Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adam ne güzel sürecine destek oluyor ceydoş
benim ki tam tersi bir defadan bir şey olmaz modunda.
Dün ödül öğünümü yaptım az önce bana akşam şunu yapsak yesek sende ödül yaparsın diyo. Daha sa zayıflama bana yeter bu kadar diyo, sanki onun için zayıflıyorum 🤦🏼‍♀️😂
Ay benim adamda canın bişe istiyor mu diyip duruyor😂😂 pizza söylicekmiş bana şaşırdın herhalde kurt adam dedim :KK70:

Evet yapmistim cuma c.tesi pazar.
Ama normalde detox vs yapmazsam 1 kilo 1 kilo gidiyor ya benim hedefim büyük artik 1.oldum :KK70: :KK70::sampiyon::KK53:1 kilo ile olmaz ki:KK70:
Şimdi bu hafta zorlama kendini her hafta 2 kilo verilmediğinin farkındasındır umarım :KK62: sağlığına dikkat et bidaha demicem bak:KK34:

11 kasımdan bu yana not tuttum kendin de inceleyebilirsin

İlk 3 ayda 9 kilo verdim başlardaki gibi aynı seyirde gitmiyor ideal kiloya yaklaştıkça
Açıkçası hedefim sağlıklı beslenme ile fazlalıklardan kurtulma olduğu için haftada benim bünyeme 300 / 500 gr vermek yetiyor

Kısa zamanda çok kilo verip farklı sağlık sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum önümdeki zaman diliminde

Kendi sağlığım için birşey yapmaya karar verdim kendime de 1 yıl içinde ciddi bir oranda en azından kilomun % 15 20 sini vermeyi hedef koymuştum
Şimdiden %16 verildi bence hedefim doğrultusunda gayet sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ilerliyorum

Amacım buradan 64 kg yi görüp mezun olmak sonrasında ise kasım 'a kadar verilen her gram benim için bonus olmuş olacak 😉

Hiç kaçamak yok muydu

:spor: Günaydın kızlar. Bugün Ip atlama /Jumping jack günü :spor:

Challenge günlerine herkesin katilmasini bekliyorum
@Onlymemeself caroline84 caroline84 @emell_ @matilda34 @Ayse_M V vesikaliyarim @Yzgt66 CEYDOS CEYDOS @Nalyeccc @aysunayy @Mahi57 @Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Dahlia_ Dahlia_ @AppLesma @Asi Matmazel Varyemez Varyemez @Sevdagunleri @asena87 @neutral @esmeriiim sedulu sedulu @noram @nurdeva @istanbulin Alys Alys @aedenli @klbk33

Umarim kimseyi unutmadim

Ben simdi kosuya cikiyorum 💕
Kaptanım ben günleri karıştırıp dün iple 250 tane atladım gece inan uyuyamadım sag ayagım çok kötü ama yürüyüşe çıktım.

yaaaa sinirledim çok fena hem de. evdekiler geç kahvaltıları için zerdeçallı ekmek almış. bir parçacık versene dedim kocama gerek yok hayatım sen diyetini bozma değmez bir ekmek için demez mi... yuh bir dilim istemedim tadımlık istedim dedim bu sefer ne yaptı dersiniz kuşun önüne atılan kırıntı gibi parça verdi bana. ay boşasam mı acaba? :KK62:
Demekki evdeki merdaneli 🤣🤣🤣🤣

Bu soruyu ilk etapta buradaki kaptanlara ve listelerimi gören arkadaşlara sormanı tavsiye ederim

Yine ben kendimce cevaplamaya sonra çalışayım

V vesikaliyarim ben cevap vereyim 😀

Arkadaşın beslenme duzeninde duzenli kacamaklar yer almakta 😆
Ama ismi kacamak degil, sezgisel yeme olarak geciyor. Gercelten başarılı bu konuda hakkını yemeyelim. Yani diyelim cani istemiyorsa en sevdigi seyi de onersen yemiyor. Cani istiyorsa da limitli bir sekilde yiyor yasak yok.

Benim anam da böyledir, gayet sağlıklıdır. Esim de böyledir, hic kilo sorunu olmadi. Ben de ogrencem kismetse ✌️

Ama kilo korumada bu yontem ise yarar da kilo vermede herkeste yaramaz. O yüzden aman dikkat 😀

Selam kızlar.. Napıyorsunuz?
Yemiyorsunuzdur umarım kurt kadınlar 😄
Ben bugün hiçbirşey yapamadım neredeyse, sabah geç kalktım diye toparlayamadım bir türlü.. ev işi bitmiyor, oğlum desen peşimde, uyuduğunda birşeyler yapayım dedim uyumasıyla uyanması pek uzun sürmedi🤦‍♀️ yemek yediriyorum şimdi, sonrasında duş alacağım, alerjim az biraz sıcak gördü hemen kaşındırıyor 😒
Rahatlarsam biraz jj yaparım, bu kadar da boş geçmesin günüm.

Kendine plan yap. Hem menu hem spor. Hedefine yogunlas. Bence bu hafta egerki bi hastaligin yoksa ekmek/patates/ pilavi cikar menunden. Bol sebze et/balik ve su la dene. Belki bu hafta guzel bir sonuc alirsin😍 sabah uyanir uyanmaz kahvene hindistancevisyagi koy 1 tatlikasigi. Bende cok istah kesmisti.
Burdaki arkadaslarda yazmisti yememekle kilo veremezsin. Saglikli yiyecez ve hareket edecez♥️
Canım Pkos, haşimoto troidi, insulin direnci, bide aconthosıs nıcrıcans var
Reglim kaç aydır olmadı.
Temmuzun ilk haftası kontrolüm var herşeyime bakılacak.
Çokkkk diyetisyene gittim en son gittigim diyetisyenin listesini uygulamadım.
Gögsümde bişey çıktı ama kötü degil kansermi diye bakıldı.
Elhamdülillah iyiyim.
Bana en uygun olan Canan Karatay sabah iki yumurta, zeytin peynir, ceviz
Bazen küçük bir ara
Akşamda kurubaklagil, et, balık, tavuk, hatta haftada bir lahmacun

Akşam yatmadan önce baklava, börek yersem tabiki kilo veremem.
Bide canım üç çocuk yaşları küçük, evde online ders...
Hiçbiri bahane degil ben elimden geleni yapım Allah ın izniyle veririm.

Ne yapiyorsunuz kizlar?
Ilk sayfa guncellendi. CEYDOS CEYDOS sagolsun 🤭
Hava cok guzel burda. 21 derece 😍 cocuklar ile disari attik kendimizi. Simdi park oynuyorlar. Sadece biz variz :)
Bende etrafda tur atiyorum, oturmayim hareket edeyim bari diye

Zencefilli limonlu kokteyl yaptim onu iciyom 😎 bizim de havamiz guzel 17 derece 😜

X