Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI

1. Grup ===> @Onlymemeself caroline84 caroline84 O okuyan_e matilda34 matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===> Huhuki Huhuki CEYDOS CEYDOS N Nalyeccc aysunayy aysunayy Mahi57 Mahi57 Ozzybal Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Dahlia_ Dahlia_
3. Grup ===> @AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel @Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleri @asena87
4. Grup ===> H3RA_ H3RA_ esmeriiim esmeriiim @sedulu @noram @nurdeva @istanbulin @Alys @aedenli @klbk33

H3RA_ H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS CEYDOS yada H3RA_ H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
Ben varimm😍😍 diger takimlarla yarista hic sormaniza gerek yok direk varsayin😬

TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI

1. Grup ===> @Onlymemeself caroline84 caroline84 O okuyan_e matilda34 matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===> Huhuki Huhuki CEYDOS CEYDOS N Nalyeccc aysunayy aysunayy Mahi57 Mahi57 Ozzybal Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Dahlia_ Dahlia_
3. Grup ===> @AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel @Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleri @asena87
4. Grup ===> H3RA_ H3RA_ esmeriiim esmeriiim @sedulu @noram @nurdeva @istanbulin @Alys @aedenli @klbk33

H3RA_ H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS CEYDOS yada H3RA_ H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
Ben şimdi olayı tam anlamasamda (niye anlamadıysam 🤔🤔) ben varım CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_ ama önce bir aydınlanma lazım biri bana anlatsın 🤣🤣

Ben şimdi olayı tam anlamasamda (niye anlamadıysam 🤔🤔) ben varım CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_ ama önce bir aydınlanma lazım biri bana anlatsın 🤣🤣
sen şimdi çoook kilo vereceksin. kk takımlar yarışıyorda olduğu gibi kendi içimizde yarışacağız. cuma günü grup ortak yüzdenize bakarak lider grubu ilan edeceğiz. aynı zamanda grubunda liderini seçeceğiz.

TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI

Ben de yarisirim, ama amacimiz kilo vermek disinda nedir😁

sen şimdi çoook kilo vereceksin. kk takımlar yarışıyorda olduğu gibi kendi içimizde yarışacağız. cuma günü grup ortak yüzdenize bakarak lider grubu ilan edeceğiz. aynı zamanda grubunda liderini seçeceğiz.
Haaa benim gruptakilerle mi yarisacammm? Ama haksizlikk😂😂 benim gruptakiler hepsi yeni. 3er 4er verecekler😂 ama olsun 1. Olacam. Aha da buraya yaziyorum

Haaa benim gruptakilerle mi yarisacammm? Ama haksizlikk😂😂 benim gruptakiler hepsi yeni. 3er 4er verecekler😂 ama olsun 1. Olacam. Aha da buraya yaziyorum
olaya verilen kilo olarak bakmayın işi yüzde hesabına vurunca sen 5 o 10 vermişin önemi kalmıyor. şöyle düşün yüzde aranızdaki farkları sıfırlıyor sizi eşit gösteriyor.

esmeriiim esmeriiim @istanbulin @klbk33 caroline84 caroline84 hedef kilolarınızı belirtmemişsiniz yavrular acil istiyorum.
Mahi57 Mahi57 V vesikaliyarim Huhuki Huhuki sizlerde önümüzdeki hafta için ulaşacağınız hedef kiloyu belirtmelisiniz. lütfen kilo paylaşımlarınızı fotoğraflı üstünde tarih ve nickiniz görülecek biçimde paylaşınız bundan sonra. aksi takdirde sizleri listelere dahil etmeyeceğiz.
Vallaha ben bıldıgın duraklama donemındeyım sankı. 58.5 dıyeyım hedefe.

Canim bende hic spor yapmayan biriydim ama bu hafta 3. Oldum sporda 😍 bi basla spor yapmadigin gun kendini kotu hissedeceksin. Yuruyusle basla mesela.
Başladım başladım çok yüksek sokarlar yapamazsam da yürüyüşe çıkmadığım gün olmadı 😁
İnşallah benimde ilk 5 e filan girdiğim günleri görürüz 🥰

TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI

Ben varıııımmm spor değil sadece kilo verme olarak algıladım değil mi spora iddaam sıfır da yanlış olmasın 😁😁

X