Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bana bı fıkır verın ben takıldım kaldım bu kıloda. Yanı rqmazan bana cok ıyı gelmıstı. Orucmu tutsam😂 gercı bu hafta dusunmuyor degılım hqftda 2 gun. Kabak detoksu mu yapsam pazartesı den sonra 2 gun.
Kirmizi oda izliyonmu? Senide manolya hanima yollicam. Hocam bu kiz kendisini hic sevmiyor diyecem😒

TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI

1. Grup ===> @Onlymemeself @caroline84 O okuyan_e @matilda34 @Ayse_M @vesikaliyarim
2. Grup ===> @Yzgt66 CEYDOS CEYDOS @Nalyeccc @aysunayy @Mahi57 @Ozzybal @KumraL_KrakeR @AKovser
3. Grup ===> @AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel @Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleri @asena87
4. Grup ===> H3RA_ H3RA_ esmeriiim esmeriiim sedulu sedulu noram noram @nurdeva @istanbulin @Alys @aedenli K klbk33

H3RA_ H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS CEYDOS yada H3RA_ H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
CEYDOS CEYDOS
H3RA_ H3RA_
Katılırım
Ne yapacağız yürüyecekmiyiz

Kirmizi oda izliyonmu? Senide manolya hanima yollicam. Hocam bu kiz kendisini hic sevmiyor diyecem😒
Manolya ıyılestırır benı bencede😬 Onlıne dıyet almayı düşündüm. Sordum dıyetısyene onlıne bıle 250 tl vay anasını dedım😂 ya kuzu canım cok sıkılıyor ben boyle cakılıp kalınca

Manolya ıyılestırır benı bencede😬 Onlıne dıyet almayı düşündüm. Sordum dıyetısyene onlıne bıle 250 tl vay anasını dedım😂 ya kuzu canım cok sıkılıyor ben boyle cakılıp kalınca
ben sana manolya gibi teşhis koyarım üzülme sen kilo verme fikrini seviyorsun. yoksa görselin ideal. azıcık ette lazım eşini düşün bence artık. sen bir cafeye gidince mindersiz koltuklara mı yoksa minderliyi mi seçersin? hadi şimdi bunları düşün sonra gene konuşalım.

X