Evet abla hatta cevizi az yiyorum, yiyemiyorum çünkü. Akşama da bir dilim ekmek koymuş onu da yiyemedim.Doktorun tahlillerden sonra verdiği liste mi bu canım?
Yapıştır bi Leslie, milleti uyutupCok sağolun arkadaşlar, yorucu bir gün oldu. Bir de adimlari arttirabilsem çok iyi olacak
Afyonun gaymağı, gonyanın manyağı derlerSendemi Gonyalisin kizzz
Doktorun verdıgı lıste zayıflatacak cinsten miEvet abla hatta cevizi az yiyorum, yiyemiyorum çünkü. Akşama da bir dilim ekmek koymuş onu da yiyemedim.
PuhahahahaAfyonun gaymağı, gonyanın manyağı derlerordan bilmeliydik
Ne zaman asıl listeye dönüyorsun dışarda fazla serbest dolaştın
Canım içine biraz haşlanmış nohut koyabilirsin.Benim akşam yemeğime koca bir kase salata hoş sonuna doğru resim çekmek geldi aklıma
Evet abla hatta cevizi az yiyorum, yiyemiyorum çünkü. Akşama da bir dilim ekmek koymuş onu da yiyemedim.
Yok canım koruma dönemi için daha çok uygun bence. Sağlıklı şeyler var ama sürekli yiyorsun. Diyet listesi gibi değil. Mesela ceviz ve ekmeği aynı anda yazmış. Diyet listelerinde böyle olmuyor genelde. Arada yazdığı kuruyemişim yarısını yiyebildik mesela. Kalori toplasan 1700-1800 kalori olur bence.Doktorun verdıgı lıste zayıflatacak cinsten mi
Ooohh harika. Bizim evde diyet yapan bir bensmoothie diyetini ve isveç diyetini ev halkına gösterdim pek beğendiler. yan cizmezlerse yarından sonra önce smoothie sonra isveç diyetine başlama kararı aldıken güzel diyet ailece yapılan diyet. farklı yemek pişirme derdine son .
bu yıla kadar benimki de iyiydi. arada benle diyet yapar formunu korurdu. ama Ankara bozdu onu araba ile işe gidip geldiği için göbek yaptı. bende pek ezdim son zamanlarda dayanamadı galibaOoohh harika. Bizim evde diyet yapan bir benkocam kişisi akşam yemeğinde bir bütün ekmek bitirip zayıf kalabiliyor
bu yıla kadar benimki de iyiydi. arada benle diyet yapar formunu korurdu. ama Ankara bozdu onu araba ile işe gidip geldiği için göbek yaptı. bende pek ezdim son zamanlarda dayanamadı galibasonuç beraber diyet
Tmmdircanım sporlar için sedulu ve neutral kaptişlerimizi etiketle. spor skorlarını onlar tutuyor.
sende ez anacım vallahi işe yarıyor. ay birde keyifle dalga geçiyorum ki sorma. ben yllar önce gün olur devran döner benimde sana güleceğim günler gelir demiştimBenimkini de korona bozdu,
Hala zayif ama hafiften gobek cikti, hic gobegi olmadigi icin bugune kadar cani sikildi
Ailece diyetmi olurmus yaw. Diyet yemekleri ne? Yap bi karniyarik, manti yiyin. Turk mutfagindan guzel mutfak varmi acep bu dunyadasmoothie diyetini ve isveç diyetini ev halkına gösterdim pek beğendiler. yan cizmezlerse yarından sonra önce smoothie sonra isveç diyetine başlama kararı aldıken güzel diyet ailece yapılan diyet. farklı yemek pişirme derdine son .
bolca yediler zaten artık durma vaktidir. sadece sen mi organize olacaksın. dur daha senle savaşımız yeni başladı. eskilerden kim var anlatın şu hatuna ne kadar dişli olduğumuAilece diyetmi olurmus yaw. Diyet yemekleri ne? Yap bi karniyarik, manti yiyin. Turk mutfagindan guzel mutfak varmi acep bu dunyada
Ben yumurta yersem direk beni gömünCanım yumurta sevmitormusun?
Sabah kahvaltıda 2 yumurta yesen croissant yerine seni daha tok tutmazmı?
Benım koca da ıtınayla herseyı yıyıp ıstıkrarlı bı sekılde şişman gezıyorOoohh harika. Bizim evde diyet yapan bir benkocam kişisi akşam yemeğinde bir bütün ekmek bitirip zayıf kalabiliyor