- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
hırslanmış için bir neden olur. bence katılmalısın. geçmişten bu yarışmaların seni motive ettiğini anımsıyorum.Cok gecmis olsun
Ya ben belki bu hafta iyi olmayabilirim. Bilmiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hırslanmış için bir neden olur. bence katılmalısın. geçmişten bu yarışmaların seni motive ettiğini anımsıyorum.Cok gecmis olsun
Ya ben belki bu hafta iyi olmayabilirim. Bilmiyorum ki
Yok kaptanım çok etkilemezde 1 gün su orucu birgün normal beslenme yapmayı düşündüğüm için o sıkıntı olacak biraz perşembe günü de şehir dışı işi çıktı bakalım nasıl yapıcamPlanlar yeme kismini cok mu etkiler gibi?
Satışa gel@caroline84 tmmdir bugunden itibarsn adim esimsin kuzum
Valla 1.yedim dur tam anlamdım 1 parça daha hmm fena değilmiş dur 1 tane daha derken 3 parça oldu sonra dedim asiiiii kendine gel kurtardım zararın neresinden dönsem kâr misali kaptanımAkşam tavuk yanına bol salata olsa daha güzel olurmus menün. Aldığın proteinin emilimi için güzel oluyor salata
Kız kavun 3 parça tadına mi bakılır neyse ki erken kapatmışsın yeme işini
2/3 parça et döner niye ? Neden daha fazla degil ki proteinden korkmayın. Peynirli salata yerine bol yesillikli salata ve bolca et döner yeseydin ekmeksiz tabi daha güzel tok tutardı. Kahvaltı da aynı şekilde protein yok. Sağlıklı yağlar yok. Bu şekilde vücut kendini korumaya alıyor maalesef
2 /3 kibrit kutusu kadar pastadan ödül mü olurmuş krakerimEe sen ödülünü yapmışsın zaten abla magnum neydi
unutmadım rakiplerim çok o yüzden az yedim yok canım etiketlemesende olur ama grubumuzdan sorumluyuz onuda atlamamak lazım bakın mutlaka arakdaşlarınızın menülerine.Ee sen ödülünü yapmışsın zaten abla magnum neydi
Az ve öz afiyet olsun
Sporunu menünün sonuna ekle canım diğer kızlarım menü düzenine bakarak örnek alabilirsin.Efelik sarmanın iç harcı neyden yapılıyor?
Kepek ekmeği yerine tam buğday kullanmanı öneririm.Kepek ekmeği sandığımız kadar masum değil.
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Menünün devamını yazmayı unutmuşun ceydos kız bu kadar besinle nasıl duruyorsun
Ben menülere etiketlemedim sizleri etiket yapacak mıyız?
Makarnaya laf yok üstüme oturursun sonra
Diyetteyken seni örnek alsak yeter kız
Eeee ben noldum şimdi ıskartayamı çıktım kız yoksam@caroline84 tmmdir bugunden itibarsn adim esimsin kuzum
Gün gelir sap döner devran döner asi de fazla kavun yemekten dönerValla 1.yedim dur tam anlamdım 1 parça daha hmm fena değilmiş dur 1 tane daha derken 3 parça oldu sonra dedim asiiiii kendine gel kurtardım zararın neresinden dönsem kâr misali kaptanım
Elimden geleni yaparım da çocuklarla çok fazla bisey yapamamhırslanmış için bir neden olur. bence katılmalısın. geçmişten bu yarışmaların seni motive ettiğini anımsıyorum.
Sagol bebisimm takimca sevinecegiz insallahaysunayy tabii ki tebrik etmek istedim Allah daim etsin kalıcı olsun verdiklerin arkadaşım
Aa öyle bir şey mi varmış ben sadece saatleri duymuştum.5/2 olayını bilmiyorum şuan sen yapıyor musun?2 /3 kibrit kutusu kadar pastadan ödül mü olurmuş krakerim
Sabah vakti yedim o zaten kalmadı
Bugün 3 kere lavaboya çıktım ben
If 16 / 8
Ya da 5 / 2 yapıyorlar buradaki 5 2
5 gün normal beslenme 2 gün 500 600 kalori alımı şeklinde
Ben 2 gün normal 5 gün diyet şeklinde besleneceğim diyorum
Ama bazen onu da yapmıyorum
Ayy muhteşem o zman gün daha kesinleşmedi ama en azından olursa iznimi almış oldumEvet olur
Cuma günü ben esas listede belirtiririm erken paylasim sebebini
Satışa gel
Illa gel otur diyonuz haa arkadasi harekete gecirek diyozz istiyorumki haftaya obur takimlar bize tebrige gelsinEeee ben noldum şimdi ıskartayamı çıktım kız yoksam
Gün gelir sap döner devran döner asi de fazla kavun yemekten döner
Hhmm yani diyonki ben tek siz hepinizIlla gel otur diyonuz haa arkadasi harekete gecirek diyozz istiyorumki haftaya obur takimlar bize tebrige gelsin
Satarmiyim sizi Oldureceniz beni
Mehter marşını verem mi@Onlymemeself kuzu şaka yapıyoruz sen ayaklandı milleti biz arkandan geliyoruz. şaha kaldırmamız lazım takımımızı hadi kızlarr Ya Allaaaahhh
Ben burada ne vakittir yazıyorumAa öyle bir şey mi varmış ben sadece saatleri duymuştum.5/2 olayını bilmiyorum şuan sen yapıyor musun?
Kavun üç parçadan sonra tat veriyor Zaten afiyet olsun şekerim güzel menü cuma içinA Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS @Onlymemeself
Sabah : sirkeli su
Kahvaltı : zeytin, peynir, domates salatalık, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1/2 lahmacun( dün yemedim kendine ayırmıştım )
17.40 : 4 sarma, 3 parça kavun tadına bakmak için yedim bunlarıda
19. 30 : 4 erik
Öğlen sıkı bir kahvaltı yaptığım için akşamı bu şekilde geçirdim
2.5 l su
Adımları sonra atarım
Kahvaltıda ne yedin canım, spor güzel menü de güzel ama kahvaltıyı bilemedim
Kaptancaaazım dikkat et kendineSabah kosuya cikacagim
Bu sefer parkurda degil ama.
Umarim sakatligim tekrarlamaz.
1dk kos 2 dk yürü yapacagim
Ay çok çok aminnnnAyyy evet evet sagol canim haftaya takim 1.olacak 6.takimi sıkı takip edecem
Eşim kaptanım maşallah menü de spor da harika su az geldi ama 3 olsa daha iyi sporda ter atmışsındır bayaKahvaltı
2 haşlanmış yumurta salatalık domates yeşil çay 40 gr sepet peyniri
Akşam
Taze fasulye bir porsiyon dünden kalmıştı. 4 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Pamela reif 50 dk 500 puan
50 dk tempolu yürüyüş 125 puan
13700 adım 411 puan
Toplam 1036 puan
A Arrietty_ @neutral CEYDOS aedenli
Eki Görüntüle 2859794
Taaaam ya sen git onlannnn eş ol hıhhhhhIlla gel otur diyonuz haa arkadasi harekete gecirek diyozz istiyorumki haftaya obur takimlar bize tebrige gelsin
Satarmiyim sizi Oldureceniz beni