Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Salona mi gittin

Bende kosudan geldim. Yumurta yapiyorum kendime
Bir yandan da jj yapiyorum

Evet bu hafta 3 gune cikaricam bakalim. Feci calistim bugun.
Hicbirseye halim kalmadi ama misafirlik isi var diye fazladan ip atlama da yapayim dedim.
Bundan sonra adimlama yaparim ancak. Bir de bolca esneme

Eki Görüntüle 2859961
Sağlıktan geçilmeyen bir kahvaltı ile günaydın 4. Takım

Ay ne guzel afiyet olsun.

Benim de alisveris gunum diye dolapta ne varsa kahvalti sofrasina koydum, ama benimkiler pek zevkli seyler degil.
Lahana buldum dolapta bolca beyazi moru onlari koydum ustune de marul alakaya maydanoz.

Günaydın kızlar,
dün akşam online eğitim vardı uğrayamadım buralara. 1 saati aşkındır geçmiş yapıyorum.

A Arrietty_ sedulu eskiden menü ve spor paylaşımları buradaydı ya. Ne çekiyormuşuz her gün sayfalarca geçmiş yapıp not alıcaz diye

Yeni yarışmanın gruba heyecan getirdiğini farkettim. Süper oldu bu CEYDOS ellerine sağlık canım

Bugün ip atlama/JJ challenge günümüz kaptanlarımız hatırlatmış zaten.
Ben sadece ip atlama yada JJ kısmına geçmeden önce sorunlu bölgenizi azda olsa çalıştırmanızı tavsiye edeceğim.
Madem yağ yakacağız sorunlu yerlerden gitsin dimi
Birde gerçekten yağ yakmak istiyorsanız spor sürelerinizi çok kısa tutmayın.
5.000 adımı gün içinde 500*10 yapıp tamamlamakla, bir defada tempolu yürüyüşle atmak aynı etkiyi vermiyor sonuçta.

Bugün benim temizlik günüm. Bol adımlı ve hareketli bir gün olacak. Temizliğe başlamadan bölgesel çalışıp biraz da JJ yapmayı planlıyorum. Günboyu yağ yakımım olsun diye...

Çok konuştum yine haydin kızlar hepinize kolay gele. Akşama çoşturalım rakamları

Gunaydin
40 dk pilates 240 puan sanki
Ogunlerini pek anlayamadim
Gecen yil bu zamanlar sen de buradaydin degil mi yanlis hatirlamiyorum,
sanki o zamanlar da bu kilolarda miydin?
Dogru yorum yapabilmek adina soruyorum.
Ekleri ödül sayalım onundısında sıkıntı yok ama yemek yok sankı yumurta sadece. Ben mesela fazla yumurta yemıyorum yaramıyor bana
Yuzde 90 duzenli yemek yiyorum ama bir kac gundur yogun bir işteydim ve oglen pasta tarzi seyler vardi hep.onlardan tirtikladikca,
pek su icemedikce, hareket edemedikce
aksam menulerine de sacmalamisligim oldu bugun duzeltiyorum, iyi hafta sonlari

@Onlymemeself kendini en iyi sen bilirsin

Küçülen ay döngüsünün etkisini de unutma gör bak bu hafta 113 112 bile görebilirsin sadece hislerimi yazdım
Ayyy hadi insallahh
Sen hallediyosun ya

Günaydın kızlar.Bol atlamalı,yağ yakmalı bir gün diliyorum herkese
bugün bel ve bacak ağrım var uzandım yatıyorum.Ağzımın tadı hiç yok böyle olunca kaçamakta yapamıyorum iyi bir şey ama ağzımın tadını geri istiyorum artık.
Ben bu hafta ödül yapmıycam 69 olunca yapcam ödülümü

Insallah hemen duzelirsin kuzum ya Dinlen sen

Gunaydin canim
Bir an önce iyileş ve dön sahalara ama iyisin masallah bir kaç güne iyice toparlarsin

@Onlymemeself masallah canim şimdiden çok güzel eksi cumaya bomba gibi geliyorsun

E English_teacherrr sende oyle hadi bakalim gelecek 1.lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…