Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap tatlım yapBen gidem makarna mi yapayim
En az su kadar verilmeli gibi bı kilo sarti var miTAKIM İÇİ GRUP YARIŞI
1. Grup ===> @Onlymemeself @caroline84 @emell_ matilda34 E English_teacherrr @vesikaliyarim
2. Grup ===> @Yzgt66 CEYDOS @Nalyeccc @aysunayy Mahi57 @Ozzybal @KumraL_KrakeR @AKovser
3. Grup ===> @AppLesma @Asi Matmazel Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleri @asena87
4. Grup ===> H3RA_ esmeriiim sedulu @noram @nurdeva @istanbulin @Alys @aedenli @klbk33
H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS yada H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
Bak bunu daha oncede demıstın ve dogru dedın kılo vermek takıntı bende artık. 63 lere cıktıgım an delırıyorum ve hemen tutuyorum kendımı.ben sana manolya gibi teşhis koyarım üzülme sen kilo verme fikrini seviyorsun. yoksa görselin ideal. azıcık ette lazım eşini düşün bence artık. sen bir cafeye gidince mindersiz koltuklara mı yoksa minderliyi mi seçersin? hadi şimdi bunları düşün sonra gene konuşalım.
Tamamen ayrılmak değil amacım şu yoğunluğum geçene kadar izin almak ama sanırım 2 ay olmadan izin verilmiyor benim de 1 ayı geçti 2 ay olmadı kabul etmezsiniz diye düşündüm. O yüzden size uyarsa izin istiyorumYani kaliyor ve izin mi istiyorsun yoksa ayriliyormusun. Tam anlamadim
hayır canım öyle bir şart yok. ama grup olarak yarıştığınız için birbirinize karşı sorumlu olacaksınız. bu da ne kadar çok kilo verirseniz grubunuzu daha yükseğe taşımak için fırsat yaratacak.En az su kadar verilmeli gibi bı kilo sarti var mi
hadi o zaman seni 57 yapalım. 3 haftalık takibimdesin yine suyunu arttır yemeğini az ama 4 öğüne çıkar . azıcıkta sporla bak nasıl gidecek o kilolar o kadar az yiyorsun ki artık vücudunda yakıtta kalmadığından veremiyorsun. yüksekken az yediğinde yakıt var oradan geliyor ama bu halde azıcık artmalıBak bunu daha oncede demıstın ve dogru dedın kılo vermek takıntı bende artık. 63 lere cıktıgım an delırıyorum ve hemen tutuyorum kendımı.
suan evet kılom fazla yok ama bence 1-2 kılo daha gtmelı cunku ılkkez bu kadar ınce olma ıstegıyle karşı karşıyayım 57 olunca stop yapıp korumaya geçicem. 57-58-59 arası gezsemde uzulmıycem sonra.
Cokokremli bisküvili sandviç bi tane daha ye ödül sayayım içinde kalmasınIyi akşamlar canlarım bugün biraz saçmaladım evet ama yarın toparlarım ben
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim çavdar ekmeği 1dilim beyaz peynir yeşillik domates salatalık 1 tk bal 1 tk kahvaltılık sos 2 koz biber
Öğle 1 kase yoğurt çorbası 1 kase haşlanmış yumurtalı salata
Akşam işte burası kötü 6 cilek ve 1 tane cokokremli bisküvi sandviç cay akşam dediğim de 4 gibi yedim daha bise yemem acikirsam kahve içerim
Su 3 lt
Adımları sonra ekleyim
A Arrietty_ sedulu H3RA_
CEYDOS
Esas listede gecerli o 2 ay kurali.Tamamen ayrılmak değil amacım şu yoğunluğum geçene kadar izin almak ama sanırım 2 ay olmadan izin verilmiyor benim de 1 ayı geçti 2 ay olmadı kabul etmezsiniz diye düşündüm. O yüzden size uyarsa izin istiyorum
Evet doğru.@Emnis @Zipzip- kaptanlarim kolay gelsin
Kizlar tebrik ederim sizleride,guzel kilolar vermissiniz
Free / izinli / deneme süresinde olan kizceler
Sizlerde güzel hafta gecirmissiniz
artilar 100-200 gr arasi fazla degil. Ödül yapmayip haftasonuda dikkat ederseniz mutlaka pazartesi eksi görürsünüz
matilda34 tekrar hosgeldin 81.5 ile izne ayrilmissin. Umarim en kisa sürede fazlaliklari atip esas listeye aliriz seni. Tarti fotografi hakkinda yorum yapacagim. El yazisi ile isteniyor nick + tarihli not
@caroline84 sende ocakda 91.6 ile izin istemistim canim. Ama esas listede degildin. Deneme süresindesin. Daha sonra istersen esas listeye alina bilirsin
@Nalyeccc hamilelik planin oldugu icin senide free listeye aldim
Mahi57 hosgeldin. Tanismadik biz. Ben takim kaptani Zeynep.
Daha once 5. takimda olmussun. Kendi istegin ile ayrilmissin 13.11.2020 de 71.7 kg ile. 6 Ay esas listeye giremiyorsun bu durumda. Ama zaten gecmis 6 ay
Deneme sürecin var seninde.
@istanbulin 55.2 ile izne ayrilmissin canim sende. o kiloya veya altina dusene kadar esas listeye giremiyorsun
Yok kiz giriyorsun. 6 ay dolmusEvet doğru.
Zaten daha önce katildigimi söylemiştim.
Ama takıma uyum sağlayamadı
Şimdi ben listeye giremiyormuyum 6 Ay?
Aramiza ama kilo verme yarisi degil aslinda. Kilo alma yarisi bizi kandiriyorlarEn az su kadar verilmeli gibi bı kilo sarti var mi
Cidden yahuHaftaya ölçü de vereceğiz ay nasıl geçti bir ay anlamadım. Spor ile kendime işkence ederek geçti ama güzel oldu
Ne gurubu bilmiyorum ama her türlü rekabete hazırım.benim grubum 2. grup bende adres istiyorum herkesten gidip buzdolaplarına bakliyat dolaplarına ve karbonhidratlı gıdalarına ihityacı olup alamayanlar için el koyacağım.
@Onlymemeself sende bunu yapmalısın
@Yzgt66 @Nalyeccc @aysunayy Mahi57 @Ozzybal @KumraL_KrakeR @AKovser
DİKKAT !!! benim grubumdasınız.
Oh tamam korktum bir an.Yok kiz giriyorsun. 6 ay dolmus
2 haftalik deneme suren var burada. Yeni gelen butun üyeler icin gecerli bu
kız sen niye herkese nifak tohumları serpiyorsun bugün coştun valla. bu ne hırs gözünü kan bürüdü resmen.Aramiza ama kilo verme yarisi degil aslinda. Kilo alma yarisi bizi kandiriyorlar
grup olarak o kadar çok kilo vereceğiz ki bu hafta 1. grup yarışmacılarını alt edeceğiz. öyle bir yarışma en başta da hedefimiz @Onlymemeself ten daha fazla kilo vermek olacak. alo only duydun mu beni. grubumu örgütlüyorum.Ne gurubu bilmiyorum ama her türlü rekabete hazırım.
Harika ben bayılırım rekabete.grup olarak o kadar çok kilo vereceğiz ki bu hafta 1. grup yarışmacılarını alt edeceğiz. öyle bir yarışma en başta da hedefimiz @Onlymemeself ten daha fazla kilo vermek olacak. alo only duydun mu beni. grubumu örgütlüyorum.
Birakin gelsingrup olarak o kadar çok kilo vereceğiz ki bu hafta 1. grup yarışmacılarını alt edeceğiz. öyle bir yarışma en başta da hedefimiz @Onlymemeself ten daha fazla kilo vermek olacak. alo only duydun mu beni. grubumu örgütlüyorum.