Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben varimm diger takimlarla yarista hic sormaniza gerek yok direk varsayin

Ben şimdi olayı tam anlamasamda (niye anlamadıysam ) ben varım CEYDOS H3RA_ ama önce bir aydınlanma lazım biri bana anlatsın

Ben şimdi olayı tam anlamasamda (niye anlamadıysam ) ben varım CEYDOS H3RA_ ama önce bir aydınlanma lazım biri bana anlatsın
sen şimdi çoook kilo vereceksin. kk takımlar yarışıyorda olduğu gibi kendi içimizde yarışacağız. cuma günü grup ortak yüzdenize bakarak lider grubu ilan edeceğiz. aynı zamanda grubunda liderini seçeceğiz.

Ben de yarisirim, ama amacimiz kilo vermek disinda nedir

Haaa benim gruptakilerle mi yarisacammm? Ama haksizlikk benim gruptakiler hepsi yeni. 3er 4er verecekler ama olsun 1. Olacam. Aha da buraya yaziyorum

Haaa benim gruptakilerle mi yarisacammm? Ama haksizlikk benim gruptakiler hepsi yeni. 3er 4er verecekler ama olsun 1. Olacam. Aha da buraya yaziyorum
olaya verilen kilo olarak bakmayın işi yüzde hesabına vurunca sen 5 o 10 vermişin önemi kalmıyor. şöyle düşün yüzde aranızdaki farkları sıfırlıyor sizi eşit gösteriyor.

Vallaha ben bıldıgın duraklama donemındeyım sankı. 58.5 dıyeyım hedefe.

Canim bende hic spor yapmayan biriydim ama bu hafta 3. Oldum sporda bi basla spor yapmadigin gun kendini kotu hissedeceksin. Yuruyusle basla mesela.
Başladım başladım çok yüksek sokarlar yapamazsam da yürüyüşe çıkmadığım gün olmadı
İnşallah benimde ilk 5 e filan girdiğim günleri görürüz

Ben varıııımmm spor değil sadece kilo verme olarak algıladım değil mi spora iddaam sıfır da yanlış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…