O iş bende sen rahat olAa cok aevınırım nolur darla benı ben ıttırmeyle gıdıyorum
Kız bunuda yapayım ben bende bı top var kocaman genelde ayaklarımı uzatmak ıcın kullansamda arada üstündede yuvarlanıyorjm
sorma benimde bayılıyorum. başlarsam duramam yine iyi olacak.Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen
yırtık..... neyse demeyeyim.bennnn
Beni unutmayin
birleştirip yaparız ben benim ekstralarımada başlarım squat vs. beklemekten sıkıldım.Bu Arada bendeki video YouTube’da varmış
Oyy olecemmmsorma benimde bayılıyorum. başlarsam duramam yine iyi olacak.
yırtık..... neyse demeyeyim.şişmesen olmazdı zaten gel bacım gel hep beraber pilates
birleştirip yaparız ben benim ekstralarımada başlarım squat vs. beklemekten sıkıldım.sedulu canım yürüyüş deme bana ben dönüyorum özüme. en fazla jumping ceydoş çıkar benden.
çünkü gerçekten havalı olmuyor ama hasedimden çatlayacağım.CEYDOS neden kızdın ama :)
Kahvalti fotografini yeni gordumGüzel gecmıs gunun sevdim. Keske bende boyle degısık seyler yçhazelayabılsem kendıme
Sagol canım evet yapalım
Neye başlıyormuşuz kız eşim
Keşke hep smothie ile beslenseksmoothie diyetini ve isveç diyetini ev halkına gösterdim pek beğendiler. yan cizmezlerse yarından sonra önce smoothie sonra isveç diyetine başlama kararı aldıken güzel diyet ailece yapılan diyet. farklı yemek pişirme derdine son .
en sevdiğim kolay yemek. ikna olmaları beni çok mutlu etti.Keşke hep smothie ile beslensek
yarın ıspanak yapıcam, hiç doğrama pişirme ile uğraşmadan bızztlayıp versem ev halkına mesela
Wawww harika canim yapmayacağım dediğin gun bile puanlar harikaMenüm
10.30
1 kuru incir
2 kuru kayısı
2 ceviz
25 gr peynir
Bol yeşillik
2 çeri domates
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak tek şekerli çay
14.00
2 tam ceviZ
1 kuru incir
5-6 kaju
16.30
1 yeşil elma
18.00
4 dilim ton tabanlı pizza
Bol salata
3 litre su, 2 maden suyu
Spor
1000 jj 1000p
10 dk wallsit 200p
3 dk plank 90p
20 dk koşu 120p
30 dk tempolu yürüyüş 75p
13600 adım 408p
Toplam: 1593p
A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS aysunayy
Eki Görüntüle 2860260
Sana kıyamadım eşim bir de ben seçtim seniWawww harika canim yapmayacağım dediğin gun bile puanlar harika
Hiç kaçamak yok muydu
V vesikaliyarim ben cevap vereyim
Arkadaşın beslenme duzeninde duzenli kacamaklar yer almakta
Ama ismi kacamak degil, sezgisel yeme olarak geciyor. Gercelten başarılı bu konuda hakkını yemeyelim. Yani diyelim cani istemiyorsa en sevdigi seyi de onersen yemiyor. Cani istiyorsa da limitli bir sekilde yiyor yasak yok.
Benim anam da böyledir, gayet sağlıklıdır. Esim de böyledir, hic kilo sorunu olmadi. Ben de ogrencem kismetse
Ama kilo korumada bu yontem ise yarar da kilo vermede herkeste yaramaz. O yüzden aman dikkat
Ay noldu ki basit bi soru
Amaan Neyse
V vesikaliyarim benim beslenme düzenim tam daAlys in anlattığı gibi
Çocuklarım doğduktan sonra da aynı yöntemle 68 kg den 53 kg ye düşmüştüm 2010 yılında ve 2017 yılına kadar sorunsuz kilomu korumuştum
2017 de çok ağır bir rahatsızlık yaşadım kilo almam gerekti kilo almak için ilaç kullandım 2 yıl bendeki rahatsızlık rahatsızlığıma sebebiyet veren ortamdan uzaklaşınca çok şükür geçti ben de yeniden kilo vermeye karar verdim
Bu bana özgü hir beslenme metodu şunlara dikkat ederim
Yeme içme kısıtlaması yok
Herşey serbest YASAK kelimesinden nefret ediyorum. bence sağlıklı beslenme sürecini ya da diyeti baştan olumsuz etkilediğini düşünüyorum
Ruhun huzuru herşeyden önemli insanın ruhu önce huzur bulmalı huzurlaysa başaramayacağı hiçbirşey yok imkanlar ölçüsünde
Sadece porsiyon kontrolüm var
et süt sebze meyve tahıl herşeyi yiyiyorum
Şekerli şekersiz tatlı tuzlu herşey serbest ama günün hangi saati ve ne miktarda yediğim önemli benim için
Günde 2 lt su içmeye özen gösteriyorum içilen maden suyu kahve süt bitki çayları ve normal çay haricinde
Artık şeker kullanmıyorum çaylarda
Haftada ortalama 300 500 gr arasında kilo vermek kendim için daha verimli
Çünkü hiç başım gözüm dönmeden 11 kasımdan bugüne geldim
Ve adını sağlıklı beslenme düzeni olarak koyduğum bu sürecin kişiye özel olduğunu samimi olarak savunuyorum
Benim durumum tam olarak bu ve
Ne " Ben" ne de bir başkası baz değil bunu asla unutma
Bu işler de tıpkı parmak izi gibidir
Gerekirse uzman yardımı almanı tavsiye ederim
Hedefine ulaşman dileğiyle ...
Bu mesaja şaşkınlık emojini bırakmışsın şaşıracak bir durum olmadığını yukarıdaki mesajları okursan görürsünSoru basit cevabı zor
Uygun kelimeleri bulacağım diye kırk takla atıyorum
Kaçamak olup olmadığını listelerime bakıp senin karar vermeni daha uygun bulurum
Kaçamak dediğin şey nedir ve üstelik neye göre kime göre kaçamak
Ben baklava yiyerek tıkır tıkır kilo veririm kimi makarna mantı yiyerek
Çoğu kişiye göre benim listelerimden bir cacık olmaz
Ama ben sonuç odaklayım ve bu konuda iddialıyım
Herşeyden ölçülü ve zamanlı yerim bu kadar basit kasıntıya gerek yok hayatımda
Arkadaş cevap verdi hiç tepki göstermedin
Ne emoji biraktin ne bir teşekkür ettin
trip atılacak bir durum yoktu aslında
Beni başkalarının eleştirmesiyle de değerlendirmene kapı aralamıştim oysa ki
Zaten en sonunda ne yapıp ettiğimi yazacaktım
Dışardan bir göz nasıl görmüş beni onu bir gör istedim
Çok acimasiz elestiriler de olabilirdi benim için asla sorun değil ben insanların beni kırıp dökme çabalarına alışığım
44 senelik hayatımın en az 25 30 yılı bu tip diyaloglarla geçti ve hala da geçiyor
Olaya meyve veren ağaç taşlanir gözüyle bakıyorum
Soruna vereceğim asıl cevabı tüm samimiyetimle verdim
TıpkıAlys e olduğu gibi hiçbir karşılık vermemişsin yani demem o ki okuyup okumadığını belirtecek en ufak bir belirti yok
Bu mesaja şaşkınlık emojini bırakmışsın şaşıracak bir durum olmadığını yukarıdaki mesajları okursan görürsün
Benim savunduğum beslenme düzeni beni bağlar kimseyi bağlamaz
Ama bazı kişiler tarafından çok tepki ile karşılanıyor
Ben diyetisyen değilim doktor değilim
Yıllardır okuduğum edindiğim ve bence mantıklı gelen bilgileri hayatıma uyarlamaya çalıştım ben şu ana kadar sonuç aldım alıyorum da bu sadece beni ilgilendiren bana özgü bir durum
Herkes kendini vücudunun yiyeceklere içeceklere karşı tepkisini ölçsün derim çünkü ben bunu yapıyorum
Neyse sana kolay gelsin umarım bu kadar yazılan çizilen sana bir bakış açısı sunmuştur
Kaçamak var miydi sorunu hiç yanlış algılamadımSen kacamak var mıydı sorumu sanırım eleştiri gibi algılamışsın bu kadar polemige gerek yoktu aslında sadece basit arada odul vs var mıydı die sordum hepsi..cok buyutmesen