Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En az su kadar verilmeli gibi bı kilo sarti var mi

Bak bunu daha oncede demıstın ve dogru dedın kılo vermek takıntı bende artık. 63 lere cıktıgım an delırıyorum ve hemen tutuyorum kendımı.
suan evet kılom fazla yok ama bence 1-2 kılo daha gtmelı cunku ılkkez bu kadar ınce olma ıstegıyle karşı karşıyayım 57 olunca stop yapıp korumaya geçicem. 57-58-59 arası gezsemde uzulmıycem sonra.

Yani kaliyor ve izin mi istiyorsun yoksa ayriliyormusun. Tam anlamadim
Tamamen ayrılmak değil amacım şu yoğunluğum geçene kadar izin almak ama sanırım 2 ay olmadan izin verilmiyor benim de 1 ayı geçti 2 ay olmadı kabul etmezsiniz diye düşündüm. O yüzden size uyarsa izin istiyorum

En az su kadar verilmeli gibi bı kilo sarti var mi
hayır canım öyle bir şart yok. ama grup olarak yarıştığınız için birbirinize karşı sorumlu olacaksınız. bu da ne kadar çok kilo verirseniz grubunuzu daha yükseğe taşımak için fırsat yaratacak.
hazır online olmuşken haftaya cuma için hedeflediğin kiloyuda belirtirsen güzel olacak.

hadi o zaman seni 57 yapalım. 3 haftalık takibimdesin yine suyunu arttır yemeğini az ama 4 öğüne çıkar . azıcıkta sporla bak nasıl gidecek o kilolar o kadar az yiyorsun ki artık vücudunda yakıtta kalmadığından veremiyorsun. yüksekken az yediğinde yakıt var oradan geliyor ama bu halde azıcık artmalı

Cokokremli bisküvili sandviç bi tane daha ye ödül sayayım içinde kalmasın

04
Esas listede gecerli o 2 ay kurali.
Izne ayrila bilirsin. Yogunlugun azalinca bekleriz.

Evet doğru.
Zaten daha önce katildigimi söylemiştim.
Ama takıma uyum sağlayamadı
Şimdi ben listeye giremiyormuyum 6 Ay?

Evet doğru.
Zaten daha önce katildigimi söylemiştim.
Ama takıma uyum sağlayamadı
Şimdi ben listeye giremiyormuyum 6 Ay?
Yok kiz giriyorsun. 6 ay dolmus
2 haftalik deneme suren var burada. Yeni gelen butun üyeler icin gecerli bu

Ne gurubu bilmiyorum ama her türlü rekabete hazırım.
grup olarak o kadar çok kilo vereceğiz ki bu hafta 1. grup yarışmacılarını alt edeceğiz. öyle bir yarışma en başta da hedefimiz @Onlymemeself ten daha fazla kilo vermek olacak. alo only duydun mu beni. grubumu örgütlüyorum.

Harika ben bayılırım rekabete.
5. Takımda böyle şeyler yoktu işte bu yüzden uyum sağlayamadı A Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…