Selam kızlar.. Napıyorsunuz?
Yemiyorsunuzdur umarım kurt kadınlar
Ben bugün hiçbirşey yapamadım neredeyse, sabah geç kalktım diye toparlayamadım bir türlü.. ev işi bitmiyor, oğlum desen peşimde, uyuduğunda birşeyler yapayım dedim uyumasıyla uyanması pek uzun sürmediyemek yediriyorum şimdi, sonrasında duş alacağım, alerjim az biraz sıcak gördü hemen kaşındırıyor
Rahatlarsam biraz jj yaparım, bu kadar da boş geçmesin günüm.
Güneşli güzel bir günden merhaba canımZencefilli limonlu kokteyl yaptim onu iciyombizim de havamiz guzel 17 derece
Güneşli güzel bir günden merhaba canım
Kac yasinda sipa?
1 yaş 9 aylık canım..
Güneşli güzel bir günden merhaba canım
Canım protein demi ekleseydin.
Bende eşinize katılıyorum.üzülme canım aşılılarda Allaha emanet... eşim ve büyük kızım 1. dozlarını oldu ikiside biontech seçti. şimdi eşimi tasa almış sen aşı olmasan mı acaba deyip duruyor. sebebi ise aşıların ne gibi etkileri olacak bilinmediğinden birimiz sağlam kalsınmış ailede
Demek ki, o komşuları bula bilmemiz için buraya taşınmalıyızz
İviiiitDemek ki, o komşuları bula bilmemiz için buraya taşınmalıyızz
mutfağa yaklaşanı kovalayacak o derece ne varsa ben yiyeyim havasında hep.Demekki evdeki merdaneli
oh oh afiyet olsun senPuhahahahahasabah kahvaltida bitane Kuru Hasan 4 zeytin domates salatalik yedim. Simdi carsidayim diyor canin cektigi ye. sozunde dur diyo cuma butun rekorleri kiricam uleyn
kendini iş yoğunluğuna ver yemek yemeyi unut. zombi grubuna sevkine az kaldı. dayan bu hafta.Selam kızlar.. Napıyorsunuz?
Yemiyorsunuzdur umarım kurt kadınlar
Ben bugün hiçbirşey yapamadım neredeyse, sabah geç kalktım diye toparlayamadım bir türlü.. ev işi bitmiyor, oğlum desen peşimde, uyuduğunda birşeyler yapayım dedim uyumasıyla uyanması pek uzun sürmediyemek yediriyorum şimdi, sonrasında duş alacağım, alerjim az biraz sıcak gördü hemen kaşındırıyor
Rahatlarsam biraz jj yaparım, bu kadar da boş geçmesin günüm.
Ana minikmis, emziriyor musun?
Benim sipalar 3 yasa kadar ogle uykusu uyudular, severler uykuyu
Uykuyu alamayinca da cok huysuz olurlar zaten. Neyse az kalmis Seninkinin de pacayi yirtmasina
Yok almazsın. Benım tat koku 1 ay gelmeyınce paıkolojık olarak etkıelndım. Ondan alırmıyım bundan alırmıyım dıye sacma sapan yedım ondan aldım kılo.Korona olunca kilo mu aldınAy ben almam umarım
Yok canım ya, 2 ay zar zor emdi o kadar..
Şimdi düşününce tuhaf geliyor emzirmek, bu beni emmez döverdi bu haliyle
Bu da seviyor aslında, uykusunu almazsa dokunma hiç, günü zehir eder.. Bugün az uyudu nedense, aralıksız 3-4 saat uyuyor normalde, ben de dinlenmeye çalışıyorum
Biraz daha büyüse rahatlarım belki, şu hali çok korkutucukorku nedir bilmez, yılan görse yılanı boğar o derece birşey
Canım ben yıllardır diyetisyene giderim ama Karatay ile kilo verdim.Dimi onun yanina soyle haslanmis yumurta yakisir dedim ben de
Karatay mi yapiyorsun? Ben bir dönem yapmistim gayet guzeldi. Sifir ekmek pirinc vs zorlamisti ama simdi birazcik serbest halini yapiyorum.
Bu soruyu ilk etapta buradaki kaptanlara ve listelerimi gören arkadaşlara sormanı tavsiye ederim
Yine ben kendimce cevaplamaya sonra çalışayım
mutfağa yaklaşanı kovalayacak o derece ne varsa ben yiyeyim havasında hep.
oh oh afiyet olsun sendinle bunu bacım en doğrusunu söyler.
kendini iş yoğunluğuna ver yemek yemeyi unut. zombi grubuna sevkine az kaldı. dayan bu hafta.
Kızlar
O sadece yeşillik kısmıydı; ceviz, peynir, yeşil zeytin ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim. Yumurta şu an bir gün yiyip bir gün yiyemiyorum. Listede öyle.
Çekyat vardı oğlumun odasında onu çıkartırken mahvolduk. Kollarım tutmuyor. Tam 2.5 saat uğraştık. Koridorda geniş ayakkabılık var o da çıktı yerinden onunla da uğraştık. Bez sıkamıyorum şu an.