Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doktorun verdıgı lıste zayıflatacak cinsten mi
Yok canım koruma dönemi için daha çok uygun bence. Sağlıklı şeyler var ama sürekli yiyorsun. Diyet listesi gibi değil. Mesela ceviz ve ekmeği aynı anda yazmış. Diyet listelerinde böyle olmuyor genelde. Arada yazdığı kuruyemişim yarısını yiyebildik mesela. Kalori toplasan 1700-1800 kalori olur bence.

Ooohh harika. Bizim evde diyet yapan bir ben kocam kişisi akşam yemeğinde bir bütün ekmek bitirip zayıf kalabiliyor

Ooohh harika. Bizim evde diyet yapan bir ben kocam kişisi akşam yemeğinde bir bütün ekmek bitirip zayıf kalabiliyor
bu yıla kadar benimki de iyiydi. arada benle diyet yapar formunu korurdu. ama Ankara bozdu onu araba ile işe gidip geldiği için göbek yaptı. bende pek ezdim son zamanlarda dayanamadı galiba sonuç beraber diyet

bu yıla kadar benimki de iyiydi. arada benle diyet yapar formunu korurdu. ama Ankara bozdu onu araba ile işe gidip geldiği için göbek yaptı. bende pek ezdim son zamanlarda dayanamadı galiba sonuç beraber diyet

Benimkini de korona bozdu,

Hala zayif ama hafiften gobek cikti, hic gobegi olmadigi icin bugune kadar cani sikildi

Benimkini de korona bozdu,

Hala zayif ama hafiften gobek cikti, hic gobegi olmadigi icin bugune kadar cani sikildi
sende ez anacım vallahi işe yarıyor. ay birde keyifle dalga geçiyorum ki sorma. ben yllar önce gün olur devran döner benimde sana güleceğim günler gelir demiştim

Ailece diyetmi olurmus yaw. Diyet yemekleri ne? Yap bi karniyarik, manti yiyin. Turk mutfagindan guzel mutfak varmi acep bu dunyada

Ailece diyetmi olurmus yaw. Diyet yemekleri ne? Yap bi karniyarik, manti yiyin. Turk mutfagindan guzel mutfak varmi acep bu dunyada
bolca yediler zaten artık durma vaktidir. sadece sen mi organize olacaksın. dur daha senle savaşımız yeni başladı. eskilerden kim var anlatın şu hatuna ne kadar dişli olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…