Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alt bacağım çok kalın gerçekten kuzum, 55 kiloyum ay incel artık daha napayım öleyim mi :KK45: :KK45: :KK45:
ben de eskiden Tlf indirmişim kurcalarken gördüm😅 olur yapalım bebiş ama gün sonunda birbirimizi dürtelim He😅😅😅 kendime bi güvenemedim :KK70::KK70::KK70:
Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen

Valla tek severek yaptıgım spor pılates. Chloe falan benlık degıl. Pılates yapınca 2 gun karnım bacagım agrıyor hıssedıyorum. Yapalım haftada 4 gun. Yarın bı vıdyo yapalım ortak ıstersen
Ekipmansız olandan yapalım varsa pzt gerekli şeyleri alırım.
pilatesi bayaövüyorlar ya bi şans vereceğim kerataya😅😅

Kızlar pilates bakınmaya başladım da
Ebru ablamızın 2 haftada 2 beden incel adlı sanatsal çalışması bana cazip geldi :KK70: :KK70: . Bacak ağırlıklı bi çalışma...
ilk olarak benle beraber başlamak isteyen olur mu?
İkinci sorum ise şu toplar çok şart mı?
Bilenler bi el atın bacılar 😅🥰
bennnn😬
Beni unutmayin😬

Pilates işini de çözdüğüme göre rahatlatabiliriiimmm
Bir haftadır ha başladım ha başlayacam derken zaman geçti. Doğru düzgün şuna başlıyorum deyip başladığım bi plan program olmadı.
vakit kaybı oldu baya, inşallah beraber güzel inceliriz 😅🥰
Yarın ölçü alıp başlıyorum inşallah
@Onlymemeself topram sen de al ölçülerini yeni başlıyoruz ya iki haftada ne kadar fark edecek bakalım🥰
esmeriiim esmeriiim hepimize bol eksiler 🥰🥰

Kızlar menüleri alıntılayamadım bugün tlf sağlam kalırsa iyi
Akşam Ekmek gördüm Bi iki menüde ben olsam ekmeği en gev öğlen tüketirdim
sedulu sedulu kaptanım eşim maşallahın var ya sana yetişmek ne mümkün. Akşam makarna 3 yk bence fazla amaa sen daha iyi bilirsin tabii 🥰
Sırf senin için jj yaptım kız eşcaaaazım bi aferini hak ettim ha😂😂😂
Kız yemeyecektim normalde ekmek tuketmedigim için canım karbon cekti heralde 😀

Kız yemeyecektim normalde ekmek tuketmedigim için canım karbon cekti heralde 😀
Periler olarak diğer kolonilere karşı üstün gelmeliyiz yavrum yeme yeme Cısss 😅
Yiyeceksen de akşam yeme 😅😅
Bugün sofrada karpuz nasıl güzel koktu amaaaa yemedim yüss puyan 😅😅😅

Oİstikrar önemli başkaaan
Neyse artık ben varım, darlarım seni yaptın mı yaptın mı diye 😅😅😅
Aa cok aevınırım nolur darla benı ben ıttırmeyle gıdıyorum🤣
Bu Arada bendeki video YouTube’da varmış 😅

Kız bunuda yapayım ben bende bı top var kocaman genelde ayaklarımı uzatmak ıcın kullansamda arada üstündede yuvarlanıyorjm😂🤣

X