Bencede kaptanim@Onlymemeself dinlenme günü yaptiysan, o sebep olabilir.
Masallahcanim yaaa.. ben ancak kendimi kaldırdım yataktan bugunSaat 11 olmadan 12 bin adim cepte.
Birde crossfit patlatirim evde ustune bisiklet 20dk
Yeter
Tüh puanı eksık yapmısım. Allahtan kaptanlar düzeltiyor hataları onlarda olmasa yandık. Hazıranda bıraya gırdım 66.5 ıle. Aralıkta 60 la korona oldum 64 e cıktım gerı geldım subattaGunaydin
40 dk pilates 240 puan sanki
Ogunlerini pek anlayamadim
Gecen yil bu zamanlar sen de buradaydin degil mi yanlis hatirlamiyorum,
sanki o zamanlar da bu kilolarda miydin?
Dogru yorum yapabilmek adina soruyorum.
OmgAnaliz raporu aciklamis
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları' Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
Asi Matmazel Alys @Onlymemeself Ilk 3 de yer almissiniz
Tebrik ederim sizleri
8 hafta sonra yine 1. Ol
Hadi bakalim o zamanGünaydın
Gece çocukların yanında uyuya kalmışım. Simdi kalktık. Bugün bomba gibiyim .
asena87 @ Asi Matmazel
bende 55 i görürmüyüm hocam@Onlymemeself kendini en iyi sen bilirsin
Küçülen ay döngüsünün etkisini de unutma gör bak bu hafta 113 112 bile görebilirsin sadece hislerimi yazdım
Nota almak ne demek kaptanim8 hafta sonra yine 1. Ol
Tabi bunun icin nota almamamiz gerek. Ve yuzdeyi yuksek tutmaliyiz
Yazdim kaptanimaysunayy canim bireysel de 1.oldugun icin su konuya yazmalisin kuzum
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba. Bu hafta 1. Ben oldum 10. Takımda ise yine 1. Benim. Gerçekten çok şaşırdım 3 aydır diyetteyim ama 2 aydır burda bir arkadaş aile gibiyiz. Yani tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum heyecanlandım çünkü hiç beklemiyordum. Tamamen diyetime uyuyorum gunluk 2.5 litre suyumu asla...www.kadinlarkulubu.com
Kaptancım arkadaşımızın mevcut kilo oranı ile ideal kilo oranı arasındaki fark oldukça yüksekbende 55 i görürmüyüm hocam
58 i ucundan gördüm bu hafta. Ama detoks arkası bir günlük su orucu ile.Kaptancım arkadaşımızın mevcut kilo oranı ile ideal kilo oranı arasındaki fark oldukça yüksek
Senin beden kitlen indeksin 23 arkadaşımızın 43
Sen ideal kilo araligindasin o nedenle 58 i ucundan görürsün
Ama önemli olan tartıdaki rakam kas ya da sağlığımı kaybetmişim farketmez dersen
Ölüm orucu tutarsın 6 gün
Şimdiki ağırlığının %10 nu kaybeder 53 ü bile görürsün o senin elinde cancazım
Analiz raporu aciklamis
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları' Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
Asi Matmazel Alys @Onlymemeself Ilk 3 de yer almissiniz
Tebrik ederim sizleri
Alys @Onlymemeself Asi Matmazel tebrikler kızlar öptüm hepinizi
aysunayy bireysel dereceni tebrik ederim.
Umarım böyle tıkır tıkır gider kiloların
A Arrietty_ kaptanım son haftalarda sık sık bireysel 1. ve 2. çıkartıyor takımımız. Pek bi mutlu oluyorum