Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen

Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen
Ekipmansız olandan yapalım varsa pzt gerekli şeyleri alırım.
pilatesi bayaövüyorlar ya bi şans vereceğim kerataya

bennnn
Beni unutmayin

Pilates işini de çözdüğüme göre rahatlatabiliriiimmm
Bir haftadır ha başladım ha başlayacam derken zaman geçti. Doğru düzgün şuna başlıyorum deyip başladığım bi plan program olmadı.
vakit kaybı oldu baya, inşallah beraber güzel inceliriz
Yarın ölçü alıp başlıyorum inşallah
@Onlymemeself topram sen de al ölçülerini yeni başlıyoruz ya iki haftada ne kadar fark edecek bakalım
esmeriiim hepimize bol eksiler

Kız yemeyecektim normalde ekmek tuketmedigim için canım karbon cekti heralde

Kız yemeyecektim normalde ekmek tuketmedigim için canım karbon cekti heralde
Periler olarak diğer kolonilere karşı üstün gelmeliyiz yavrum yeme yeme Cısss
Yiyeceksen de akşam yeme
Bugün sofrada karpuz nasıl güzel koktu amaaaa yemedim yüss puyan

Oİstikrar önemli başkaaan
Neyse artık ben varım, darlarım seni yaptın mı yaptın mı diye
Aa cok aevınırım nolur darla benı ben ıttırmeyle gıdıyorum
Bu Arada bendeki video YouTube’da varmış
Kız bunuda yapayım ben bende bı top var kocaman genelde ayaklarımı uzatmak ıcın kullansamda arada üstündede yuvarlanıyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…