TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI
1. Grup ===> @Onlymemeselfcaroline84 O okuyan_e matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===>Huhuki CEYDOS N Nalyeccc aysunayy Mahi57 Ozzybal KumraL_KrakeR Dahlia_
3. Grup ===>AppLesma Asi Matmazel Ressamgibi Varyemez Twinkle006 asena87
4. Grup ===>H3RA_ esmeriiim sedulu noram @nurdeva istanbulin Alys aedenli K klbk33
H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS yada H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
Teşekkürler kaptanımEl_Em @Zipzip- kaptanlarim kolay gelsin
Kizlar tebrik ederim sizleride,guzel kilolar vermissiniz
Free / izinli / deneme süresinde olan kizceler
Sizlerde güzel hafta gecirmissiniz
artilar 100-200 gr arasi fazla degil. Ödül yapmayip haftasonuda dikkat ederseniz mutlaka pazartesi eksi görürsünüz
matilda34 tekrar hosgeldin 81.5 ile izne ayrilmissin. Umarim en kisa sürede fazlaliklari atip esas listeye aliriz seni. Tarti fotografi hakkinda yorum yapacagim. El yazisi ile isteniyor nick + tarihli not
caroline84 sende ocakda 91.6 ile izin istemistim canim. Ama esas listede degildin. Deneme süresindesin. Daha sonra istersen esas listeye alina bilirsin
N Nalyeccc hamilelik planin oldugu icin senide free listeye aldim
Mahi57 hosgeldin. Tanismadik biz. Ben takim kaptani Zeynep.
Daha once 5. takimda olmussun. Kendi istegin ile ayrilmissin 13.11.2020 de 71.7 kg ile. 6 Ay esas listeye giremiyorsun bu durumda. Ama zaten gecmis 6 ay
Deneme sürecin var seninde.
istanbulin 55.2 ile izne ayrilmissin canim sende. o kiloya veya altina dusene kadar esas listeye giremiyorsun
Mehter marşını verem mi
Dındındıdıın dındındıdıııın dıttırıttıı....
Kaptanım bana yürüyüş ayakkabısı alabilirsinOzaman ben hangi diyeti yapacam demem
O okuyan_e V vesikaliyarim E English_teacherrrmatilda34 caroline84 adreslerinizi versenize size hediye yollamak istiyorum
Ressamgivi izin istedi kaptanım yoğunluğu varmış bu aralar
4.TAKIM KLAN YARIŞLARIVampir Klanı ===> @Onlymemeself
caroline84 O okuyan_e matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim bir tek sen kaldın canım yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?
Kurt Adam Klanı ===>
CEYDOS aysunayy Mahi57 Ozzybal KumraL_KrakeR
Dahlia_ Huhuki N Nalyeccc üçünüz kaldınız yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?
Zombi Klanı ===>
AppLesma Asi Matmazel asena87
Ressamgibi Varyemez Twinkle006 üçünüz kaldınız yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?
Periler Klanı ===>
H3RA_ esmeriiim noram istanbulin Alys sedulu aedenli K klbk33
Nerelerde geziyorsun kaptanimTeşekkürler kaptanımbu saatte bakıyorum bildirimlere
NiyeeeeeKüsemmi
Gümbür gümbür
İzmir'deydim kaptanım Ankara'ya evime geldim kafam bi milyonkene bildirimlere bakayımm dedimNerelerde geziyorsun kaptanim
haklısın bugün çok mesaj yazınca isimlere bakmadan yazmışım onu da .Ressamgivi izin istedi kaptanım yoğunluğu varmış bu aralar
Iyi iyi. Eziyet et kendineİzmir'deydim kaptanım Ankara'ya evime geldim kafam bi milyonkene bildirimlere bakayımm dedim
Kaptanım bana yürüyüş ayakkabısı alabilirsin
çakal only hemen çözmüşsün ne düşündüğümüGümbür gümbürCanim periler