Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersenAlt bacağım çok kalın gerçekten kuzum, 55 kiloyum ay incel artık daha napayım öleyim mi
ben de eskiden Tlf indirmişim kurcalarken gördümolur yapalım bebiş ama gün sonunda birbirimizi dürtelim He kendime bi güvenemedim
Ekipmansız olandan yapalım varsa pzt gerekli şeyleri alırım.Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen
Ekıpmansız yaww ekıpman olarak yastık kullanırsın bısey olmazEkipmansız olandan yapalım varsa pzt gerekli şeyleri alırım.
pilatesi bayaövüyorlar ya bi şans vereceğim kerataya
Çözüm odaklı pilatesEkıpmansız yaww ekıpman olarak yastık kullanırsın bısey olmaz
bennnnKızlar pilates bakınmaya başladım da
Ebru ablamızın 2 haftada 2 beden incel adlı sanatsal çalışması bana cazip geldi. Bacak ağırlıklı bi çalışma...
ilk olarak benle beraber başlamak isteyen olur mu?
İkinci sorum ise şu toplar çok şart mı?
Bilenler bi el atın bacılar
Beni unutmayinValla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen
Ahahha sen demirbaşsın topraaamm gel bakim yanıma şöylebennnn
Ben 1 aydr araa ara yapıyorum cok ıstıkrarlı olmamakla bırlıkteÇözüm odaklı pilatestamamdır ben okeyim sen ne zaman başladın canım buna
Ben 1 aydr araa ara yapıyorum cok ıstıkrarlı olmamakla bırlıkte
Kız yemeyecektim normalde ekmek tuketmedigim için canım karbon cekti heraldeKızlar menüleri alıntılayamadım bugün tlf sağlam kalırsa iyi
Akşam Ekmek gördüm Bi iki menüde ben olsam ekmeği en gev öğlen tüketirdim
sedulu kaptanım eşim maşallahın var ya sana yetişmek ne mümkün. Akşam makarna 3 yk bence fazla amaa sen daha iyi bilirsin tabii
Sırf senin için jj yaptım kız eşcaaaazım bi aferini hak ettim ha
Periler olarak diğer kolonilere karşı üstün gelmeliyiz yavrum yeme yeme CısssKız yemeyecektim normalde ekmek tuketmedigim için canım karbon cekti heralde
Gelsinler ne kadar çok o kadar iyi
Peri klani cok havaliymisKLAN YARIŞLARIListeler netleşti. Takım arkadaşlarınız belirlendi. Önünüze yemek koyanlarınız bol olsun
Vampir Klanı
@Onlymemeself
@caroline84
@emell_
@matilda34
E English_teacherrr
@vesikaliyarim
Kurt Kadın Klanı
@Yzgt66
@Nalyeccc
CEYDOS
@aysunayy
@Mahi57
@Ozzybal
@KumraL_KrakeR
@AKovser
Zombi Klanı
@AppLesma
Asi Matmazel
@asena87
Peri Klanı
H3RA_
esmeriiim
@noram
istanbulin
@Alys
sedulu
aedenli
@klbk33
Aa cok aevınırım nolur darla benı ben ıttırmeyle gıdıyorumOİstikrar önemli başkaaan
Neyse artık ben varım, darlarım seni yaptın mı yaptın mı diye
Kız bunuda yapayım ben bende bı top var kocaman genelde ayaklarımı uzatmak ıcın kullansamda arada üstündede yuvarlanıyorjmBu Arada bendeki video YouTube’da varmış
Ben sırf bu klan olayından bugün yememe ve sporuma daha bi dikkat ettimPeriler olarak diğer kolonilere karşı üstün gelmeliyiz yavrum yeme yeme Cısss
Yiyeceksen de akşam yeme
Bugün sofrada karpuz nasıl güzel koktu amaaaa yemedim yüss puyan