bu motivasyonla sen kesin yine 1. olursun kuzum.maşallah nazar değmesinEvet yapmistim cuma c.tesi pazar.
Ama normalde detox vs yapmazsam 1 kilo 1 kilo gidiyor ya benim hedefim büyük artik 1.oldum1 kilo ile olmaz ki
Ay benim adamda canın bişe istiyor mu diyip duruyorAdam ne güzel sürecine destek oluyor ceydoş
benim ki tam tersi bir defadan bir şey olmaz modunda.
Dün ödül öğünümü yaptım az önce bana akşam şunu yapsak yesek sende ödül yaparsın diyo. Daha sa zayıflama bana yeter bu kadar diyo, sanki onun için zayıflıyorum
Şimdi bu hafta zorlama kendini her hafta 2 kilo verilmediğinin farkındasındır umarımEvet yapmistim cuma c.tesi pazar.
Ama normalde detox vs yapmazsam 1 kilo 1 kilo gidiyor ya benim hedefim büyük artik 1.oldum1 kilo ile olmaz ki
Benden korkma yata yata büyütüyorumSelam kızlar nasılsınız
Sabah beri hatlarda sıkıntı var giremedim bi türlü
Hemen bi geçmiş yapim bakim rakibeler neler yapıyor
11 kasımdan bu yana not tuttum kendin de inceleyebilirsin
İlk 3 ayda 9 kilo verdim başlardaki gibi aynı seyirde gitmiyor ideal kiloya yaklaştıkça
Açıkçası hedefim sağlıklı beslenme ile fazlalıklardan kurtulma olduğu için haftada benim bünyeme 300 / 500 gr vermek yetiyor
Kısa zamanda çok kilo verip farklı sağlık sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum önümdeki zaman diliminde
Kendi sağlığım için birşey yapmaya karar verdim kendime de 1 yıl içinde ciddi bir oranda en azından kilomun % 15 20 sini vermeyi hedef koymuştum
Şimdiden %16 verildi bence hedefim doğrultusunda gayet sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ilerliyorum
Amacım buradan 64 kg yi görüp mezun olmak sonrasında ise kasım 'a kadar verilen her gram benim için bonus olmuş olacak
Corona olmustu ya?
bazıları et sever bişey diyemeyeceğimAy benim adamda canın bişe istiyor mu diyip duruyorpizza söylicekmiş bana şaşırdın herhalde kurt adam dedim
en son covid olmuşlardı. nekahat döneminde olabilirler.
Muaf canım ondan eklemedim bu hafta listeye. Gelirse devam ederim. Seni de muaf tutuyorum ama menü paylaştığın için listede duruyorsun. Virüsü kaç günde atlatır kestiremedim.Corona olmustu ya?
Kaptanım ben günleri karıştırıp dün iple 250 tane atladım gece inan uyuyamadım sag ayagım çok kötü ama yürüyüşe çıktım.Günaydın kızlar. Bugün Ip atlama /Jumping jack günü
Challenge günlerine herkesin katilmasini bekliyorum
@Onlymemeselfcaroline84 @emell_ @matilda34 @Ayse_M V vesikaliyarim @Yzgt66 CEYDOS @Nalyeccc @aysunayy @Mahi57 @Ozzybal KumraL_KrakeR Dahlia_ @AppLesma @Asi Matmazel Varyemez @Sevdagunleri @asena87 @neutral @esmeriiim sedulu @noram @nurdeva @istanbulin Alys @aedenli @klbk33
Umarim kimseyi unutmadim
Ben simdi kosuya cikiyorum
Demekki evdeki merdaneliyaaaa sinirledim çok fena hem de. evdekiler geç kahvaltıları için zerdeçallı ekmek almış. bir parçacık versene dedim kocama gerek yok hayatım sen diyetini bozma değmez bir ekmek için demez mi... yuh bir dilim istemedim tadımlık istedim dedim bu sefer ne yaptı dersiniz kuşun önüne atılan kırıntı gibi parça verdi bana. ay boşasam mı acaba?
Hiç kaçamak yok muydu
Puhahahahaha@Onlymemeself bu saate kadar ne yedin ne içtin? akşamı beklersen çatlayacağım
Bu soruyu ilk etapta buradaki kaptanlara ve listelerimi gören arkadaşlara sormanı tavsiye ederim
Yine ben kendimce cevaplamaya sonra çalışayım
Canım Pkos, haşimoto troidi, insulin direnci, bide aconthosıs nıcrıcans varKendine plan yap. Hem menu hem spor. Hedefine yogunlas. Bence bu hafta egerki bi hastaligin yoksa ekmek/patates/ pilavi cikar menunden. Bol sebze et/balik ve su la dene. Belki bu hafta guzel bir sonuc alirsinsabah uyanir uyanmaz kahvene hindistancevisyagi koy 1 tatlikasigi. Bende cok istah kesmisti.
Burdaki arkadaslarda yazmisti yememekle kilo veremezsin. Saglikli yiyecez ve hareket edecez
Ne yapiyorsunuz kizlar?
Ilk sayfa guncellendi.CEYDOS sagolsun
Hava cok guzel burda. 21 derececocuklar ile disari attik kendimizi. Simdi park oynuyorlar. Sadece biz variz :)
Bende etrafda tur atiyorum, oturmayim hareket edeyim bari diye
Canım protein demi ekleseydin.