Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa cok aevınırım nolur darla benı ben ıttırmeyle gıdıyorum

Kız bunuda yapayım ben bende bı top var kocaman genelde ayaklarımı uzatmak ıcın kullansamda arada üstündede yuvarlanıyorjm
O iş bende sen rahat ol topun üstünde yuvarlarım seni ittirmeyle gidiyorsan

Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen
sorma benimde bayılıyorum. başlarsam duramam yine iyi olacak.
bennnn

Beni unutmayin
yırtık..... neyse demeyeyim. şişmesen olmazdı zaten gel bacım gel hep beraber pilates
Bu Arada bendeki video YouTube’da varmış
birleştirip yaparız ben benim ekstralarımada başlarım squat vs. beklemekten sıkıldım. sedulu canım yürüyüş deme bana ben dönüyorum özüme. en fazla jumping ceydoş çıkar benden.

Oyy olecemmm

1 hafta spor yapmamanın cezasını çekiyorum heryanım ağrıdı resmen inat ettim 2.000 yapana kadar. Ama heryerim yamuldu zıplamaktan birde gün içinde temizlikti yemekti derken akşama kaldı Sporlar bugün @Onlymemeself eşim seni mahcup etmeyeyim diye başladım hadi bakalım hayırlısı sonunda yasaklar bitti yürüyüşlerimi yapabilirim artık adımlarımı yükselticem sonunda

Keşke hep smothie ile beslensek
yarın ıspanak yapıcam, hiç doğrama pişirme ile uğraşmadan bızztlayıp versem ev halkına mesela

Wawww harika canim yapmayacağım dediğin gun bile puanlar harika

Hiç kaçamak yok muydu

Kaçamak olup olmadığını listelerime bakıp senin karar vermeni daha uygun bulurum
Kaçamak dediğin şey nedir ve üstelik neye göre kime göre kaçamak
Ben baklava yiyerek tıkır tıkır kilo veririm kimi makarna mantı yiyerek
Çoğu kişiye göre benim listelerimden bir cacık olmaz
Ama ben sonuç odaklayım ve bu konuda iddialıyım
Herşeyden ölçülü ve zamanlı yerim bu kadar basit kasıntıya gerek yok hayatımda

Arkadaş cevap verdi hiç tepki göstermedin
Ne emoji biraktin ne bir teşekkür ettin

Ay noldu ki basit bi soru
Amaan Neyse

trip atılacak bir durum yoktu aslında
Beni başkalarının eleştirmesiyle de değerlendirmene kapı aralamıştim oysa ki
Zaten en sonunda ne yapıp ettiğimi yazacaktım
Dışardan bir göz nasıl görmüş beni onu bir gör istedim

Çok acimasiz elestiriler de olabilirdi benim için asla sorun değil ben insanların beni kırıp dökme çabalarına alışığım
44 senelik hayatımın en az 25 30 yılı bu tip diyaloglarla geçti ve hala da geçiyor
Olaya meyve veren ağaç taşlanir gözüyle bakıyorum

Halbuki farklılıklara saygı hayatta en güzeli

Soruna vereceğim asıl cevabı tüm samimiyetimle verdim
Tıpkı Alys e olduğu gibi hiçbir karşılık vermemişsin yani demem o ki okuyup okumadığını belirtecek en ufak bir belirti yok

Soru basit cevabı zor
Uygun kelimeleri bulacağım diye kırk takla atıyorum
Bu mesaja şaşkınlık emojini bırakmışsın şaşıracak bir durum olmadığını yukarıdaki mesajları okursan görürsün

Benim savunduğum beslenme düzeni beni bağlar kimseyi bağlamaz
Ama bazı kişiler tarafından çok tepki ile karşılanıyor
Ben diyetisyen değilim doktor değilim
Yıllardır okuduğum edindiğim ve bence mantıklı gelen bilgileri hayatıma uyarlamaya çalıştım ben şu ana kadar sonuç aldım alıyorum da bu sadece beni ilgilendiren bana özgü bir durum

Herkes kendini vücudunun yiyeceklere içeceklere karşı tepkisini ölçsün derim çünkü ben bunu yapıyorum

Neyse sana kolay gelsin umarım bu kadar yazılan çizilen sana bir bakış açısı sunmuştur

Son düzenleme:

Sen kacamak var mıydı sorumu sanırım eleştiri gibi algılamışsın bu kadar polemige gerek yoktu aslında sadece basit arada odul vs var mıydı die sordum hepsi..cok buyutmesen..cidden pişman oldum sormasaydım keske..
Neyse ben ayrılıyorum gerilmeyin siz ben kaçar

Sen kacamak var mıydı sorumu sanırım eleştiri gibi algılamışsın bu kadar polemige gerek yoktu aslında sadece basit arada odul vs var mıydı die sordum hepsi..cok buyutmesen
Kaçamak var miydi sorunu hiç yanlış algılamadım

O an vereceğim 3 yanıt vardı
1.si şaka olarak kaçamak olmadan diyet mı olurmuş kaçamak benim işim
Aynen bu olacaktı yanıtım

2. si de bana göre kaçamak değil ama acımasız diyet yapanlara göre yaptıklarım kaçamak

3.sü de beni önce bir arkadaşlara sor arkadaşların gözüyle konuyu değerlendir olacaktı

Ben 3.şık ile o an yanıt verdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…