninle birlikte.Kızlar pilates bakınmaya başladım da
Ebru ablamızın 2 haftada 2 beden incel adlı sanatsal çalışması bana cazip geldi. Bacak ağırlıklı bi çalışma...
ilk olarak benle beraber başlamak isteyen olur mu?
İkinci sorum ise şu toplar çok şart mı?
Bilenler bi el atın bacılar
Güzel gecmıs gunun sevdim. Keske bende boyle degısık seyler yçhazelayabılsem kendıme12.00: 1 tk kinoa unlu, 1/2 cay bardagi sütlü,
1 tk labneli 1 yumurta, 3 yesil zeytin,
30 gr koyun peyniri, 3×5 cm eksi maya ekmek, salatalik.
Ara:5 dut,15 fıstık
Ara:1 kuru incir, 8 findik
18.30: firinda minik patates, havuc, biber,
sogan, domates, mantar.
2,5 lt su, 2 Turk kahvesi, 1 sb sütlü neskafe,
6 cay...
10015 adim:300
40 dk pilates: 240
500 jj: 500
Toplam: 1040
Evde 10000 adimi o kadar zor yaptim kiesmeriiim Eki Görüntüle 2860353
Sagol canım evet yapalımAfiyet olsun degisik bir beslenme olmus ama guzel, bu hafta yaristayiz sporu artiralim hep birlikte
Alintilayinca kahvalti fotografini goremedim ama digerleri guzel, afiyet olsun.
Sporu max yapalim bu hafta birlikte
Alt bacağım çok kalın gerçekten kuzum, 55 kiloyum ay incel artık daha napayım öleyim miHe heee kesın oyledır
Ben yapıyorum 2 gunde bır. Ebrunun bulamıyorum vıdyolarını eskıden cok olurdu.
tugce var onu yapıyoruö ben tüm vucut ıncelme bırlıkte yapalım
Şahaaane ama video tlf da, baktım mesajla gönderilmiyoryolla videoyu pazartesi başlıyorum seninle birlikte.