Bu haticeden belliki netice cok guzel olacak kaptanimHaticeye değil neticeye bak
kendini en iyi sen gözlemlersin wc sorunu bitti belki, ödem attın yada vs vs
Afiyet olsun mankenim
Sus sus bende dün odul yaptigim halde eksi çıktım çaktırma
Salona mi gittin
Bende kosudan geldim. Yumurta yapiyorum kendime
Bir yandan da jj yapiyorum
evet ultra sağlıklı olmuş
Gunaydinnn canim yumurta ya da peynir goremedim canim..cok aciktirmaz mi seni
Yediğin makarna yaramamıştır
Gunaydin
Yuzde 90 duzenli yemek yiyorum ama bir kac gundur yogun bir işteydim ve oglen pasta tarzi seyler vardi hep.onlardan tirtikladikca,Ekleri ödül sayalımonundısında sıkıntı yok ama yemek yok sankı yumurta sadece. Ben mesela fazla yumurta yemıyorum yaramıyor bana
Ayyy hadi insallahh@Onlymemeself kendini en iyi sen bilirsin
Küçülen ay döngüsünün etkisini de unutma gör bak bu hafta 113 112 bile görebilirsin sadece hislerimi yazdım
Sen hallediyosun ya@Onlymemeself ve E English_teacherrr
Bana dün saat 9 - 10 civari yediğim 3 kk pasta üzerine yaklaşık 10 bin attığım halde yaradı
Bir de 100 ml magnum bademlibugün +300 gr
Tabiki sebep bu değil
Asıl sebep yaklaşan adet öncesi toplanan ödem
Insallah hemen duzelirsin kuzum yaGünaydın kızlar.Bol atlamalı,yağ yakmalı bir gün diliyorum herkese
bugün bel ve bacak ağrım var uzandım yatıyorum.Ağzımın tadı hiç yok böyle olunca kaçamakta yapamıyorumiyi bir şey ama ağzımın tadını geri istiyorum artık.
Ben bu hafta ödül yapmıycam 69 olunca yapcam ödülümü
Gunaydin canimGünaydın kızlar.Bol atlamalı,yağ yakmalı bir gün diliyorum herkese
bugün bel ve bacak ağrım var uzandım yatıyorum.Ağzımın tadı hiç yok böyle olunca kaçamakta yapamıyorumiyi bir şey ama ağzımın tadını geri istiyorum artık.
Ben bu hafta ödül yapmıycam 69 olunca yapcam ödülümü