Kolay gelsin canim...Sen gene de odaya giderken jj hoplama ziplama yaparak gitmeye calisKızlar bugün çok işim var. Oğlumun odası yenileniyor, spor yapamam bugün muhtemelen.
57 dk dan 60a gecmisSelam kızlar yeni oturdum resmen totomun üzerine. 60 dk pamela reif videoları ve 250 jj var şimdilik. Öğleden sonra yürüyüş ve jj planlıyorum.
Bana supriz oldu@Alys @Onlymemeself @Asi Matmazel tebrikler kızlaröptüm hepinizi
aysunayy bireysel dereceni tebrik ederim.
Umarım böyle tıkır tıkır gider kiloların
A Arrietty_ kaptanım son haftalarda sık sık bireysel 1. ve 2. çıkartıyor takımımız. Pek bi mutlu oluyorum
Kolay gelsin bitanemKızlar bugün çok işim var. Oğlumun odası yenileniyor, spor yapamam bugün muhtemelen.
Ne olmuş yani o sadece bir rakam ve hayırlısıyla değişecek sen buna inanıyorsun ve bunun gereği bir yolculuğa çıktınbenden kilolusu yokmu yaw. Bu vki de benim kilom kirmiziya bile girmedi
Şifa olsun canım2. Aşımı oldum
Tatil planlari baslasinn
Geçmiş olsun canım şifa olsun2. Aşımı oldum
Tatil planlari baslasinn
Ohh sifa olsun gecmis olsun canim..2. Aşımı oldum
Tatil planlari baslasinn
Evet abla pes etmicemNe olmuş yani o sadece bir rakam ve hayırlısıyla değişecek sen buna inanıyorsun ve bunun gereği bir yolculuğa çıktın
Ben senin hedefine ulaşacağına bütün kalbimle inanıyorum
Sadece kendine zaman ver ruhunu bunaltma tamam mı tatlım
Oy kuzummOhh sifa olsun gecmis olsun canim..
Benim esimde yuksek alerji var biontec olamiyor sinovac gelmemiş memlekete..Ben de kan pihtilasmasi var ve de tedavide olduğum için igne onermedi doktorum..Yani biz asisiz kaldikAllaha emanet
üzülme canım aşılılarda Allaha emanet... eşim ve büyük kızım 1. dozlarını oldu ikiside biontech seçti. şimdi eşimi tasa almış sen aşı olmasan mı acaba deyip duruyor. sebebi ise aşıların ne gibi etkileri olacak bilinmediğinden birimiz sağlam kalsınmış ailedeOhh sifa olsun gecmis olsun canim..
Benim esimde yuksek alerji var biontec olamiyor sinovac gelmemiş memlekete..Ben de kan pihtilasmasi var ve de tedavide olduğum için igne onermedi doktorum..Yani biz asisiz kaldikAllaha emanet
Geçen hafta da detoks yapmıştım diye hatırlıyorum. Bu kadar ard arda sakıncası olur mu bilemedim. Araştırmadan yapma bencesagol canim kaptanim.insallah..sabahtan beri onu düşünüyorum gercektrn bu hafta ne yapsam da gene 1.olsam Hurma aldirmistim hurma detox mu yapsam su orucu mu yapsam tek öğün mu beslensem ne yapsam ne etsem Ben gene 2 kilo vermek istiyorum
Adam ne güzel sürecine destek oluyor ceydoşyaaaa sinirledim çok fena hem de. evdekiler geç kahvaltıları için zerdeçallı ekmek almış. bir parçacık versene dedim kocama gerek yok hayatım sen diyetini bozma değmez bir ekmek için demez mi... yuh bir dilim istemedim tadımlık istedim dedim bu sefer ne yaptı dersiniz kuşun önüne atılan kırıntı gibi parça verdi bana. ay boşasam mı acaba?
Abime soyle sana iskender ismarlasinyaaaa sinirledim çok fena hem de. evdekiler geç kahvaltıları için zerdeçallı ekmek almış. bir parçacık versene dedim kocama gerek yok hayatım sen diyetini bozma değmez bir ekmek için demez mi... yuh bir dilim istemedim tadımlık istedim dedim bu sefer ne yaptı dersiniz kuşun önüne atılan kırıntı gibi parça verdi bana. ay boşasam mı acaba?
yok yahu keşke öyle olsa dün gece yemekten yemedim diye çemkiren adam bugün güzel ekmeği bulunca diyetin bozulmasın diyor.Adam ne güzel sürecine destek oluyor ceydoş
benim ki tam tersi bir defadan bir şey olmaz modunda.
Dün ödül öğünümü yaptım az önce bana akşam şunu yapsak yesek sende ödül yaparsın diyo. Daha sa zayıflama bana yeter bu kadar diyo, sanki onun için zayıflıyorum
çok korkuyorsun değil mi seni geçeceğim diye. ısmarlasa bile yemem mümkün değil. ben nefsime hakimimAbime soyle sana iskender ismarlasin
Korona olunca kilo mu aldınTüh puanı eksık yapmısım. Allahtan kaptanlar düzeltiyor hataları onlarda olmasa yandık. Hazıranda bıraya gırdım 66.5 ıle. Aralıkta 60 la korona oldum 64 e cıktım gerı geldım subatta
59 a dustum
O da dogruüzülme canım aşılılarda Allaha emanet... eşim ve büyük kızım 1. dozlarını oldu ikiside biontech seçti. şimdi eşimi tasa almış sen aşı olmasan mı acaba deyip duruyor. sebebi ise aşıların ne gibi etkileri olacak bilinmediğinden birimiz sağlam kalsınmış ailede
Evet yapmistim cuma c.tesi pazar.Geçen hafta da detoks yapmıştım diye hatırlıyorum. Bu kadar ard arda sakıncası olur mu bilemedim. Araştırmadan yapma bence