Girersin kizz. Ama bu hafta girme benim grubumdasinBaşladım başladım çok yüksek sokarlar yapamazsam da yürüyüşe çıkmadığım gün olmadı
İnşallah benimde ilk 5 e filan girdiğim günleri görürüz
Kilo vermede kapışırız ama aç geziyom aaaççGirersin kizz. Ama bu hafta girme benim grubumdasin
Kirmizi oda izliyonmu? Senide manolya hanima yollicam. Hocam bu kiz kendisini hic sevmiyor diyecemKızlar bana bı fıkır verın ben takıldım kaldım bu kıloda. Yanı rqmazan bana cok ıyı gelmıstı. Orucmu tutsamgercı bu hafta dusunmuyor degılım hqftda 2 gun. Kabak detoksu mu yapsam pazartesı den sonra 2 gun.
yahaha öldürdün beniGirersin kizz. Ama bu hafta girme benim grubumdasin
Deliii o zman niye ben varım ben varım diye zılgıt çekiyonBende anlamadimki
Hareket hareket hareketKızlar bana bı fıkır verın ben takıldım kaldım bu kıloda. Yanı rqmazan bana cok ıyı gelmıstı. Orucmu tutsamgercı bu hafta dusunmuyor degılım hqftda 2 gun. Kabak detoksu mu yapsam pazartesı den sonra 2 gun.
TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI
1. Grup ===> @Onlymemeself @caroline84 O okuyan_e @matilda34 @Ayse_M @vesikaliyarim
2. Grup ===> @Yzgt66CEYDOS @Nalyeccc @aysunayy @Mahi57 @Ozzybal @KumraL_KrakeR @AKovser
3. Grup ===> @AppLesmaAsi Matmazel @Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleri @asena87
4. Grup ===>H3RA_ esmeriiim sedulu noram @nurdeva @istanbulin @Alys @aedenli K klbk33
H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS yada H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
Valla sen bu gazla bu hafta benide duman edersin Allahtan eşinim bu hafta yoksa yemiştin beni deYaw verme su gazi yaww
çok fazla kilo vereceğiz bunu hem diyet hemde yürüyüşle desteklersen harika olur.
eminmisin? Bende yeni tup mide oldum muhahahahjahaKilo vermede kapışırız ama aç geziyom aaaçç
NapimDeliii o zman niye ben varım ben varım diye zılgıt çekiyon
Manolya ıyılestırır benı bencedeKirmizi oda izliyonmu? Senide manolya hanima yollicam. Hocam bu kiz kendisini hic sevmiyor diyecem
Haaa benim gruptakilerle mi yarisacammm? Ama haksizlikkbenim gruptakiler hepsi yeni. 3er 4er verecekler ama olsun 1. Olacam. Aha da buraya yaziyorum
En buyuk sorunumHareket hareket hareket
huaaaaa tüp mide miiiiiii şike var şikeeeeminmisin? Bende yeni tup mide oldum muhahahahjaha
NapimGazzz
Manolya ıyılestırır benı bencedeOnlıne dıyet almayı düşündüm. Sordum dıyetısyene onlıne bıle 250 tl vay anasını dedım ya kuzu canım cok sıkılıyor ben boyle cakılıp kalınca
ben sana manolya gibi teşhis koyarım üzülme sen kilo verme fikrini seviyorsun. yoksa görselin ideal. azıcık ette lazım eşini düşün bence artık. sen bir cafeye gidince mindersiz koltuklara mı yoksa minderliyi mi seçersin? hadi şimdi bunları düşün sonra gene konuşalım.Manolya ıyılestırır benı bencedeOnlıne dıyet almayı düşündüm. Sordum dıyetısyene onlıne bıle 250 tl vay anasını dedım ya kuzu canım cok sıkılıyor ben boyle cakılıp kalınca
Aç kalacağız yani. 1 hafta mı sürecek. Hadi bende katılayım. 1 kilo 1 kilodur. Ne versek karçok fazla kilo vereceğiz bunu hem diyet hemde yürüyüşle desteklersen harika olur.