Guzeldi. Simdide buyuk olan, asla disari cikmak istemeyen cocuk. Disari cikalim diyorAyy güzel zamandır şimdi
Gız ben seni yirin yaradana gurban. ben de diyom bu manyak gonyanın manyagına benziyorAfiyet ola kurbanGonyaliyim
Çocuklar ve asla öngörülemeyen istekleriGuzeldi. Simdide buyuk olan, asla disari cikmak istemeyen cocuk. Disari cikalim diyor
canım sporlar için sedulu ve neutral kaptişlerimizi etiketle. spor skorlarını onlar tutuyor.CEYDOS
210ip atlandi 3tanesi 1puandan 70puan
35dkka Eva fitness dkkasi 5puandan 175 puan
J.j 40yapildi 4tanesi 2puandan 20puan
Zıplama 100yapildi 8tanesi 1puandan 12.5puan
TOPLAM=277.5puan
Ev kedisi. PS i bile kapatti ben ses etmeden. Cok tembelim. Babasina cocuk disari cikmak istiyor dedim. Geliyor simdi disari cikarmak icinÇocuklar ve asla öngörülemeyen istekleri
Maşallah kız ne güzelEv kedisi. PS i bile kapatti ben ses etmeden. Cok tembelim. Babasina cocuk disari cikmak istiyor dedim. Geliyor simdi disari cikarmak icin
Ev kedisi. PS i bile kapatti ben ses etmeden. Cok tembelim. Babasina cocuk disari cikmak istiyor dedim. Geliyor simdi disari cikarmak icin
Uyy kolay gelsin canim
Kolay gelsin canım iradene sahip çık bal bu hatta birinci olacaz takımca
Yogurt corbasini okuyunca, pirincli, nohutlu diye geliyor direk gozumun onuneİlk menunu yu ben yazayım bugün kapattım erken den
Sabah 1 pors melemen 1 dilim çavdar ekmeği 1dilim beyaz peynir 1 tk labne 1 tk sos domates salatalık
Ogle 2 kase yoğurt çorbası
Ara 5 cilek
Akşam 1 kase yoğurt çorbası salata 2 ceviz
Su 3 lt ama sanırım 3.5 olur
Sporu sonra ekleyim
A Arrietty_ @sedulu @neutralCEYDOS
Afiyet olsun
Kuru Hasan yemiyeydin iyiydi. Gecende yedin kiz
Nektar
Yok yok çok az şehriye koyuyorum yada buğday canım pirinç katmam katsam o kadar yememYogurt corbasini okuyunca, pirincli, nohutlu diye geliyor direk gozumun onune
Afiyet olsun
Nektar
Of olsada yesem.
Baby tava nedir?
Yumurta icin kullandimTereyağları sahanda yumurta yapmak için kullandığın miktar mı yoksa ayrıca 2 gr tereyağ mı yiyiyorsun?
sizin orada yok mu? hemen kargo yapayım canım. baby tava kimine göre tavuk kalamar da deniyor. tavuğun bu göğüs etinde ayrılan bir parça oluyor ince uzun onu yumurtaya sonra baharatlı galeta ununa bulayıp yağlanmış fırın tepsisine diziyorum fırınlıyorum. ev halkı pek seviyor. benim yediğim sadece yumurtalı hali.Nektar
Of olsada yesem.
Baby tava nedir?
Türkiyede ki ile ayni degil tadi ya.sizin orada yok mu? hemen kargo yapayım canım. baby tava kimine göre tavuk kalamar da deniyor. tavuğun bu göğüs etinde ayrılan bir parça oluyor ince uzun onu yumurtaya sonra baharatlı galeta ununa bulayıp yağlanmış fırın tepsisine diziyorum fırınlıyorum. ev halkı pek seviyor. benim yediğim sadece yumurtalı hali.
soğuk depolarda bekletiyorlarsa ondan öyledir belki de.Türkiyede ki ile ayni degil tadi ya.
Türk marketleri getiriyor bazen ama ayni degil Yinede.
Nuggetimsi gibi mi
Sendemi Gonyalisin kizzzGız ben seni yirin yaradana gurban. ben de diyom bu manyak gonyanın manyagına benziyor
Toprak çekmiş topraaammm
Uyaninca kizim hazirlamis kahvalti. Kirmak istemedim kaptanim. Ama biliyorsun hic ekmek yemem benYogurt corbasini okuyunca, pirincli, nohutlu diye geliyor direk gozumun onune
Afiyet olsun
Nektar
Of olsada yesem.
Baby tava nedir?
Doktorun tahlillerden sonra verdiği liste mi bu canım?Menüm
10.30
1 kuru incir
2 kuru kayısı
2 ceviz
25 gr peynir
Bol yeşillik
2 çeri domates
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak tek şekerli çay
14.00
2 tam ceviZ
1 kuru incir
5-6 kaju
16.30
1 yeşil elma
18.00
4 dilim ton tabanlı pizza
Bol salata
3 litre su, 2 maden suyu
Spor
1000 jj 1000p
10 dk wallsit 200p
3 dk plank 90p
20 dk koşu 120p
30 dk tempolu yürüyüş 75p
13600 adım 408p
Toplam: 1593p
A Arrietty_ @sedulu @neutralCEYDOS @aysunayy
Eki Görüntüle 2860260
Ne zaman asıl listeye dönüyorsun dışarda fazla serbest dolaştınA Arrietty_ @sedulu @neutralCEYDOS
11.00
2 h yumurta
Bir buyuk kase ile beyaz ve mor lahana, marul, maydanoz
Avuc ici peynir
Arada zencefilli limonlu su
16.30
1 ev yapimi orta boy pizza
1 mini kase yesil salata
2 kadeh sarap
Aksam yemegi cezasi olarak 450 ip atlama ve bu saatten sonra yapacagim adimlar, en az 2 bin planliyorum.
Su 2.5 lt.
Spor
50 dak crosfit 500p
20 dak bisiklet 80p
10bin adim 300p
Toplam 880 puan
Eki Görüntüle 2860278