anladım seni hadi karşındayım hodrimeydan senle ben düello çek silahlarını gonzales ben buradayım karşındayım. haftaya cuma bu arenada buluşup baskülleri karşılaştırıyoruz. okey mi?Birakin gelsin
Ben tek siz hepinizzz
Peeehh. Baskulden mi korkacam o korksunanladım seni hadi karşındayım hodrimeydan senle ben düello çek silahlarını gonzales ben buradayım karşındayım. haftaya cuma bu arenada buluşup baskülleri karşılaştırıyoruz. okey mi?
Allah sedu güldürdün beniCokokremli bisküvili sandviç bi tane daha ye ödül sayayım içinde kalmasın
Karşı takım sen misinAramiza amakilo verme yarisi degil aslinda. Kilo alma yarisi bizi kandiriyorlar
bana meydan okunmasına bayılırım. sayende akşamı nektar ile kapattım. ameliyat olmuş kadar yedim anlayacağın bugün.Peeehh. Baskulden mi korkacam o korksuncumaya her yarista 1. Olacam
4 grup var canım ama en rekabetçi 1. gruptan @Onlymemeself çıktı.Karşı takım sen misin
Güzelmiş bende katılırım ozamanhayır canım öyle bir şart yok. ama grup olarak yarıştığınız için birbirinize karşı sorumlu olacaksınız. bu da ne kadar çok kilo verirseniz grubunuzu daha yükseğe taşımak için fırsat yaratacak.
hazır online olmuşken haftaya cuma için hedeflediğin kiloyuda belirtirsen güzel olacak.
86 demek istedin sanırım . ben öyle geçirdim listeyeGüzelmiş bende katılırım ozaman76 olsun 1.1 veririm en az yani insallah
Gelin gelin hepiniz gelin. Hepinizi yenecemKarşı takım sen misin
Aaa evet doğru 86 olcak yanlış basmisim86 demek istedin sanırım . ben öyle geçirdim listeye
Cixxx korkmadimbana meydan okunmasına bayılırım. sayende akşamı nektar ile kapattım. ameliyat olmuş kadar yedim anlayacağın bugün.
Wuhuuu ozguvene bak heleGelin gelin hepiniz gelin. Hepinizi yenecem
Biz aynı takimdaymisiz ya bizide mi yencenGelin gelin hepiniz gelin. Hepinizi yenecem
@Onlymemeself haydi görelim senin de menünü ...28 Mayıs 17. Gün
17:00 = 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
19:55 = 1 adet nektar
su = 2000 ml henüz
A Arrietty_ @sedulu @neutral
@aysunayyMahi57 @Ozzybal 2.Grubun tescilli üyeleri sizde bakın menüme
@Yzgt66 @Nalyeccc @KumraL_KrakeR @AKovser sizleride gruba dahil olma ihtimalinize karşı ekliyorum.
Zaten benim takimdakilerle yarisacam kizzBiz aynı takimdaymisiz ya bizide mi yencen
Vay be yarışa bak takımici takımdısi herturlu yarış yani baya korktumZaten benim takimdakilerle yarisacam kizz1 hafta sonra her takimin 1. Leri karsilastirilcak yani her grubun en iyisi. Yani ben
Yok, ama bu gün gördüm.Sen duymadinmi kizbu takim kk nin en guzel takimi diyeee