Ben varimmTAKIM İÇİ GRUP YARIŞI
1. Grup ===> @Onlymemeselfcaroline84 O okuyan_e matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===>Huhuki CEYDOS N Nalyeccc aysunayy Mahi57 Ozzybal KumraL_KrakeR Dahlia_
3. Grup ===> @AppLesmaAsi Matmazel @Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleri @asena87
4. Grup ===>H3RA_ esmeriiim @sedulu @noram @nurdeva @istanbulin @Alys @aedenli @klbk33
H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS yada H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
2. grupta bende varım heeee ona göre iyi düşündün mü?
Ben şimdi olayı tam anlamasamda (niye anlamadıysamTAKIM İÇİ GRUP YARIŞI
1. Grup ===> @Onlymemeselfcaroline84 O okuyan_e matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===>Huhuki CEYDOS N Nalyeccc aysunayy Mahi57 Ozzybal KumraL_KrakeR Dahlia_
4. Grup ===>H3RA_ esmeriiim @sedulu @noram @nurdeva @istanbulin @Alys @aedenli @klbk33
H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS yada H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
hemen güncelledim. dont panicEline sağlık tablo çok güzel olmuş, benim ilk hedefim 74 tü. İkinci hedefim 68.
ekledim yavrumBen varimmdiger takimlarla yarista hic sormaniza gerek yok direk varsayin
sen şimdi çoook kilo vereceksin. kk takımlar yarışıyorda olduğu gibi kendi içimizde yarışacağız. cuma günü grup ortak yüzdenize bakarak lider grubu ilan edeceğiz. aynı zamanda grubunda liderini seçeceğiz.
Ben de yarisirim, ama amacimiz kilo vermek disinda nedirTAKIM İÇİ GRUP YARIŞI
Haaa benim gruptakilerle mi yarisacammm? Ama haksizlikksen şimdi çoook kilo vereceksin. kk takımlar yarışıyorda olduğu gibi kendi içimizde yarışacağız. cuma günü grup ortak yüzdenize bakarak lider grubu ilan edeceğiz. aynı zamanda grubunda liderini seçeceğiz.
olaya verilen kilo olarak bakmayın işi yüzde hesabına vurunca sen 5 o 10 vermişin önemi kalmıyor. şöyle düşün yüzde aranızdaki farkları sıfırlıyor sizi eşit gösteriyor.Haaa benim gruptakilerle mi yarisacammm? Ama haksizlikkbenim gruptakiler hepsi yeni. 3er 4er verecekler ama olsun 1. Olacam. Aha da buraya yaziyorum
Ozaman ben hangi diyeti yapacam dememolaya verilen kilo olarak bakmayın işi yüzde hesabına vurunca sen 5 o 10 vermişin önemi kalmıyor. şöyle düşün yüzde aranızdaki farkları sıfırlıyor sizi eşit gösteriyor.
bireyselde derece yapacaksın peki gruplara karşıda tek başına -10 kilo yapabilecek misin?Ozaman ben hangi diyeti yapacam demem
O okuyan_e V vesikaliyarim E English_teacherrrmatilda34 caroline84 adreslerinizi versenize size hediye yollamak istiyorum
Yaw verme su gazi yawwbireyselde derece yapacaksın peki gruplara karşıda tek başına -10 kilo yapabilecek misin?
Vallaha ben bıldıgın duraklama donemındeyım sankı. 58.5 dıyeyım hedefe.esmeriiim @istanbulin @klbk33 caroline84 hedef kilolarınızı belirtmemişsiniz yavrular acil istiyorum.
Mahi57 V vesikaliyarim Huhuki sizlerde önümüzdeki hafta için ulaşacağınız hedef kiloyu belirtmelisiniz. lütfen kilo paylaşımlarınızı fotoğraflı üstünde tarih ve nickiniz görülecek biçimde paylaşınız bundan sonra. aksi takdirde sizleri listelere dahil etmeyeceğiz.
benim grubum 2. grup bende adres istiyorum herkesten gidip buzdolaplarına bakliyat dolaplarına ve karbonhidratlı gıdalarına ihityacı olup alamayanlar için el koyacağım.
Başladım başladım çok yüksek sokarlar yapamazsam da yürüyüşe çıkmadığım gün olmadıCanim bende hic spor yapmayan biriydim ama bu hafta 3. Oldum spordabi basla spor yapmadigin gun kendini kotu hissedeceksin. Yuruyusle basla mesela.
Cixx ben dolaplarini cikolatayla dolduracambenim grubum 2. grup bende adres istiyorum herkesten gidip buzdolaplarına bakliyat dolaplarına ve karbonhidratlı gıdalarına ihityacı olup alamayanlar için el koyacağım.
@Onlymemeself sende bunu yapmalısın
Huhuki N Nalyeccc aysunayy Mahi57 Ozzybal KumraL_KrakeR Dahlia_
DİKKAT !!! benim grubumdasınız.
Ben varıııımmm spor değil sadece kilo verme olarak algıladım değil mi spora iddaam sıfır da yanlış olmasınTAKIM İÇİ GRUP YARIŞI