Dişli rakip severizValla azim cümleleri havada uçuşuyor fekat kimse bilmiyor ki Asi Matmazel varsa herkes susacak
Yemiş kadar oldumAmin canım amin
Ne demek canım magnum köpeğin olsun senin
Güzel taktik heeeeKesin artıydı o bildirimsiz kişi dereceyi düşürecekti
Misafirim var tam cevap veremiyorum ama tek tek cevap vereceğim.. tebriklerimi alirim
Kuzuuuuu birinci mi oldun kız seeenn helaaaaaaal yakışırBunu tebrik olarak kabul ediyorum
Ciddi olduğuna eminin kaptanım kızmaHer iki durumda etkiliyor ama bildirimsiz olmak dahada etkiliyor takimi.
Örnek sen esas listedesin
Haftaya bildirim yapmadin. Ama Yüzde hesabi yaparken sende sayiliyorsun
Ondan sonraki hafta da yapmadiysan yine ayni sekilde.
Bildirim yaparsan ondan sonraki hafta bu sefer yuzden 2 e bolunuyor.
Belki karisik ama karar defterini hepinizin okumasini tavsiye ederim.
Cuma yarisinin ciddi bir Yaris oldugunu daha iyi anlarsiniz. Kaptanlar ve editor cidden cok zaman harciyor. Listeler ve takip isinde
Hocam yanlış bir şey söylememiş ayrıca dediginiz gibi herkesin bünyesi aynı degil.Karpuzlar hakkında yanlış düşünüyorsun canım asıl o diyete başladım 700 gr verdim
Önceki mesajı görmemişsin belliki
2 güne adetim gelecek onun da şişliğini yaşıyorum diyorum hala bazıları anlamamakta ısrar ediyor
Takımdan senin gönlün olacaksa çıkabilirim canım hiç sorun olmaz inan
Kizmiyorun yahuCiddi olduğuna eminin kaptanım kızma
grup yarışmasına dahil olacak mısın ? onun neticesini bildirmemişsin.Hocam yanlış bir şey söylememiş ayrıca dediginiz gibi herkesin bünyesi aynı degil.
Gayet iyi gidiyorsunuz.
Aman bu ben olmayayımKizmiyorun yahu
Hatta 2 cumadir sakinim baya
Kimseyi yolllamadim takimdan
Normal hayatda BendeAman bu ben olmayayım
ben hep sakinim damarıma basılmadığı sürece bildiğin pamıkım
Ben varım canımben varimmmmama benim kiloma hic yakin yokki
Tebrik ederimMisafirim var tam cevap veremiyorum ama tek tek cevap vereceğim.. tebriklerimi alirim
Tebrikler kuzu hakettin hadi bakalım nice 1.liklereAyyy nasil 1. Mi oldum gercekten
Cok sevindim sonundatesekkurler
Allah seni krakerimAy aman sus sus bişe demedim farzet6.takım kaptanı buralarda geziyor ağız tadıyla dedikodu da yapamıyoruz
Sagol kaptanimaysunayy tebrik ederim canin
Bu hafta cok fazla cabaladin. Bosuna olmadigini gormus olduk
Dusuk kiloda olsanda harika bir eksi elde ettin
Biz değilde kendi kendine nazar edecek bu deli kız
tak kiz nazar boncugunu
Canım bende bugün ip atladım ama çok atlayamadım 250 den sonra tıkandım.Güzel eksiyarın challenge var kuzu bugün değil