- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Kaptanım ben elimden geleni yaparım ama kilom biraz fazla ve yeni yeni açılıyorum ama dedigin gibi burdaysak daha gayretli olmalıyız.Yeni yada eski olmak önemli değil. Eşleşme şartı haftalık toplamda 50.000 adım+3.500 spor puanı yapabilmek.
Selam eşim hayırlı olsun. Bende umarım bu hafta eksı cıkarak destek olurum sanaYeni eşim, hayirli olsun.
Son gunlerde bir program icindeydim,yogundu ve oglen genellikle kuru pastalar,eklerler vs...hatta bugun dayanamadim yedim en sonunda biraz ya.
Hafta sonu adim ve egzersizleri sıklastiracagim, seni magdur etmeyeyim
Ay aman sus sus bişe demedim farzetYok kiz bence bildirimsiz ortalamayi kotu etkilerKumraL_KrakeR
Seninle yuruyus yapakim carolin. Bende fazla kiloluyum. Yuruyus bizimKaptanım ben elimden geleni yaparım ama kilom biraz fazla ve yeni yeni açılıyorum ama dedigin gibi burdaysak daha gayretli olmalıyız.
Bide benim şöyle bir durumum var çok hızlı sporlar insülin direnci ve Pkos da kortizol salgılatıyor.
Kız ben varım kaptanda mi var? Ben sizden sayılırım.Ay aman sus sus bişe demedim farzet6.takım kaptanı buralarda geziyor ağız tadıyla dedikodu da yapamıyoruz
Oh be sonunda rahat bir nefes aldıkAyyy nasil 1. Mi oldum gercekten
Cok sevindim sonundatesekkurler
Bende ordaydim. Orda gordum 1. Olduklarini. Nasil seviniyolarAy aman sus sus bişe demedim farzet6.takım kaptanı buralarda geziyor ağız tadıyla dedikodu da yapamıyoruz
Her iki durumda etkiliyor ama bildirimsiz olmak dahada etkiliyor takimi.Yok kiz bence bildirimsiz ortalamayi kotu etkilerKumraL_KrakeR
Evet gordum. Cok emek varHer iki durumda etkiliyor ama bildirimsiz olmak dahada etkiliyor takimi.
Örnek sen esas listedesin
Haftaya bildirim yapmadin. Ama Yüzde hesabi yaparken sende sayiliyorsun
Ondan sonraki hafta da yapmadiysan yine ayni sekilde.
Bildirim yaparsan ondan sonraki hafta bu sefer yuzden 2 e bolunuyor.
Belki karisik ama karar defterini hepinizin okumasini tavsiye ederim.
Cuma yarisinin ciddi bir Yaris oldugunu daha iyi anlarsiniz. Kaptanlar ve editor cidden cok zaman harciyor. Listeler ve takip isinde
O da bize gelsin3. Grup yok mu yarışacak kimse @Asi Matmazel yanlız mı yarışacak?
@AppLesma @Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleri @asena87 haydi kızlar yarışa
Kaptan değil misin ay iyi bari korktumKız ben varım kaptanda mi var? Ben sizden sayılırım.
grubuna yazdım seni. 3 . gruptasın hayırlı olsun.Yeni eşim, hayirli olsun.
Son gunlerde bir program icindeydim,yogundu ve oglen genellikle kuru pastalar,eklerler vs...hatta bugun dayanamadim yedim en sonunda biraz ya.
Hafta sonu adim ve egzersizleri sıklastiracagim, seni magdur etmeyeyim
Tamamdir
bir taç bulunur elbette kim takacak bakalım.Hakket he ne çok yazmışsınız.Yetişemiyorum dıkandım
Şimdi ben 2.grupta kazanırsam grup lideri olucam sonra diğer takımları yenersem premses olcam di mi
canım çok tebrik ediyorum seni. sen bunu hakettinAyyy nasil 1. Mi oldum gercekten
Cok sevindim sonundatesekkurler
Yok canım kaptan değilim ben.Kaptan değil misin ay iyi bari korktumBizdensen no problem severim seni
Bunu tebrik olarak kabul ediyorumOh be sonunda rahat bir nefes aldık
Ben coktaaaan gittimHadi 6. Takimi tebrik e gidelim