Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay benim adamda canın bişe istiyor mu diyip duruyor pizza söylicekmiş bana şaşırdın herhalde kurt adam dedim

Evet yapmistim cuma c.tesi pazar.
Ama normalde detox vs yapmazsam 1 kilo 1 kilo gidiyor ya benim hedefim büyük artik 1.oldum 1 kilo ile olmaz ki
Şimdi bu hafta zorlama kendini her hafta 2 kilo verilmediğinin farkındasındır umarım sağlığına dikkat et bidaha demicem bak

Hiç kaçamak yok muydu

Kaptanım ben günleri karıştırıp dün iple 250 tane atladım gece inan uyuyamadım sag ayagım çok kötü ama yürüyüşe çıktım.

Demekki evdeki merdaneli

Bu soruyu ilk etapta buradaki kaptanlara ve listelerimi gören arkadaşlara sormanı tavsiye ederim

Yine ben kendimce cevaplamaya sonra çalışayım

V vesikaliyarim ben cevap vereyim

Arkadaşın beslenme duzeninde duzenli kacamaklar yer almakta
Ama ismi kacamak degil, sezgisel yeme olarak geciyor. Gercelten başarılı bu konuda hakkını yemeyelim. Yani diyelim cani istemiyorsa en sevdigi seyi de onersen yemiyor. Cani istiyorsa da limitli bir sekilde yiyor yasak yok.

Benim anam da böyledir, gayet sağlıklıdır. Esim de böyledir, hic kilo sorunu olmadi. Ben de ogrencem kismetse

Ama kilo korumada bu yontem ise yarar da kilo vermede herkeste yaramaz. O yüzden aman dikkat

Selam kızlar.. Napıyorsunuz?
Yemiyorsunuzdur umarım kurt kadınlar
Ben bugün hiçbirşey yapamadım neredeyse, sabah geç kalktım diye toparlayamadım bir türlü.. ev işi bitmiyor, oğlum desen peşimde, uyuduğunda birşeyler yapayım dedim uyumasıyla uyanması pek uzun sürmedi yemek yediriyorum şimdi, sonrasında duş alacağım, alerjim az biraz sıcak gördü hemen kaşındırıyor
Rahatlarsam biraz jj yaparım, bu kadar da boş geçmesin günüm.

Canım Pkos, haşimoto troidi, insulin direnci, bide aconthosıs nıcrıcans var
Reglim kaç aydır olmadı.
Temmuzun ilk haftası kontrolüm var herşeyime bakılacak.
Çokkkk diyetisyene gittim en son gittigim diyetisyenin listesini uygulamadım.
Gögsümde bişey çıktı ama kötü degil kansermi diye bakıldı.
Elhamdülillah iyiyim.
Bana en uygun olan Canan Karatay sabah iki yumurta, zeytin peynir, ceviz
Bazen küçük bir ara
Akşamda kurubaklagil, et, balık, tavuk, hatta haftada bir lahmacun

Akşam yatmadan önce baklava, börek yersem tabiki kilo veremem.
Bide canım üç çocuk yaşları küçük, evde online ders...
Hiçbiri bahane degil ben elimden geleni yapım Allah ın izniyle veririm.

Ne yapiyorsunuz kizlar?
Ilk sayfa guncellendi. CEYDOS sagolsun
Hava cok guzel burda. 21 derece cocuklar ile disari attik kendimizi. Simdi park oynuyorlar. Sadece biz variz :)
Bende etrafda tur atiyorum, oturmayim hareket edeyim bari diye

Zencefilli limonlu kokteyl yaptim onu iciyom bizim de havamiz guzel 17 derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…