Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ee sen ödülünü yapmışsın zaten abla magnum neydi
Az ve öz afiyet olsun
Sporunu menünün sonuna ekle canım diğer kızlarım menü düzenine bakarak örnek alabilirsin.Efelik sarmanın iç harcı neyden yapılıyor?
Kepek ekmeği yerine tam buğday kullanmanı öneririm.Kepek ekmeği sandığımız kadar masum değil.
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Menünün devamını yazmayı unutmuşun ceydos kız bu kadar besinle nasıl duruyorsun
Ben menülere etiketlemedim sizleri etiket yapacak mıyız?
Selam canlarim♥
sabah: 2 kraker 2 dilim
Kasar
10.00: corba
13.00: kucuk kase salata
Aksam: kucuk tabak kremali makarna
A Arrietty_ sedulu @neutral @Ceydos Asi Matmazel
Makarnaya laf yok üstüme oturursun sonra
Diyetteyken seni örnek alsak yeter kız

A Arrietty_ kaptanım şimdi ben perşembe akşamı şehir dışına çıkabilirim 4 5 günlüğüne orda da tartı yok bildiririmi perşembe sabahtan yapsam olur mu acep
Evet olur
Cuma günü ben esas listede belirtiririm erken paylasim sebebini

Tmm kaptanim
Canım bende bugün ip atladım ama çok atlayamadım 250 den sonra tıkandım.
250 azmiii Devammm.

Cok gecmis olsun
3. Grup yok mu yarışacak kimse Asi Matmazel yanlız mı yarışacak?
AppLesma @Ressamgibi Varyemez @Sevdagunleri @asena87 haydi kızlar yarışa
Ya ben belki bu hafta iyi olmayabilirim. Bilmiyorum ki

Kaptanım ellerine sağlık

Canım bende bugün ip atladım ama çok atlayamadım 250 den sonra tıkandım.
Çok yüklenme ip atlarkenbir anda faydadan çok zararını görürsün ki çok spor geçmişin de yoktu yanlış hatırlamıyorsam tavsiye olarak bir video da 15 günlük ip atlama challenge izlemiştim. Orada antrenör 1.gün 20×5 toplam 100 ip atlayın diyordu.
2.gün üzerine 20 daha ekleyin
3.gün 20 daha ekleyin böyle böyle sayıları artırın diyordu. O zman hem daha çabuk alışırsın hemde sürekliliği olur en azından senin için

Akşam tavuk yanına bol salata olsa daha güzel olurmus menün. Aldığın proteinin emilimi için güzel oluyor salata
Kız kavun 3 parça tadına mi bakılır neyse ki erken kapatmışsın yeme işini
2/3 parça et döner niye ? Neden daha fazla degil ki proteinden korkmayın. Peynirli salata yerine bol yesillikli salata ve bolca et döner yeseydin ekmeksiz tabi daha güzel tok tutardı. Kahvaltı da aynı şekilde protein yok. Sağlıklı yağlar yok. Bu şekilde vücut kendini korumaya alıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…