Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla 1.yedim dur tam anlamdım 1 parça daha hmm fena değilmiş dur 1 tane daha derken 3 parça oldu sonra dedim asiiiii kendine gel kurtardım zararın neresinden dönsem kâr misali kaptanım

Ee sen ödülünü yapmışsın zaten abla magnum neydi
2 /3 kibrit kutusu kadar pastadan ödül mü olurmuş krakerim
Sabah vakti yedim o zaten kalmadı
Bugün 3 kere lavaboya çıktım ben

If 16 / 8
Ya da 5 / 2 yapıyorlar buradaki 5 2

5 gün normal beslenme 2 gün 500 600 kalori alımı şeklinde

Ben 2 gün normal 5 gün diyet şeklinde besleneceğim diyorum

Ama bazen onu da yapmıyorum

unutmadım rakiplerim çok o yüzden az yedim yok canım etiketlemesende olur ama grubumuzdan sorumluyuz onuda atlamamak lazım bakın mutlaka arakdaşlarınızın menülerine.

Valla 1.yedim dur tam anlamdım 1 parça daha hmm fena değilmiş dur 1 tane daha derken 3 parça oldu sonra dedim asiiiii kendine gel kurtardım zararın neresinden dönsem kâr misali kaptanım
Gün gelir sap döner devran döner asi de fazla kavun yemekten döner

Aa öyle bir şey mi varmış ben sadece saatleri duymuştum.5/2 olayını bilmiyorum şuan sen yapıyor musun?

@Onlymemeself kuzu şaka yapıyoruz sen ayaklandı milleti biz arkandan geliyoruz. şaha kaldırmamız lazım takımımızı hadi kızlarr Ya Allaaaahhh
Mehter marşını verem mi
Dındındıdıın dındındıdıııın dıttırıttıı....

Aa öyle bir şey mi varmış ben sadece saatleri duymuştum.5/2 olayını bilmiyorum şuan sen yapıyor musun?
Ben burada ne vakittir yazıyorum

5 /2 besleniyorum

5 günlerim pazar pazartesi salı çarşamba perşembe

2 gunlerim cuma cumartesi diye

Ve ben cuma cumartesi menülerimi canınız çekmesin diye sansürleyip yazıyorum

Kendime ait düzenim tuhaf karşılanabiliyor ama ben öyle daha mutlu ve her hafta 300 gr cepte bir şekilde kilo veriyordum

Ne zaman salaklık ettim eleştirilere kulak verdim kendimi kendi düzenimden ettim
Geçen hafta 100 verdim bu hafta 200 gr aldim

Ramazan ayında sadece 1 gün oruç tuttum yeme uyuma saatlerim değişti ertesi günü oruca ara verdim ben 1.5 kilo aldım

Adet sırasinda oruca ara verdiğimde o 1.5 kiloyu hemen geri gönderdim

Tıpkı bebeklerin bir beslenme ya da uyku düzeni normal rutininden saptığı zaman toparlamak nasıl zaman alıyorsa ben de kendimde onu gözlemliyorum

Kavun üç parçadan sonra tat veriyor Zaten afiyet olsun şekerim güzel menü cuma için
Kahvaltıda ne yedin canım, spor güzel menü de güzel ama kahvaltıyı bilemedim
Sabah kosuya cikacagim
Bu sefer parkurda degil ama.
Umarim sakatligim tekrarlamaz.
1dk kos 2 dk yürü yapacagim
Kaptancaaazım dikkat et kendine
Ayyy evet evet sagol canim haftaya takim 1.olacak 6.takimi sıkı takip edecem
Ay çok çok aminnnn
Eşim kaptanım maşallah menü de spor da harika su az geldi ama 3 olsa daha iyi sporda ter atmışsındır baya
Illa gel otur diyonuz haa arkadasi harekete gecirek diyozz istiyorumki haftaya obur takimlar bize tebrige gelsin
Satarmiyim sizi Oldureceniz beni
Taaaam ya sen git onlannnn eş ol hıhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…